Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo bangos (Medcezir) II dalis

QUOTE(lauravala @ 2015 05 06, 21:30)
Ne,tikrai nebus,antra vos tempia  4u.gif  jau rasem, ne viena sioje temoje,kad finalas,birezelio 12  4u.gif

71 serijos reitingai tai labai geri buvo, bet taip pabaiga birželio 12 ir niekas nepasikeis, nereikia tikėti viskuo ką rašo neoficialiai kai finalo data paskelbta smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2015 05 06, 21:53)
71 serijos reitingai tai labai geri buvo, bet taip pabaiga birželio 12 ir niekas nepasikeis, nereikia tikėti viskuo ką rašo neoficialiai kai finalo data paskelbta smile.gif smile.gif

Tai dar 6 serijos ir viskas gali issispresti ir paaisketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2015 05 06, 22:53)

Tai ir super,kad uzbaigs ne visai nusivaziave :mirksiukas bet istempta labai,vien su Miros gydymu.

Is Merto ir Eiliules, irgi nesamone padare,toks burbulas is niekur,kad doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 06 gegužės 2015 - 22:34
QUOTE(lauravala @ 2015 05 06, 23:28)
Tai ir super,kad uzbaigs ne visai nusivaziave  :mirksiukas bet istempta labai,vien su Miros gydymu.

Is Merto ir Eiliules, irgi nesamone padare,toks burbulas is niekur,kad  doh.gif

na tikrai jau, tasymas gumos iseina doh.gif kazkaip jau nusivaziuoja g.gif

tie tai isvis briediskai apsipyko ir aplamai nesupratau tikslo, kam reikejo tam Mertui pasakyt, kad permiegojo, kazkaip man ne pagal Merta, nes siaip, kai ji atejo atsiprase, tai Metras turejo pult i jos glebi g.gif

man dar super ta scena 70 serijoje, kai jie visi 3 iseina is namo su odinem striukem, nu super vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 07 gegužės 2015 - 06:59
Maciau nuotraukose Janamo mama vaidenosi prie jo namu ir kazka su Mira snekejo. Mane ji pradeda nervinti kaip ir slykscioji trijule(Orkunas, Leila ir Sude).
Atsakyti
QUOTE(ikm @ 2015 05 07, 13:56)
Maciau nuotraukose Janamo mama vaidenosi prie jo namu ir kazka su Mira snekejo. Mane ji pradeda nervinti kaip ir slykscioji trijule(Orkunas, Leila ir Sude).

mane ji nervina, aplamai tokia neapykanta Sude, kad net atstumia savo vaikus, kazkokia egoiste g.gif kai Jamanas jos prasydavo, kad ji paliktu ta savo vyra, ji irgi tik saves ziurejos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 05 07, 14:21)
mane ji nervina, aplamai tokia neapykanta Sude, kad net atstumia savo vaikus, kazkokia  egoiste g.gif kai Jamanas jos prasydavo, kad ji paliktu ta savo vyra, ji irgi tik saves ziurejos verysad.gif

Aš manau kad ji prastesnė mama nei Sude. Sude taip pridarius visokiu nesąmonių, gal tą meilė vaikams nelabai parodyti bet daug ji akcentavo kad viską darė dėl savo vaikų kad vaikai neturėtu tokio gyvenimo kaip ji, tik va atsirado Kenanas kuri jį įsimylėjo, net Farukui prisipažino kad pirmą kartą taip karštai myli, čia viskas ir pakišo koją pati nebe susigaudė savo gyvenime, nenorėdama taip ir su dukra susipyko. O va Nevina atvirkščiai atrodo specialiai viską daro kad vaikai jos nemėgtu nuo pat pradžių. Pagalvojus tai Jamanas visada šalia buvo kad ir kokią pusę ji pasirinkdavo, padėjo atsikratyti to kvailio grįžo pas ją gyventi, tai ne ji vėl pabėgo dainuot naktimis ir dabartiniai jos veiksmai su tomis nuotraukomis, neverta ji tokio sūnaus kaip Jamanas, realiai dėl jo gerovės nelabai ką ir padarė apart to kad visada pabėgdavo ir palikdavo jį Selimui.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 05 07, 07:58)
man dar super ta scena 70 serijoje, kai jie visi 3 iseina is namo su odinem striukem, nu super vaizdelis thumbup.gif

drinks_cheers.gif super vaizdelis tikrai biggrin.gif
QUOTE(Justmina @ 2015 05 07, 15:35)
Aš manau kad ji prastesnė mama nei Sude. Sude taip pridarius visokiu nesąmonių, gal tą meilė vaikams nelabai parodyti bet daug ji akcentavo kad viską darė dėl savo vaikų kad vaikai neturėtu tokio gyvenimo kaip ji,

Del Sudes nelabai sutinku,gyventi turint nedaug pinigu nera blogai,as manau ji bando savo poreikius realizuoti,prisidengdama dukromis,Mirai tikrai nera svarbu pinigai,ir seriale tai buvo akcentuota,Beren ir tai nera svarbu pinigai ,jau vien ka pasako,kad dukros gyvena su tevu,kuris yra visiskam bankrote ir gyvena,paprastam rajone,kai tuo tarpu motina gyvena viena, prabangiam name,super rajone.....

Nevina jau man nuo pat pradziu nepatiko,kokia motina sitaip gali begioti nuo savo vaiku,kad ir jau suaugusiu.Ji juk kas 10 serija,kazkur pradingdavo biggrin.gif ir kokius 3 sykiu tikriausiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 07 gegužės 2015 - 18:29
QUOTE(lauravala @ 2015 05 07, 18:27)
Ji juk kas 10 serija,kazkur pradingdavo biggrin.gif ir kokius 3 sykiu tikriausiai

Man tai ji kaip kokia šmėkla, atsiranda pradingsta tada vėl bum atsiranda pradingsta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal niekas nesitikejo, bet yra ir 3 anonsas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ikm @ 2015 05 08, 14:34)
Gal niekas nesitikejo, bet yra ir 3 anonsas wink.gif

Agam nesitikejau 4u.gif OMG blink.gif jei ne apgavyste,jauciu cia operacijos metu Mira po pieva begioja (ji narkozes metu,tai sapnuoja),ir gal koks laikinas pablogejimas po OP bus g.gif arba nebus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 08 gegužės 2015 - 16:53
QUOTE(lauravala @ 2015 05 08, 16:47)
Agam nesitikejau  4u.gif  OMG  blink.gif  jei ne apgavyste,jauciu cia operacijos metu  Mira po pieva begioja (ji narkozes metu,tai sapnuoja),ir gal koks laikinas pablogejimas po OP bus  g.gif arba nebus...

drinks_cheers.gif Žinokit tą patį pagalvojau kaip ir jūs kad bėgios pievoje narkozės metu . Bet man tai toks gražus tas anonsas toks šviesus ir nežinau kaip pasakyti bet taip jaukiai ir gražiai atrodo kai ji bėgioja toje pievoje biggrin.gif
Atsakyti