Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew tema

QUOTE(šviesi lapė @ 2015 05 27, 14:17)
Sori, kai skaičiau, rodė visą tekstą, o dabar ir manęs prašo registruotis... Bet šiaip geras straipsnis apie tai, kaip JCrew yra brendas, kuriam klientai emociškai lojalūs, o smarkiai kritus kokybei ir pasikeitus stiliui, pats brendas prarado identitetą ir tuo pačiu klientus. Bet taisosi, sako, pasitaisys dar labiau smile.gif

Ačiū. - Esmę pasakėt biggrin.gif drinks_cheers.gif . Lauksime pasitaisymo. smile.gif
Atsakyti
Labas merginos,atejau pakomentuoti gautus rubelius.
Mano 2 per visa mylijimo jcrew suknute maloniai nustebino kaip ir pirmoji smile.gif
Nesitikejau,bet ziauriai grazi. Spalva emiau vivid lilac,xs dydi. Viska imu is jcrew xs arba 2. Tai visiskai neaptempta,taip pat guli kaip ant manekenes. Labai malonios,standzios medziagos,super pirkinys. O spalva tokia idomi,lyg ir balta lyg ir violetine,lbai nuo sviesos priklauso. Negaila nei cento. Pirkau brangiau negu dabar kainuoja.
Apie sita kalbu

Labai grazi,plonyte bet labia isskirtine palaidine. Mint spalvos,2 dydis tiko idealiai smile.gif Minusas-glamzosi,bet del tu gelyciu ir spalvos-verta wub.gif thumbup.gif
Palaidinuke

Bliuzonas kaip ir visi. Spalvos idomios,bet potrumpys. Emiau XS dydi,nenorejau maiso,bet galejau ir S paimti,manau butu ilgesnis. Bet nepasakyciau,kad trumpas. Ilgesnis negu su raukinukais. Tai dar galvosiu ir ziuresiu ar pasiliksiu
Bliuzoniukas
Siaip sukne ir palaidine nerealiai patenkinta. Seniai jokiais pirkiniais taip nebuvau pataikiusi.. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zanavyke @ 2015 05 27, 12:13)
Gal šią suknytę kas nors pakomentuotų?

https://www.jcrew.co...s...e&hash=row0

Kaip tik pakomentavau nematydama dar Jusu zinutes wink.gif
Atsakyti
Palaidine labai faina bigsmile.gif wub.gif tik va jeigu glamzosi tai nekas unsure.gif
Atsakyti
Palaidine labai miela, bet ir kaina nemaza kaip uz medvilne g.gif

Suknele irgi faina wub.gif

Cocainna, o koks jos ilgis? Ar labai trumpa?
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 05 27, 19:29)

Man ji su 164cm lygiai tokio pat ilgio kaip ant manikenes. Kazkur sulyg keliais. Labai nenorejau aptemptu klubu,norejau laisvo kritimo,tai taip ir yra thumbup.gif
Palaidinuke pirkau uz 53.99$ ,nepigiai,bet as labai nenorejau laukti,spalvos butent sitos norejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 05 27, 19:29)

1. drinks_cheers.gif
2. drinks_cheers.gif biggrin.gif

Ir džemperis gražus. Ta žalia spalva man ypač patinka.
---

Aireda, - ohohoho!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 05 27, 21:16)
Man ji su 164cm lygiai tokio pat ilgio kaip ant manikenes. Kazkur sulyg keliais. Labai nenorejau aptemptu klubu,norejau laisvo kritimo,tai taip ir yra thumbup.gif
Palaidinuke pirkau uz 53.99$ ,nepigiai,bet as labai nenorejau laukti,spalvos butent sitos norejau rolleyes.gif

Kaip ant manekenes ilgis tai geras mirksiukas.gif Pats tas. Aukstesnems jau butu kitoks ax.gif

O palaidine tai grazi, jeigu labai patiko ir tiko, tai tuomet verta tu pinigu mirksiukas.gif

Rastafarinas, neatpazisti lotuliukas.gif Dingo mano nuotrauka, tai turejau skubiai keistis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 27 gegužės 2015 - 20:23
QUOTE(Aireda @ 2015 05 27, 20:21)
[...]
Rastafarinas, neatpazisti lotuliukas.gif Dingo mano nuotrauka, tai turejau skubiai keistis biggrin.gif

biggrin.gif
Super foto, spalvos ir poza. - "Nepažinau" pačia geriausia prasme biggrin.gif thumbup.gif
-
Cocainna - žinoma drinks_cheers.gif Fainas daiktas yra fainas, - verta !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 27 gegužės 2015 - 20:33
QUOTE(rastafarinas @ 2015 05 27, 20:19)
1.  drinks_cheers.gif
2.  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Ir džemperis gražus. Ta žalia spalva man ypač patinka.
---

Vien del tos spalvos ir pirkau dzempa hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 27 gegužės 2015 - 20:44
QUOTE(Cocainna @ 2015 05 27, 20:44)
Vien del tos spalvos ir pirkau dzempa hihihi.gif

Ir teisingai ! smile.gif
Atsakyti
[quote=Cocainna,2015 05 27, 19:37]
Labas merginos,atejau pakomentuoti gautus rubelius.
Mano 2 per visa mylijimo jcrew suknute maloniai nustebino kaip ir pirmoji smile.gif
Nesitikejau,bet ziauriai grazi. Spalva emiau vivid lilac,xs dydi. Viska imu is jcrew xs arba 2. Tai visiskai neaptempta,taip pat guli kaip ant manekenes. Labai malonios,standzios medziagos,super pirkinys. O spalva tokia idomi,lyg ir balta lyg ir violetine,lbai nuo sviesos priklauso. Negaila nei cento. Pirkau brangiau negu dabar kainuoja.
Apie sita kalbu

Gal galite ismatuoti sukneles ilgi ir ploti per pazastis? O gal pasirodysit? Smagu, kad tiko ir patiko
Atsakyti
https://factory.jcre...o...&hash=row11 merginos sios suknes petite 4ar 6 dydzio reiktu su 90 cm krutine 74 liemeniu ir 92 klubais?
Atsakyti