Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilio nuoma užsienyje

QUOTE(zz_aiza @ 2016 07 29, 20:35)
o tai tą full draudimą imsite jau nuvykę ar internetu rezervuodami?

Ten nuvykus šį kartą imsime - žiūrėsim ar pasiteisins 4u.gif

Atsakyti
Ziurneju autonuomas Maljorkoje http://www.rentspain...eferrer=0:#book
Gal kas esat nuomojesiame psl is Alamo ir galite pakomentuoti, kokia ju politika. Ar pas juos jaupilnas draudimas? Ar reikia kreditines?
Atsakyti
QUOTE(tigriuke91 @ 2016 08 17, 20:34)
Ziurneju autonuomas Maljorkoje http://www.rentspain...eferrer=0:#book
Gal kas esat nuomojesiame psl is Alamo ir galite pakomentuoti, kokia ju politika. Ar pas juos jaupilnas draudimas? Ar reikia kreditines?

Užsakant auto internetu, kreditinės duomenų reikia VISADA, o jau, priklausomai nuo tiesioginio nuomotojo, vietoje kartais pasiūlo atsiskaityti grynais, bet čia daugiau išimtis.
Iš Alamo esame ėmę auto 2 savaitėms Madride, jokių problemų. Pilną draudimą turėsite pirkti jau vietoje (jei norėsite). Didžiosios kompanijos geros tuo, kad nešaldo didelės frančizės sumos - tarkim, jei frančizė 1000 eu, tai šaldys tik 200-300eu (bet kokiu atveju pilną sumą kortelėje privalu turėti pasiimant auto, bet gali vėliau jais disponuoti). Be abejo, jei iš jų pirksit Pilną draudimą (kas gali kainuoti 20-30eu dienai), nieko nebešaldys (išskyrus kuro bako sumą, kurią vėliau grąžins). Nors iš jų tada ir nepirkom Pilno draudimo, grąžinant patikrino tik kuro kiekį, o automobilio net neapžiūrinėjo, bet čia, matyt, laimės dalykas smile30x30.png .
Atsakyti
Pasidalinsiu savo paskutine patirtimi nuomojantis auto. Pirmą sykį išbandėme pirkti draudimą iš trečios šalies.Mašiną nuomavomės Malagoje, iš DELPASO. Pasiūlė savo pilną draudimą, atsisakėme,pasakę, kad turime, daugiau neįkyrėjo. Antrą kelionės dieną turėjome įvykį, ryte atėję į parkingą radome subraižytą ir šiek tiek įlenktą sparną. Kai grąžinome auto paskaičiavo nuostolius,sumokėjau vietoje kreditine. Tikrai malonus darbuotojas parodė kokius dokumentus reiks pateikti draudikams, pasiūlė nufotkinti pažeidimus, nors draudikai ir oficialiai nereikalauja nuotraukų, bet sako būna atvejų kai prireikia. Grįžusi pateikiau pretenziją draudikams, užtruko ilgiau nei jie deklaruoja, kad grąžins nuostolius, bet praėjus kiek daugiau nei mėnesiui visi pinigėliai įkrito į sąskaitą. smile30x30.png
Atsakyti
Laba diena,labai prašyčiau detalesnės info: koks draudikas ? negi nereikėjo kviestis policijos,kad užprotokoluotų įvykį?
Teikiant pretenziją dėl žalos atlyginimo užteko tų dokumentų,kuriuos davė nuomos punkte?Klausiu,nes pati ruošiuosi kelionei ir kiek skaitau trečiųjų šalių draudimus-visur reikalinga policijos ataskaita.
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(braškynas @ 2016 08 21, 13:17)
Laba diena,labai prašyčiau detalesnės info: koks draudikas ? negi nereikėjo kviestis  policijos,kad užprotokoluotų įvykį?
Teikiant pretenziją dėl žalos atlyginimo  užteko tų dokumentų,kuriuos davė nuomos punkte?Klausiu,nes pati ruošiuosi kelionei ir kiek skaitau trečiųjų šalių draudimus-visur reikalinga policijos ataskaita.
Ačiū.

Draudikas http://www.insurance4carhire.com/
Policijos nekvietėm, o kam, juk tai smulkus įvykis, niekas nenukentėjo.O jei patys būtumėm brūkštelę į kokį stulpą? Tam ir yra pilnas draudimas. Dabar aš drąsiai kalbu kai jau po visko, bet tada buvo šiek tiek neramu, o ir atostogos tik buvo prasidėjusios oh.png
Jokių papildomų dokumentų nereikėjo.Kaip ir minėjau, vaikinukas iš nuomos kompanijos noriai padėjo, net sužymėjo dokumentus 1,2,3 numeriais, kai parodžiau kokių dokumentų reikalaus draudikai.
Atsakyti
Ačiū 4u.png ,bet dar turiu klausimų dėl to draudimo: kai paskaičiau jų tinklalapį tai radau parašyta skyrelyje "whats not covered":"Policyholders who are not residents of the UK, The Netherlands, France, Spain, Italy or Germany."
kaip suprasti?Ar LT piliečių nedraudžia?
Atsakyti
QUOTE(braškynas @ 2016 08 22, 10:05)
Ačiū  4u.png ,bet dar turiu klausimų dėl to  draudimo: kai paskaičiau jų tinklalapį  tai radau parašyta skyrelyje "whats not covered":"Policyholders who are not residents of the UK, The Netherlands, France, Spain, Italy or Germany."
kaip suprasti?Ar  LT  piliečių nedraudžia?

