Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

Guerlain shalimar initial
Atsakyti
Vasaros kasdienai:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Mamai prigriebiau Novaya Zaria Tajna smile.gif vat kažkaip mėgstam mes su ja pasibalavot rusiškais kvepalais - jai nostalgija jaunystei, man - nauji atradimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 17, 09:46)
Mamai prigriebiau Novaya Zaria Tajna smile.gif vat kažkaip mėgstam mes su ja pasibalavot rusiškais kvepalais - jai nostalgija jaunystei, man - nauji atradimai smile.gif

Čia tie Mystere? Turėjau juos. Patiko. Po kelių metų išsitraukiau, tai tokia piguva padvelkė, aitrus spirito kvapas schmoll.gif Bet tikrai nesugedę (gerai prisimenu kvapą), tik smarkiai nugaravę. Pats kvapas kaip ir būtų geras, bet nžn, iš ko jie ten pagaminti. Susinervinusi išpurškiau kaip oro gaiviklį biggrin.gif Tai taip akis ir nosį užgraužė, kad baisu biggrin.gif Patchouli Magique irgi pirmos natos spiritu trenkia, bet tik kokią sekundę.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 04 17, 10:04)
Čia tie Mystere? Turėjau juos. Patiko. Po kelių metų išsitraukiau, tai tokia piguva padvelkė, aitrus spirito kvapas schmoll.gif Bet tikrai nesugedę (gerai prisimenu kvapą), tik smarkiai nugaravę. Pats kvapas kaip ir būtų geras, bet nžn, iš ko jie ten pagaminti. Susinervinusi išpurškiau kaip oro gaiviklį biggrin.gif Tai taip akis ir nosį užgraužė, kad baisu biggrin.gif Patchouli Magique irgi pirmos natos spiritu trenkia, bet tik kokią sekundę.

aha, Mystere smile.gif nu bet nieko - mes juos viens du ir viskas irnesakyk.gif ypač mano mama naikina tokius dalykus gerai - jai tai vienas malonumas, neužsibūna ilgai, o dar ir su draugėmis nostalgiškais kvapais dalinasi biggrin.gif
Atsakyti
Pavasarinis juodukas- Keiko Mecheri Isles Lointaines biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2015 04 17, 12:42)
Pavasarinis juodukas- Keiko Mecheri Isles Lointaines  biggrin.gif
user posted image

Grazus sis juodukas. Prisimenu labai patiko man, net norejau isigyti , bet kazkaip demesys kitur nukripo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 04 17, 09:44)

Ar turi skirtumo jie nuo pirmųjų Womanity?
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 17, 09:46)

Sitie ir man labai patinka. Kai pasikvepinu, visi klausia, kokie cia kvepalai? Labai daug gaunu komplimentu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2015 04 17, 13:42)
Pavasarinis juodukas- Keiko Mecheri Isles Lointaines  biggrin.gif

apie ką jie? žiauriai gražūs šitie KM juoduliai butelaičiai.
Atsakyti
Ir as i tema busiu. biggrin.gif
user posted image

O ne i tema, gal kuri kartais turit kamsteli nuo tokio buteliuko? blush2.gif Mielai priglausciau. 4u.gif
Atsakyti