Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo bangos (Medcezir) II dalis

na bet jo ta veido išraiška tokia juokinga kai pavydas matosi biggrin.gif O kalbant apie Sinaną, tai visai jis toks nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliu @ 2015 05 17, 14:49)
na bet jo ta veido išraiška tokia juokinga kai pavydas matosi biggrin.gif O kalbant apie Sinaną, tai visai jis toks nieko  ax.gif

Man tai jis ne smile.gif dar zinant ka jis pridirbs doh.gif
Papildyta:
Nu Mertas Mertas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 05 17, 15:54)
Man tai jis ne  smile.gif  dar zinant ka jis pridirbs  doh.gif
Papildyta:
Nu Mertas Mertas  thumbup.gif

O ką jis pridirbs? jei galite parašykite geltonai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliu @ 2015 05 17, 15:49)
O ką jis pridirbs? jei galite parašykite geltonai smile.gif

Jis yra isimylejes Endera nuo seniau, kiek pamenu, jis ja pabuciuos, Endera labai pergyvens del to bucinio, tada ju su Selimu santykiai pablogės ir ... paskui pamatysit pati biggrin.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 05 17, 15:36)
Jis yra isimylejes Endera nuo seniau, kiek pamenu, jis ja pabuciuos, Endera labai pergyvens del to bucinio, tada ju su Selimu santykiai pablogės ir ... paskui pamatysit pati biggrin.gif  verysad.gif 

Na cia dabar suintrigavot blush2.gif o kada cia taip bus?
Atsakyti
QUOTE(Jotosi @ 2015 05 17, 20:47)
Na cia dabar suintrigavot  blush2.gif  o kada cia taip bus?

Siandien kaip tik ziurejau per tv 3, tai jau kaip ir greitai,nzn tik kelinta serija buvo, cia viskas bus iki 38 serijos, iki Asudes vestuviu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 17 gegužės 2015 - 19:56
QUOTE(lauravala @ 2015 05 17, 20:55)
Siandien kaip tik ziurejau per tv 3, tai jau kaip ir greitai,nzn tik kelinta serija buvo, cia viskas bus iki 38 serijos, iki Asudes vestuviu...

kita savaitgali pirmojo sezono pabaiga ir viska pamatysit 38 serijoje 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš ir žiūriu šį serialą, man labai buvo graži Jamano ir Miros meilė. Gal ir jūs pastebėjote, kad 73 serijoje jie jau mažai bučiavosi (taip būdavo daugiau bučinių), bet turbūt tai dėl to, kad jie realiame gyvenime išsiskyrė. Graži pora buvo.
Atsakyti
QUOTE(anarchija @ 2015 05 18, 15:40)
Sveikutės, aš ir žiūriu šį serialą, man labai buvo graži Jamano ir Miros meilė. Gal ir jūs pastebėjote, kad 73 serijoje jie jau  mažai bučiavosi (taip būdavo daugiau bučinių), bet turbūt tai dėl to, kad jie realiame gyvenime išsiskyrė. Graži pora buvo.

Tai 72 serijoj nemazai buciavosi biggrin.gif
Atsakyti
yra anonsas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikm @ 2015 05 19, 19:16)
yra anonsas  4u.gif

Kur radote? Kažkaip man nepavyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitel @ 2015 05 19, 21:33)
Kur radote? Kažkaip man nepavyksta g.gif

Yuotube,star.tv
Papildyta:
74 4u.gif

То что Мерт на глазах Миры чуть не потеряет жизнь, очень глубоко заденет чувства Эйлюль. Мерт не упустит шанс удержать Эйлюль рядом с собой. Эйлюль постарается насладиться несколькими спокойными часами рядом с Мертом забыв о своей обиде и разочаровании.
Пока Суде будет заниматься организацией свадьбы Ямана и Миры,напряженность между двумя семьями начнет себя показывать..
Новость, что Оркун носит с собой оружие быстро распространится и Яман будет каждую минуту ждать опасность. Оркун же будет делать все что бы притеснить Ямана и вывести его из себя.
Пока Мира с волнением занимается сюрприз вечеринкой к Дню Рождению Ямана, Оркун будет мстить всем кто в прошлом нанес ему обиду.
Яман приближается к ловушке которую Оркун для него приготовил...
Не смотря на все волнения которые Яман пережил скрывая от Миры, в свой день рождение он постарается насладиться праздником, в то время как вред от мести Оркуна уже не контролируем даже им самим...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 19 gegužės 2015 - 22:01