Oj , jau 1 psl. pamaciau kad yra sarasuose
MM , jus is Myhabit.com neperkate ? 
QUOTE(cooliuke @ 2015 04 17, 11:18)
o koki dydi planuojate imti pirmokei? Matau i normalesne mokykline panasi medium. Ir ten dydziai BIG Kid 7-20 (cia 20 metu dar kid?
)
as pirmokui pirkau s , bet dabar galvoju m pirkti. s nera man graziu
QUOTE(Ingošša @ 2015 04 17, 11:21)
perkam perkam
Papildyta:
Netrukus pirksim
www.urbanoutfitters.com
-30% sale prekems

QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 04 17, 09:21)
Ta pati pagalvojau 
As vakar vakare suzinojau, kad prieme mano dukryte i pirma klase nuo rugsejo
tai dabar einu kuprines pirkti
kvieciu jungtisn. jauciu , i viena krepseli netilpsim jau- tai labai laukiu ,kol bus nuolaida
As vakar vakare suzinojau, kad prieme mano dukryte i pirma klase nuo rugsejo
o, puikios naujienos, bet mažiukė Jūsiškė pagal metus, mano 2008 metais gimus ir šiemet eis į pirmą klasę. Galėjom prieš metus leist, bet pati buvau jauniausia klasėje, baigiau 16 metų mokyklą ir universitetą tiekos įstojau. Mokytis sunku nebuvo, bet va su klasiokais, oi, prisikentėjau, kad 2 metais jaunesnė buvau.
Į kokią mokyklą Jūs vedat?
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2015 04 17, 12:16)
o, puikios naujienos, bet mažiukė Jūsiškė pagal metus, mano 2008 metais gimus ir šiemet eis į pirmą klasę. Galėjom prieš metus leist, bet pati buvau jauniausia klasėje, baigiau 16 metų mokyklą ir universitetą tiekos įstojau. Mokytis sunku nebuvo, bet va su klasiokais, oi, prisikentėjau, kad 2 metais jaunesnė buvau.
na, ji dviem savaitem tik veluoja i kalendorinius pirmoku metus
vedam mes i truputi kitokia mokykla - Valdorfo
www.sierratradingpost.com
labai laukiam prisijungiant prie vaikisku prekyciu is
www.1stopkidzshop.com
www.gymboree.com
www.carters.com
prisijunkite
www.jcrew.com
kodukas THEBEST

Mergaites, o Hale bob sukneles dydis su 98-99 cm per (.)(.) koks butu M ar L ?
Tai kaip ten su Klaipėdos dėžute? Ar bus kas paims? Gal jau sulauksim savaitgalį?
QUOTE(illuminated @ 2015 04 17, 14:53)
taip, Inita paims
Sveikos,
gal kuri esate pirkusios savo mergaitėms tokį daiktą kaip apatinę maikytę - liemenėlę? Žiūriu į saviškę - vaikšto labai prakirptom palaidinukėm, pasilenkia, viskas matosi
bandau įsiūlt tiesiog glaustinukę, bet sako - per ilga, nenoriu, kad per apačią palaidinių lįstų..
Peržiūrėjau carters, landsend, nėra. Kokia dar psl? Apskritai, kur apatinius mergaitėms perkat?
gal kuri esate pirkusios savo mergaitėms tokį daiktą kaip apatinę maikytę - liemenėlę? Žiūriu į saviškę - vaikšto labai prakirptom palaidinukėm, pasilenkia, viskas matosi
Peržiūrėjau carters, landsend, nėra. Kokia dar psl? Apskritai, kur apatinius mergaitėms perkat?
QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 17, 15:32)
Sveikos,
bandau įsiūlt tiesiog glaustinukę, bet sako - per ilga, nenoriu, kad per apačią palaidinių lįstų..
kazka panasaus maciau aeropostale.com . ten yra ir tokiu liemeneliu pirmuju visokiu tam p.s vaiku skyriuje
macys paziurekit
Papildyta:
nedaug truksta
www.macys.com
one day sale