Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo bangos (Medcezir) II dalis

QUOTE(lauravala @ 2015 08 30, 12:21)
Taip, gerai supratot biggrin.gif ji to senuko ziliaus dukra

Aha, sita tai supratau smile.gif
Atrodo neblogas serialas, gaila, kad per velai ji "atradau", ieskok dabar tu lietuvisku seriju atgalios.... doh.gif
Atsakyti
Sveiki, kažin kodėl šnd nerodys? Sezonas baigėsi ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2015 08 30, 13:51)
Sveiki, kažin kodėl šnd nerodys? Sezonas baigėsi ar kaip?

Nezinau kodel, bet cia jau antras sezonas, ir jis jau i pabaiga, is viso 77 yra.
Papildyta:
QUOTE(neatleidziu @ 2015 08 30, 13:34)
Aha, sita tai supratau smile.gif
Atrodo neblogas serialas, gaila, kad per velai ji "atradau", ieskok dabar tu lietuvisku seriju atgalios.... doh.gif

Yra su rusisku vertimu 4u.gif
Man tai jis toks nelabai biggrin.gif as tik del Cagatajaus ziurejau, nes jis man kitam seriale labai patiko ax.gif ir Mira man nesimpatiska, nu atziurejau, bet jokiu jausmu neliko; po sito serialo schmoll.gif
Tik dvi dainos labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 30 rugpjūčio 2015 - 13:05
Radau ir lietuviskai:
http://moviex.in/nau...-1-sezonas.html

Man pradzioj Mira nepatiko, bet dabar visai simpatiska, matyt pripratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 08 30, 16:48)
Radau ir lietuviskai:
http://moviex.in/nau...-1-sezonas.html

Man pradzioj Mira nepatiko, bet dabar visai simpatiska, matyt pripratau smile.gif

As taip ir nesugebejau priprasti biggrin.gif
Atsakyti
Siandien iki galo nepaziurejau-ar jie susipyko del tos foto, kur Orkunas su Leila suorganizavo? Ar Mira laukiasi? Cia biski i prieki noriu paziuret... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaiya @ 2015 09 13, 23:08)
Siandien iki galo nepaziurejau-ar jie susipyko del tos foto, kur Orkunas su Leila suorganizavo? Ar Mira laukiasi? Cia biski i prieki noriu paziuret... ax.gif

Ne, nesusipyko, jie isdure Orkuna smile.gif Mira nesilaukia, tik is didelio noro, jai psichologinis nestumas wink.gif
Atsakyti
as tai ir siuzeta primirsus tongue.gif jei netycia perjunginedama tv pataikau ant tik pradzios, kur dar tik muzika groja, tai visada paklausau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 14 rugsėjo 2015 - 12:22
QUOTE(lauravala @ 2015 09 14, 07:42)
Ne, nesusipyko, jie isdure Orkuna smile.gif Mira nesilaukia, tik is didelio noro, jai psichologinis nestumas wink.gif

aciu 4u.gif gerai, kad nesusipyko lotuliukas.gif jau as bijau ju pykciu lotuliukas.gif gaila, kad nesilaukia verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Kaiya @ 2015 09 15, 20:37)
aciu 4u.gif gerai, kad nesusipyko  lotuliukas.gif jau as bijau ju pykciu  lotuliukas.gif gaila, kad nesilaukia verysad.gif

Galit ramiai gyvent,nebesipyks jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 09 16, 09:56)
Galit ramiai gyvent,nebesipyks jau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as ramiai gyvensiu, kai pasibaigs sitas serialas... ir daugiau nebepradesiu jokio-cia mano pirmas ir paskutinis doh.gif lotuliukas.gif uzkibau truputi
Atsakyti
QUOTE(Kaiya @ 2015 09 16, 22:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
as ramiai gyvensiu, kai pasibaigs sitas serialas... ir daugiau nebepradesiu jokio-cia mano pirmas ir paskutinis doh.gif  lotuliukas.gif uzkibau truputi

As kai uzsikabinau ant turku,dar neiseina atsikabint blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti