QUOTE(ramimama @ 2015 04 24, 20:06)
mane irgi domina Akka antedon , gal kas buvote ?
Buvau Akka Antedon prieš du metus. Atostogavom su mažu vaiku ( 1,5 metukų ). Buvom rugsėjo mėnesį, tai buvo pats tas su mažiuku. Ramu, salyginai nedaug poilsiautojų, su gultais prie baseinų ar prie jūros nebuvo jokių problemų. Patiko pušys viešbučio teritorijoj prie baseinų - sudarė natūralų pavėsį, kur mažiukas sau ramiai vežimėlyje miegojo pietų miegučio. Ir šiaip teritorija didelė ir žalia, kas man labai buvo gerai, buvo kur pasivaikščioti su vežimuku. Pajūris - smėlis su akmenukais, maudymosi batų nereikėjo. Su maitinimu viskas gerai, daug, skanu ir įvairu. Yra vaikų restoranėlis šalia pagrindinio restorano, tad mažyliui atsinešdavau kažką į bendrą restoraną ir iš vaikiško. Ne pagrindinių valgymų metu visada rasi ką pavalgyti lauko bare, taip pat kepami blynai, hamburgeriai, yra ledų ir pyragaičių "bariukas", kavos pavėsinė. Animacija man pasirodė silpnoka, bet nelabai mes ja domėjomės. Vakarinės programos - jei kviestinis šou - neblogai, jei vietinių animatirių - vidutiniškai..Kas dar... kambarius tvarkė normaliai, palikdavom arbatpinigių. Nėra super prabangus viešbutis tikrai.. bet neblogas. Klauskite kas dar domina.. galiu foto įkelt.