Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew tema

QUOTE(krista08 @ 2015 07 21, 21:32)
Pas mane visi pencil sijonukai su tokiais klubais 4 dydis arba petite 6  4u.gif

Dar karta pasitiksliniu del sijonuku dydziu, labai jau man grazi si spalvyte Pencil sijonukas, tik va 8 dyd niekaip nepavyksta pagauti, o jei 6 su liemeniu 79 ir klubais apie 101 nebutu labai mazas? Gal 6 dyd ismatavimus galetumete parasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 07 23, 13:43)
Dar karta pasitiksliniu del sijonuku dydziu, labai jau man grazi si spalvyte Pencil sijonukas, tik va 8 dyd niekaip nepavyksta pagauti, o jei 6 su liemeniu 79 ir klubais apie 101 nebutu labai mazas? Gal 6 dyd ismatavimus galetumete parasyti  4u.gif

Turiu tokį navy Tall 6, tai juosmuo - 40,5 cm, o klubai - 50,5 cm.
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 07 22, 19:03)
Tokios per viduriuka. Tik kai tas baltas sniurelis islenda, tai kazkaip labiau lyg vasarai.
Nors manau drasiai i rudeni, pavasari galima nesiot. Tik va su tais sutrauktais galais prie kokiu batu tiktu.  g.gif

Geras pastebejimas del batų😒. Sporbai jaučiu tiktų.
Atsakyti
Siandien vel pigenu prisigaudziau. biggrin.gif
Suknute i papludimi CREPE MAXI DRESS. Uz 8$ hihihi.gif
Tik mano Ruby spalva.
user posted image
Ir dvejas moteriskas pedkelnes, tas pigias, kurios, kokias pora savaiciu seku, visada buna Sold out. biggrin.gif
Tik niekad neturejus, kaip ju kokybe? Nes vaikiskos tai superines thumbup.gif Gal ir moteriskos nebus prastesnes. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 07 23, 18:30)
Ir dvejas moteriskas pedkelnes, tas pigias, kurios, kokias pora savaiciu seku, visada buna Sold out.  biggrin.gif
Tik niekad neturejus, kaip ju kokybe? Nes vaikiskos tai superines  thumbup.gif  Gal ir moteriskos nebus prastesnes.  rolleyes.gif

man patiko crew pedkelniu kokybe drinks_cheers.gif Netgi factory labai neblogos 4u.gif Bet jau kelis kartus buvo, kad crew uzsakyt pedkelnes leidzia, o paskui neatsiuncia...
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 07 17, 13:20)
o kaip maikuciu dydziai- tokia su 97-79 S reiketų, ar M ? https://www.jcrew.co...f...&hash=row10

Turiu tokią S su 90 cm, mažesnė gal irgi tiktų, bet nebūtinai. Jei nėriniai pasitemptų, būtų negražu. Beje, labai graži palaidinė, nežinau, kaip vis dar neišperka smile.gif

P.S Jcrew pėdkelnės labai geros, reikia pasistengti, kad susinešiotų smile.gif
Atsakyti
Laba, koki dydi reiktu imti su 26 cm ar nebus jos siaurai pedai ? 4u.gif

https://www.jcrew.co...f...&hash=row19
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2015 07 24, 09:55)
Laba, koki dydi reiktu imti su 26 cm ar nebus jos siaurai pedai ? 4u.gif

https://www.jcrew.co...f...&hash=row19

Manau, 9.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Senokai landžiojau po jcrew, tai noriu paklausti, ar pildymai būna normalūs, ar vis dar pildo pražioje "slaptai"?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 07 24, 10:51)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2015 07 24, 10:59)
Sveikos  4u.gif
Senokai landžiojau po jcrew, tai noriu paklausti, ar pildymai būna normalūs, ar vis dar pildo pražioje "slaptai"?

Antras variantas.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 07 24, 10:13)
Antras variantas.

o nuorodos normaliai veikia? g.gif nes man toks vaizdas susidare, kad jos dabar keiciasi...
Atsakyti