Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

QUOTE(tuti1 @ 2015 04 21, 13:48)
Prekybos centruose banko kortelem galima atsiskaityti?
Ir kaip supratau geriau veztis $ negu €?

didesniam prekybos centre taip - galima, mažesniam kioske ar turguj ne biggrin.gif
kad ir kaip bandau skaičiuotis man vistiek gaunasi taip, kad labiau apsimoka dolerius ir liras nei eurus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2015 04 21, 13:50)
As kai pirmakarte keliautoja. Tai db sakykit ar gerai suprantu. smile.gif
Vykstasm i ekonomines klases 4 * viesbuti. Tai jei kasdien kambaryje paliksiu po doleri, o ryte po doleri restorane, tai kaip ir viskas gerai bus. Uztenka tiek? smile.gif
O gyvensim garden tipo nameliuose. Jie 3 aukstu. Tai jei sakykim noreciau labiau 3ciam aukste registraturoje i pasa idet pinigu ir pasakyt ko labiau noreciau. Ar cia kiap? smile.gif Visai zalia esu.

Kambary paliekam 2-3 kartus po lira, restorane pirma diena, daugiau ne.
Pirma paziurekit, kur nuves, jei netiks, tada graziai klausiate, ar galima butu pakeiti numeri.
QUOTE(tuti1 @ 2015 04 21, 14:48)
Prekybos centruose banko kortelem galima atsiskaityti?
Ir kaip supratau geriau veztis $ negu €?

Galima.
Geriausia liros. Pvz, pirkom granatu sultis, kainos surasytos - 1 lira, 1 $ arba 1€. Zinoma, kad labiausiai verta moket 1 lira.
Atsakyti
QUOTE(kritulis @ 2015 04 20, 22:16)
Labas vakars,

man toks klausimelis iškilo. Planuojame gyventi goynuko gyvenvieteje ir noretume nukeliauti i Antalija. Gal kuri keliavote, su tais dolmusais? Kaip zinot kur išlipti ar jie veža iki tam tikro taško. Gal turit kokiu patarimų kas liečia tokią kelione smile.gif  4u.gif

Mes buvom goiniuke majesty mirage park, tai isejus is viesbucio ir stabdem dolmusa , vaziavo tiesiai i antalija,bent jau pries4 m. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 04 21, 14:29)
Kambary paliekam 2-3 kartus po lira, restorane pirma diena, daugiau ne.
Pirma paziurekit, kur nuves, jei netiks, tada graziai klausiate, ar galima butu pakeiti numeri.

vat iškilo ir man klausimas .
o prašyti kito kambario pas bagažo nešiką ar eiti į registratūrą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2015 04 21, 16:12)
vat iškilo ir man klausimas .
o prašyti kito kambario pas bagažo nešiką ar eiti į registratūrą?  g.gif

biggrin.gif biggrin.gif
bagazo nesikas niekaip nekompetentingas spresti koki jums kambari skirti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orch @ 2015 04 21, 00:20)
Pirkau prie kelias savaites internetu per novaturo psl. Bet patvirtinime nurodyta sofatvravel ir agente, reiks jai rytoj parasyti manau g.gif

nekeis , nebent pirkote kelionę su kelionės keitimo galimybę. Kitą kartą poirkite agentūroje, bus papraščiau spręsti problemas, patars ir dar bus pigiau. Agentūros šiais laikais pasiekioams irgi internetu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(žydroji svajonė @ 2015 04 20, 22:16)
galima, aš norėjau savąjį į Amarą keisti, jokių problemų nebuvo. Per Tezus.
bet po to persigalvojau kai sužinojau jog ten bus Lietuvių oazė  blush2.gif

naaa .... sakyčiau rizikingas sprendimas. amaros parduotos, todėl tikėtina, kad kris kokybė. bet kaip sakoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 04 21, 17:44)
naaa .... sakyčiau rizikingas sprendimas. amaros parduotos, todėl tikėtina, kad kris kokybė. bet kaip sakoma smile.gif

Pasilikau prie Delphino Botanic 4u.gif
Blogas pasirinkimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 04 21, 18:44)
nekeis , nebent pirkote kelionę su kelionės keitimo galimybę. Kitą kartą poirkite agentūroje, bus papraščiau spręsti problemas, patars ir dar bus pigiau. Agentūros šiais laikais pasiekioams irgi internetu smile.gif

Aaah verysad.gif na bet parasiau emaila nurodytam asmeniui del kilusiu klausimu. Bet sakot nebepakeis ar ne?
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2015 04 21, 19:54)
Pasilikau prie Delphino Botanic  4u.gif
Blogas pasirinkimas?  g.gif

na tas delfinas dabar man prieštaringas kaip ir vienoje teritorijoje yra ir botanic ir platinium... nžn kaip ten žmonių susigrūdimas ar nepadidėjo... nes abu viešbučiai naudojasi viena teritorija
Papildyta:
QUOTE(Orch @ 2015 04 21, 19:57)
Aaah verysad.gif  na bet parasiau emaila nurodytam asmeniui del kilusiu klausimu. Bet sakot nebepakeis ar ne?

telefonu skambinkite bus greičiau smile.gif gi yra sutartyje kontaktinis telefonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 04 21, 18:58)
na tas delfinas dabar man prieštaringas kaip ir vienoje teritorijoje yra ir botanic ir platinium... nžn kaip ten žmonių susigrūdimas ar nepadidėjo... nes abu viešbučiai naudojasi viena teritorija
Papildyta:

telefonu skambinkite bus greičiau smile.gif  gi yra sutartyje kontaktinis telefonas smile.gif

As kaip tycia turiu i platinum, bet va pagalvojau kad vis del to norisi geriau. Keisciau i calista arba gural tekirova.
Paskambinsiu jau tik rytoj, siandien jau manau nedirbs.
Atsakyti
nu jooo... vokiečiai už amaras moka pigiau ... smile.gif
Atsakyti
o as truputeli panikuoju del kalbos, anglu suprantu, bet kalbeti labai sunkiai, keista , ar ne, siais laikais biggrin.gif bet tiesiog, nera su kuo kalbeti, darbas nereikalauja, tad visai tyliu biggrin.gif o ar rusu kalba Bodrume, Rixos, eis susikalbeti?
Atsakyti