Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

O kaip cia yra, kad as paspaudziu ant duotu nuorodu macys.com ir man daugumai raso, kad this product is currently unavailable. Arba jeigu einu shoes-new balance, tai raso kad negalimas international shipping.

Ar cia registruotis reikia, kad rodytu visas prekes, ar cia visoms taip pat?
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2015 05 01, 21:17)
Kažkas lyg šį TH laikrodį pirkot, gal galit pakomentuoti ar patiko ar labai didelis, ar verta laukti geresnės kainos?  4u.gif

http://www1.macys.co.....23930$1787045

QUOTE(veriru @ 2015 05 01, 22:06)
ačiū, bandysiu pasekti, gal dar sumažins, už- tiek ir aš griebčiau  biggrin.gif Man jis labai wub.gif

koks gražus šitas laikrodis wub.gif jei užmatysit sumažintą kainą, garsiai šaukit biggrin.gif norėčiau ir aš tokio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inqute @ 2015 05 01, 23:27)
O kaip cia yra, kad as paspaudziu ant duotu nuorodu macys.com ir man daugumai raso, kad this product is currently unavailable. Arba jeigu einu shoes-new balance, tai raso kad negalimas international shipping.

Ar cia registruotis reikia, kad rodytu visas prekes, ar cia visoms taip pat?

Nusistatykit siuntimo sali usa ir valiuta doleri Nes pagal jusu serveri parduotuves atpazysta jus kaip LT.
Atsakyti
Gal sierros koduka turit?:-)
Atsakyti
QUOTE(Do-nata @ 2015 05 02, 10:04)
Gal sierros koduka turit?:-)

-40% FND4015Z
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2015 05 02, 11:53)
-40% FND4015Z

4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal yra noro is Disney ka pirkti, ranksluosciai vaikams po 9,99 $ bigsmile.gif

As jauciu dukrai nuolaidu lelems taip ir nesulauksiu.... gimtadienis arteja, ner kur detis...
Atsakyti
Dukra iš manęs konfiskavo lengvą pūkinukę iš Uniqlo, tai reik man naujos, o šiandien niekaip kompe neužkrauna man puslapio pilnai doh.gif

Kažin renkasi užsakymas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 05 02, 12:48)
Dukra iš manęs konfiskavo lengvą pūkinukę iš Uniqlo, tai reik man naujos, o šiandien niekaip kompe neužkrauna man puslapio pilnai  doh.gif

Kažin renkasi užsakymas?  bigsmile.gif

Kokią pirkot? Su 100 per krūtinę L pirkti ar dar į M tilpčiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pe_leda @ 2015 05 02, 15:19)
Kokią pirkot? Su 100 per krūtinę L pirkti ar dar į M tilpčiau?  4u.gif

Su 100 cm apimtimi tilpti i Uniqlo striukele M dydzio patarciau nepuoseleti jokiu vilciu. Ziureti tik L.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide: 02 gegužės 2015 - 16:28
QUOTE(izide @ 2015 05 02, 16:27)
Su 100 cm apimtimi tilpti  i Uniqlo striukele M dydzio  patarciau nepuoseleti jokiu vilciu. Ziureti tik L.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pe_leda @ 2015 05 02, 15:19)
Kokią pirkot? Su 100 per krūtinę L pirkti ar dar į M tilpčiau?  4u.gif

pagaliau atsidarė puslapis biggrin.gif šią pirkau: http://www.uniqlo.co...ater-defender/~

su 96 cm turiu M dydį, tai aptempta, teisingai pataria Izide, nemanau, kad 100 cm tiktų M 4u.gif

Šia striuke džiaugiuos jau nuo rudens, nereali, ypatingai kelionėse, užima mažai vietos, neperšlampa, kai reikia šilta, o kai šilta su ja nekaršta, išbandyta ir vedžiojant šunį žiemos metu(niekad nebuvo šalta) ir prieš mėnesį Italijoje(puikiai susipakavo į rankinuką kai kiti nešiojosi savo striukes rankoj). Siūliau dukrai jau senokai, bet dabar irgi važiavo į kelionę ir pasimatavus nesutiko jos man atiduoti, todėl reik dar vienos smile.gif
Atsakyti