QUOTE(Daubarė @ 2015 06 19, 10:07)
Ačiū Jums už pasisakymą. O pvz., jūsų durų paviršius yra lygut lygutėlis ar turi grublėtumo? Pasidalinkit, kur užsisakėte duris, grindjuostes.
Man kyla tokie klausimai, pvz., jei durys medžio, baltos, matosi medžio raštas, tai grindjuostės taip pat tokios turėtų būti? Šioje temoje kažkada išskaičiau, kad grindjuostės ir durų apvadai yra vienas elementas. Tiesiog galvoju kokios dar yra taisyklės.
Lygut lygutelis, net ir langai, pluntusai kurie yra gryno medzio yra lyguteliai, tiesiog to norejau. Grindjuostes ilgas reikalas buvo, nes trys meistrai perdarinejo, taise brokus, o durys - nepamenu, lyg firma kuri ir alytuje dirba. Man trylika duru reikejo, visu nestandartu todel kaina buvo svarbu. Normalios durys, bet esu maciusi grazesniu, net ir toje pacioje firmoje, su iskiliais filingais..
Realiai gal butu ir geriau deti panasias duris, grinjuostes, bet tikrai nebutina. Jeigu jum patinka rastas tai ir dekit rasta, man asmeniskai nepatinka. As tik sakyciau jeigu spalvos duru vienodos su grindjuostem tai daryciau vienoda faktura. Jeigu skirsis- tikrai nebutina prisilaikyti.