Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(Tantamm @ 2015 05 24, 19:23)
Galilea , klystu ar tai papildymas ir taip jau nemenku atsargu?  smile.gif

...Treciasis vedriukas, jei atvirai dar vienas ir pakeliui blush2.gif taip sutapo kad per viena diena du uzgaudziau uz gera kaina bigsmile.gif ....o ka ***** vasara daryt zmogui kuris nemegsta nej citrusu nei muskuso, katrie buna visuose gaiviakuose g.gif lieka versa pomidorai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 05 24, 20:23)
Rutule , cia tu specialiai paklodes kloji nes as i no buy einulotuliukas.gif Ot kerstinga kur esi  lotuliukas.gif

Labai jau letai eini lotuliukas.gif Maciau , ieskai pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2015 05 24, 19:44)
Labai jau letai eini  lotuliukas.gif  Maciau ,  ieskai pirkt  lotuliukas.gif

Na tai sunervino ta Rutule !!!!
biggrin.gif
Atsakyti
Ant laužo tą Rutulę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 05 24, 20:40)
Ant laužo tą Rutulę  lotuliukas.gif

Na vieta ant lauzo jau Andromedos , bet ir tau ka nors sugalvot galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2015 05 24, 20:44)
...Treciasis vedriukas, jei atvirai dar vienas ir pakeliui  blush2.gif taip sutapo kad per viena diena du uzgaudziau uz gera kaina  bigsmile.gif ....o ka ***** vasara daryt zmogui kuris nemegsta nej citrusu nei muskuso, katrie buna visuose gaiviakuose  g.gif lieka versa pomidorai  thumbup.gif

Musiau ir man reikia pagalvot apie tuos pomidorus. Citrusai man tik valgyt patinka, o muskuso irgi nemėgstu.
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 05 24, 20:42)
Na vieta ant lauzo jau Andromedos , bet ir tau ka nors sugalvot galima  lotuliukas.gif

Norejau parasyti Andorinhos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 05 25, 14:11)
Norejau parasyti Andorinhos  doh.gif  biggrin.gif

Oi, negaliu, nukritau is juoko biggrin.gif Siaip Andromeda gal net graziau:D
I tema: papirkau Lempicku. Lolita Lempicka Midnight Fragrance Minuit Sonne, L“Eau en Blanc, Le Premier Parfum. Tik dar nesulaukiau tinkamo momento kaip reikiant su jais susipazinti.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 05 25, 15:11)

svarbu ant laužo, paskui, paskui atsirinksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 05 25, 15:11)

Skaitau apie Andromeda, ir galvoju, kad kažkurią senbuvę buvau pražiopsojus g.gif
Andorinha, Jūsų nick'ą visada rašydama turiu pasitikrint, kad klaidų neprivelčiau blush2.gif

Į temą - likutį senojo Dior Addict edp.
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2015 05 25, 18:12)
Skaitau apie Andromeda, ir galvoju, kad kažkurią senbuvę buvau pražiopsojus g.gif
Andorinha, Jūsų nick'ą visada rašydama turiu pasitikrint, kad klaidų neprivelčiau blush2.gif

Į temą - likutį senojo Dior Addict edp.

Atsiprasau, merginos uz sunkumus biggrin.gif tiesiog kadaise nepavyko prisiregistruoti lietuvisku zodziu, tai padariau tai portugalisku. I musu kalba isvertus butu kregzdute.
Atsakyti