Nebedraudžia, alternatyva www.worldwideinsure.com, bet ten kaina jau nebe metams, o konkrečiai datai, tad gaunasi tokia pati kaina, kaip pas auto nuomos brokerius.
Dar yra www.icarhireinsurance.com, www.blueinsurance.ie su normaliu metiniu draudimu, bet reikia nagrinėti sąlygas ir atsiliepimus.
Jei kas ras geriausią alternatyvą www.insurance4carhire.com, pasidalinkite 4u.png .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renrena: 22 rugpjūčio 2016 - 10:23
Reiškias teisingai supratau smile30x30.png,dabar žiūrinėjuos AXA assistance draudimą,siūlomą brokerio CarTrawler.Salygos kaip ir nieko,žinoma tik auto nuomos laikotarpiui(ne metams).
Bandysiu sužinoti ,ar ir su jų draudimu smulkiems įvykiams,tokiems kaip NatosR nereikia policijos.Man auto reiks už poros mėn.Alikantėje,tai dar turiu laiko.Beje būsiu dėkinga už bet kokius pastebėjimus šia tema.
Ačiū,kad rašote.
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2016 08 22, 11:21)
Nebedraudžia, alternatyva www.worldwideinsure.com, bet ten kaina jau nebe metams, o konkrečiai datai, tad gaunasi tokia pati kaina, kaip pas auto nuomos brokerius.



Tikrai, kad ne. Apsidraudus per juos metams už 41 svarą. Va, čia pasižiūrėkit: https://www.worldwid...s-insurance.php
Period of cover pats pirmas pasirinkimas yra annual. mirksiukas.png

Kaip tik turiu su jais reikalą dabar smile30x30.png Žiūrėsiu, kaip reaguoja į claimus. Nuomavaus mašiną ir 0,5 mm priekinio lango įdauža atsirado smile30x30.png kurią nuomos kompanija įvertino 30 eurų. Dokumentų reikėjo daug pateikti, o didžiausia bėda, kad aš savo nuomos sutartį palikau mašinoje. Tai atsiuntė skenuotą nuomos kompanija, bet be visų sąlygų blush-anim-cl.png Na, laukiu verdikto iš draudikų dabar smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2016 08 22, 16:20)
Tikrai, kad ne. Apsidraudus per juos metams už 41 svarą. Va, čia pasižiūrėkit: https://www.worldwid...s-insurance.php
Period of cover pats pirmas pasirinkimas yra annual.  mirksiukas.png

Kaip tik turiu su jais reikalą dabar  smile30x30.png Žiūrėsiu, kaip reaguoja į claimus. Nuomavaus mašiną ir 0,5 mm priekinio lango įdauža atsirado  smile30x30.png kurią nuomos kompanija įvertino 30 eurų. Dokumentų reikėjo daug pateikti, o didžiausia bėda, kad aš savo nuomos sutartį palikau mašinoje. Tai atsiuntė skenuotą nuomos kompanija, bet be visų sąlygų  blush-anim-cl.png Na, laukiu verdikto iš draudikų dabar  smile30x30.png

Bishojo, labai ačiū 4u.png , radau, na visai išvėpus esu ir kitus suklaidinau blink30x30.png , reiks pasinagrinėti, nes rudeniop gal teks kur palėkti smile30x30.png .
Ir linkiu kuo geriausios sėkmės aiškinantis niuansus (gal dar esat išsisaugoję PDF sąlygas, kai atsiunčia patvirtinimą nuomos pradžioje). Manau viskas bus gerai, nes jau neberandu, kas rašė ~ trečiųjų šalių draudiką, tai viskas gerai išsisiprendė mirksiukas.png .
Po visko pasidalinkit, kaip sekėsi 4u.png .
Atsakyti
Labas vakaras,ieškau automobilio Barselonoje spalio mėnesiui. Ačiū visiems rašiusiems labai padėjo susigaudyti.
Kažkaip dauguma nuomojate mašinas iš brokerių ar niekas nebandėte iš
https://www.autoclic...uk/book/payment

Nes kaina labai panaši kaip per brokerius, o užstato pasiėmus pilną draudimą nereikia mokėti. O gal aš ko nesuprantu. Gal kas gerai išmanote galite akį užmesti, ar čia viskas gerai. Ačiū.

Ford Fiesta 1.2 Trend

Economical With A/C (EDMR)
Choose Rate:
Pay now online
162.43 € (5 Days, 22 Hours)
20% discount when you pay online
Pick-up location and date:

Barcelona - Aeropuerto,

Avda de les garrigues, 14 Polígono Mas Blau II del Prat de LLobregat,

Fri 14, Oct 2016 - 15:00
Return Location and Date:

Barcelona - Aeropuerto,

Avda de les garrigues, 14 Polígono Mas Blau II del Prat de LLobregat,

Thu 20, Oct 2016 - 13:00
Price includes:
Unlimited Mileage
V.A.T. 21%
Make & Model Guarantee
Fuel policy: full-full
Collision Damage Waiver and Theft Protection(CDW)
Total Relax Insurance (without Excess Damage Charge)
Road Assistance
Additional Driver
Choose Rate:
Pay now online
162.43 € (5 Days, 22 Hours)
20% discount when you pay online
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tite: 23 rugpjūčio 2016 - 19:25