Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo bangos (Medcezir) II dalis

QUOTE(lauravala @ 2015 04 29, 19:28)
Ta prasme,visa situacija,apie vaikus?

Nea ne apie vaikus, o apie jos gydimą kada pradės su ją apie tai kalbėti ir koks sprendimas bus jos dėl to, vis tiek jau ne daug serijų liko, tikiuosi kad kitoje serijoje bus daugiau apie tai nesinori kad viskas pasibaigtu o išaiškinta iki galo nebūtu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2015 04 29, 20:43)
Nea ne apie vaikus, o apie jos gydimą kada pradės su ją apie tai kalbėti ir koks sprendimas bus jos dėl to, vis tiek jau ne daug serijų liko, tikiuosi kad kitoje serijoje bus daugiau apie tai nesinori kad viskas pasibaigtu o išaiškinta iki galo nebūtu smile.gif smile.gif

as kazkaip galvojau,kad ji visada uz gydyma,uz operacija,tai jau rasiau,kad pasigedau to sprendimo,kada ji prades gydyma,nes labai jau uztempe,faktiskai visa seriala.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 29 balandžio 2015 - 19:58
QUOTE(lauravala @ 2015 04 29, 19:56)
as kazkaip galvojau,kad ji visada uz gydyma,uz operacija,tai jau rasiau,kad pasigedau to sprendimo,kada ji prades gydyma,nes labai jau uztempe,faktiskai visa seriala.

Tai va kad labai užtempta o serijų tai jau ne daug liko, įdomu kaip jie čia įtilps, nesinori kad tą gydimą kažkaip belekaip sukištu į vieną seriją, nes man tai atrodo kad čia toks vienas iš svarbiausiu dalykų yra Miros sveikata
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2015 04 29, 21:04)
Tai va kad labai užtempta o serijų tai jau ne daug liko, įdomu kaip jie čia įtilps, nesinori kad tą gydimą kažkaip belekaip sukištu į vieną seriją, nes man tai atrodo kad čia toks vienas iš svarbiausiu dalykų yra Miros sveikata

drinks_cheers.gif bet nesukist jau nebeiseis,taip labai svarbus dalykas,kazkaip galvoju,gal galejo ju santykiai sustipreti del Miros gydymo,ju isgyvenimu tuo metu,per ta situacija..o dabar visa seriala intrigos,pagrobimai sapnai,fanrazijos ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 29 balandžio 2015 - 20:16
QUOTE(lauravala @ 2015 04 29, 20:14)
drinks_cheers.gif  bet nesukist jau nebeiseis,taip labai svarbus dalykas,kazkaip galvoju,gal galejo ju santykiai sustipreti del Miros gydymo,ju isgyvenimu tuo metu

Sutinku, būtu buvę įdomu pamatyti kaip jų santykiai klostosi gydimo metu, kokie išgyvenimai ir t.t Tikiuosi bent kažko panašaus bet tik kad nesugrūstu visko, nors gal tai palieka pabaigai, nes nebus happy end ;/
Atsakyti
Ar žiūrit?
Nu, bet jau Sedefos šukuosena su kasytėm doh.gif Klaikiai ją šukuoja.

Beje man toks klausimas iškilo g.gif tai ar dar studijuoja jie visi, ar jau baigė mokslus? Ir beje kažkaip Jamanas niekur nebe dirba smile.gif

Serialo kūrėjai pagaliau Miros ligą prisiminė. Tai matyt Mirai dabar haliucinacijos vis dažniau kartosis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emissaa: 01 gegužės 2015 - 22:16
QUOTE(emissaa @ 2015 05 01, 23:00)
Ar žiūrit?
Nu, bet jau Sedefos šukuosena su kasytėm  doh.gif Klaikiai ją šukuoja.

Beje man toks klausimas iškilo  g.gif tai ar dar studijuoja jie visi, ar jau baigė mokslus? Ir beje kažkaip Jamanas niekur nebe dirba  smile.gif

Serialo kūrėjai pagaliau Miros ligą prisiminė. Tai matyt Mirai dabar haliucinacijos vis dažniau kartosis  g.gif

Ziuriu smile.gif
Na idomu kaip si karta baigsis?
P.s. turiu galvoje Miros liga, gal tikrai stogas nuciuos ar numirs dar iki operacijos... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikm: 01 gegužės 2015 - 22:42
vaje vaje... verysad.gif
ir lieka 6 serijos g.gif
Atsakyti
Tikrai kad vaje vaje, ir kas dabar bus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2015 05 02, 01:08)
Tikrai kad vaje vaje, ir kas dabar bus? unsure.gif

kas buvo???maciau tik kaip saslyka abu kepe,ir,kad Mirai vaidenasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 05 02, 07:54)
kas buvo???maciau tik kaip saslyka abu kepe,ir,kad Mirai vaidenasi  g.gif

Mira nualpo besikalbant su Jamanu.
Atsakyti
QUOTE(Jotosi @ 2015 05 02, 10:56)
Mira nualpo besikalbant su Jamanu.

Ka tik perziurejau...Eiliule si Mertu jau biski nervina ax.gif
Sedefos sukuosena per ta vakareli siaubas,kazkokios ausys padarytos biggrin.gif ,Orkunas turejo du butelius,viena sudauze,bet rankoj vistiek du buvo biggrin.gif bet suvaidino nerealiai gerai,kad ir blogiukas,bet jo tas skandalas man patiko,ypac kaip Selimas ji uzciaupe laugh.gif
Mira dabar pradess kovot uz gyvybe,tai paziuresim kuri nugales,kazkaip net man graudu buvo verysad.gif

Ai dar uzkliuvo,kalnuose Miros aukstakulniai,ir idomu is kur elektros gavo miske laugh.gif

Lauksiu dabar ozeto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 02 gegužės 2015 - 11:26