Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

Kokiu ispudingu suveniru galima atvezti is Alanijos bigsmile.gif biggrin.gif
Patarkyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2015 04 27, 20:49)
Sveikos  4u.gif

Šian oras buvo super bent rodė 25 , užteko šilumos per akis smile.gif važiavom i Saparedės kanjona labai patiko, aplankėm mecete, kaima ir vaisių soda kur valgėm nuo medžių, gavom pupmedzio sirupo paragauti ir valgėm labai skanius vaisius kurie tik viena kart per metus dera, kaip tik dabar skina, kazkokie ,,Mušmarnos'' ar panasaus ...ai dar stalaktitu oloje buvom smile.gif diena pilna gerų įspudziu. Kelione iš ,,Lietuviskos kelionės Alanijoje'' emėm, tai žmogus iš viežbučio paėme su savo masina, visur apvedziojo ir viska išpasakojo, liuks thumbup.gif jokiu priekaistu smile.gif

Sveiki, o kiek laipsniu vanduo (jura, baseinas) smile.gif ?nesalta maudytis? Jei ne paslaptis kiek mokejote uz Sapaderes kanjona? Geru atostogu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
keliausim ir mes į Turkiją su savo mažąją gegužęs 5-12 d. kažkiek pergyvenu kaip perneš skrydi,bet gal kaip nors smile.gif
Keliausim į Kiriša Akka Alinda viešbutį,gal dar kas skris tokiu metu su pypliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(g.gum @ 2015 04 28, 08:32)
Sveiki,
keliausim ir mes į Turkiją su savo mažąją gegužęs 5-12 d. kažkiek pergyvenu kaip perneš skrydi,bet gal kaip nors smile.gif
Keliausim į Kiriša Akka Alinda viešbutį,gal dar kas skris tokiu metu su pypliais smile.gif

As skrisiu geguzes 9. Mazajam 10 men man irgi neramu. Su dukra skridom pries 5 metus jai buvo 1 metai ir 2 men tai pernese labai gerai i prieki beveik visa kelia pramiegojo. Tik kilimo metų zinau kad buteliuka daviau kad ausys neuzgultu.
O vat dukra dabar jau bijo ypac po to kai savizudis lektuva nuleido na bet tikimes kad viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kritulis: 28 balandžio 2015 - 07:41
QUOTE(g.gum @ 2015 04 28, 07:32)
Sveiki,

uzimkit kazkuo lektuve, turekit zaisliuku ir viskas bus gerai :)Jusu mazute ne tokia ir mazute jau smile.gif mes su pirmu keliavom nuo 7 men, o dabar jaunesni pypliuka issivesim 2 dienos iki 4 menesiuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kritulis @ 2015 04 28, 08:40)
As skrisiu geguzes 9. Mazajam 10 men man irgi neramu. Su dukra skridom pries 5 metus jai buvo 1 metai ir 2 men tai pernese labai gerai i prieki beveik visa kelia pramiegojo. Tik kilimo metų zinau kad buteliuka daviau kad ausys neuzgultu.
O vat dukra dabar jau bijo ypac po to kai savizudis lektuva nuleido na bet tikimes kad viskas bus ok smile.gif

jus krisite irgi anksti ryte?
mano net vyras bijo dabar skristi po to savizudzio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mulate* @ 2015 04 28, 08:42)
uzimkit kazkuo lektuve, turekit zaisliuku ir viskas bus gerai :)Jusu mazute ne tokia ir mazute jau smile.gif mes su pirmu keliavom nuo 7 men, o dabar jaunesni pypliuka issivesim 2 dienos iki 4 menesiuko smile.gif

na taip nera mazute jau smile.gif bet vistiek pirmas skrydis su vaiku

beja mamytes gal zinote kaip yra su vaiko maistelio nesimusi,nes man nieks konkreciai nepasako o tik taisykles perskaito,ar galima veztis pienuko buteliuka?ar visgi kazkaip geriau supilstyti i 100 ml. buteliukus?
Atsakyti
QUOTE(g.gum @ 2015 04 28, 08:48)
jus krisite irgi anksti ryte?
mano net vyras bijo dabar skristi po to savizudzio smile.gif
Papildyta:
na taip nera mazute jau smile.gif bet vistiek pirmas skrydis su vaiku

beja mamytes gal zinote kaip yra su vaiko maistelio nesimusi,nes man nieks konkreciai nepasako o tik taisykles perskaito,ar galima veztis pienuko buteliuka?ar visgi kazkaip geriau supilstyti i 100 ml. buteliukus?

Tikrai galima, nbent lieps paragauti jums paciai. Skrendant is LT net neprase paragauti, visus skyscius ir tyreles sudejome i dezute ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Lektuvas mum 5:40 jei gerai pamenu smile.gif
Atsakyti
Merginos, kurios esate išsiėmę lapus/pažymas dėl kelionių draudimo iš swedo - kas ten nurodyta? ar rašo šalį, į kurią vykstama? Nes vakar su banko vadybininke susikalbėti nepavyko...Ji sako, kad pažyma išduodama tik vykstantiems į Rusiją. Mąstau, jei ir aš nurodyčiau Rusiją (dėl šventos ramybės, kad duotų tą lapą) - įrašytų... g.gif Niekada nesu ėmusi, o va dabar sumąsčiau...
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2015 04 28, 09:41)
Merginos, kurios esate išsiėmę lapus/pažymas dėl kelionių draudimo  iš swedo - kas ten nurodyta? ar rašo šalį, į kurią vykstama? Nes vakar su banko vadybininke susikalbėti nepavyko...Ji sako, kad pažyma išduodama tik vykstantiems į Rusiją. Mąstau, jei ir aš nurodyčiau Rusiją (dėl šventos ramybės, kad duotų tą lapą) - įrašytų... g.gif  Niekada nesu ėmusi, o va dabar sumąsčiau...

Musu administratore toje bendroje saleje paklause, i kokia sali vykstam ir kokia kalba (rusu ar anglu) norim rasto. Pasakem, kad anglu, netrukus atnese paruosta.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 04 28, 08:52)
Musu administratore toje bendroje saleje paklause, i kokia sali vykstam ir kokia kalba (rusu ar anglu) norim rasto. Pasakem, kad anglu, netrukus atnese paruosta.

Ačiū. O ten nurodyta šalis, kur vyksite?
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2015 04 28, 09:54)
Ačiū. O ten nurodyta šalis, kur vyksite?

Dabar nepasakysiu, namie tas lapas, o as darbe. As jums siulau paskambinti bendru Swedbank informacijos telefonu, isaiskinti konsultantui situacija, pasakyti, ko jus norite ir kuriam padaliny jums nejo susikalbeti. Turetu greit sutvarkyti ta reikala.
Atsakyti