Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew tema

Lopez,gal ismatuotumet suknute? blush2.gif 4u.gif

Nerealus wub.gif
Aisku kaina baisi,kad ir su 50% sad.gif
https://www.jcrew.co...color_name=DUSK NAVY BLUE&isFromSale=true&isNewSearch=true&hash=row13
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 09 liepos 2015 - 17:12
QUOTE(Cocainna @ 2015 07 09, 18:02)
Lopez,gal ismatuotumet suknute? blush2.gif  4u.gif

Paprasyciau taip pat ismatuoti jas!! smile.gif nes laukiu 0, dabar bijau jog netiks.
Atsakyti
Jei kuriai netiks,pasiulykit man 0 dydi! Nes ziuriu jau be sansu sugauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2015 07 09, 15:45)
Pagaliau pasiėmiau 0 dydzio abiejų spalvų sukneles. Siaip kuo toliau tuo labiau man patinka jos, tik abejoju dėl dydzio: kaip ir gerai viskas, bet ištiesus rankas truputi tempia. Ypač mėlyna, nors abiejų dydis tas pats.
Galvoju, kad mėlyna norėčiau i 2 dydi pasikeisti, gal butu norinčiu mainytis? smile.gif
Siaip suknele atrodo tikrai kokybiška ir daug prieziuros nereikalaujanti. Beje, kaip kažkuri ir rase, kaklas kiek neįprastai mažai iškirptas, reik ieškot papuošalo tinkančio smile.gif

Kalbu apie šia:

user posted image

Su kokiais ismatavimais 0 dydis mazokas? Negi nedidintos jos? Tikiuos neapsisausiu uzsisakius 00 ir 0 dydi..
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2015 07 09, 22:03)
Su kokiais ismatavimais 0 dydis mazokas? Negi nedidintos jos? Tikiuos neapsisausiu uzsisakius 00 ir 0 dydi..

Išmatavimų savo dabar nė nežinau, bet siaip dėviu 2-4 dydi suknelių, xs-s megztuku. Suknele sakyciau didinta, tik turbut visgi ne dviem dydžiais:) Siaip apsirengus tas 0 dydis man tinka, ir judant kaip ir gerai viskas, tik kažkiek per pečius tiesiant rankas tempia. Aš net nesu tikra ar apsivilkus 2 dydi man ji patiktų, nes butu tikrai patogu, bet gal " too much oversized " smile.gif nesu mėgėja per daug didintų rubu wink.gif
Beje, rožine man geriau nei mėlyna, bet sudėjus jas man pasirodė vienodos doh.gif gal ryt dar detaliau apziuresiu smile.gif ir išmatavimus parasysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cocainna @ 2015 07 09, 20:23)
Jei kuriai netiks,pasiulykit man 0 dydi! Nes ziuriu jau be sansu sugauti doh.gif

Mažu dydžiu nebeimeta jau?
Pasiūlysiu, jei nuspręsiu kad nereikia vienos wink.gif nes apsikeisti įtariu sudetinga bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2015 07 09, 23:04)
Mažu dydžiu nebeimeta jau?
Pasiūlysiu, jei nuspręsiu kad nereikia vienos wink.gif nes apsikeisti įtariu sudetinga bus smile.gif

Imeta,du kartus ir pagavo man jas,o po keliu dienu crew atsiuncia laiska,kad nebeatsius,nes nebera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 07 10, 05:50)
Imeta,du kartus ir pagavo man jas,o po keliu dienu crew atsiuncia laiska,kad nebeatsius,nes nebera unsure.gif

As irgi gaudziau jas, tai pagavau ir skaiciukus gavau ax.gif Ir ta sijona karpyta, (ne nuo jusu nusiziurejau, anksciau jau akis uzkliuvusi buvo biggrin.gif ) irgi gavau snd skaiciukus ax.gif O koki dydi jus gaudete sukneliu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2015 07 10, 08:12)
As irgi gaudziau jas, tai pagavau ir skaiciukus gavau ax.gif Ir ta sijona karpyta, (ne nuo jusu nusiziurejau, anksciau jau akis uzkliuvusi buvo biggrin.gif ) irgi gavau snd skaiciukus ax.gif O koki dydi jus gaudete sukneliu? 4u.gif

o gal galima nuoroda sijonuko, nes niekaip jo netandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 07 10, 07:35)
o gal galima nuoroda sijonuko, nes niekaip jo netandu  ax.gif

sis 4u.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kVgPQ7T
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2015 07 10, 08:03)

Bereiklo rodot,man be sansu bus pagauti doh.gif lotuliukas.gif

Gaudau tai 0,nes bijau 00 per rankas spaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 07 10, 10:41)
Bereiklo rodot,man be sansu bus pagauti doh.gif  lotuliukas.gif

Gaudau tai 0,nes bijau 00 per rankas spaus g.gif

Sakykite o daug skiriasi dydžiai regular ir pettie to sijonuko g.gif
https://www.jcrew.co...C0218/C0218.jsp
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2015 07 09, 19:12)
Paprasyciau taip pat ismatuoti jas!! smile.gif nes laukiu 0, dabar bijau jog netiks.

Plotis tarp pažastų 45-45.5 cm, ilgis nugaroje 85 cm 4u.gif

Rožine tikrai man gera, dėl mėlynos dvejoju, o matuojant jas abi išmatavimai tie patys, gal keli tik mm skiriasi, nieko nesuprantu kodel taip lotuliukas.gif

Beje, klubai 49-50 cm, rožinės daugiau, tame gal ir reikalas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lopez: 10 liepos 2015 - 14:59