Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(EXTRAA @ 2015 04 18, 12:38)
Cia sunku internetu issirinkti, man irgi atrodo visos per tamsios, nors pati esu vidutinio tamsumo rudaode. Siaip ant maniskiu pudru darzai buna uzrasyta Sand beige ar panasiai. Issiunciau Vanila Natural,  nors akys labiau pagal spalva I Rose Vanilla kryptu g.gif  smile.gif

As perku sviesiausia spalva visada bet cia man visos tamsios atrodo:)
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2015 04 18, 11:21)
Rapoja, o Natural Vanila kuriom cia tiktu? Supratau, kad internet visai nemoku rinktis tokiu dalyku, neturiu supratimo  biggrin.gif

Mergiukai kosultavausi su TBS mergaitem ir bandziau ant saves - tai atrasau dar syki 4u.gif

LT dabar prekiauja tik 2 spalvyte 205 Rose Vanilla ir 208 Golden vanilla. Is pradziu turejo daug spalvu, bet kitu atsisake, nes, anot konsultanciu, jos netinka lietuvaiciu odai ir mazai perkamos buvo.

As esu sviesiaode, kiek linkusi i raudoni - man tobulai tinka 205 Rose Vanilla.
Naturaliai tamsesnes odos merginoms (ar idegusioms) turetu idealiai tikti 208 Golden vanilla.

Sie atspalviai labai naturalus - negeltonina, neraudonina ir t.t.

202 atspalvio atsisake del to, kad jis geltonina oda.

O as pati per klaida esu nusipirkusi 102 natural Ivory, tai sitas - BALTAS biggrin.gif naudoju nepamiegojusiems paakiams maskuoti, o dukra maskuoja spuogelius su juo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mammy: 18 balandžio 2015 - 11:54
Aisku tada, nelabai ka ir yra rinktis tada rusvos odos savininkems g.gif Rose Vanilla bus per sviesi, kaip supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2015 04 18, 12:38)
Cia sunku internetu issirinkti, man irgi atrodo visos per tamsios, nors pati esu vidutinio tamsumo rudaode. Siaip ant maniskiu pudru darzai buna uzrasyta Sand beige ar panasiai. Issiunciau Vanila Natural,  nors akys labiau pagal spalva I Rose Vanilla kryptu g.gif  smile.gif

imk kuri tau atrodo tinkamesnė mirksiukas.gif gal pagal tavo odos spalvą tikrai tinkamesnė būtų rose vanilla smile.gif

Extra Virgin Minerals Foundation Golden Vanilla http://chocolatecats...ls-compact.html atrodo tamsi tarp kitų pudryčių,bet foto ne tokia jau ir tamsi g.gif kitos gerokai šviesesnės smile.gif

Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2015 04 18, 11:56)
Aisku tada, nelabai ka ir yra rinktis tada rusvos odos savininkems g.gif Rose Vanilla bus per sviesi, kaip supratau g.gif

208 4u.gif jei TBS yra kur sone - nulekit pasibandyti bus paprasciau 4u.gif Jo nera, bet lukterkit kiek - jie nuolat pildo, t.y. praeita savaite jo buvo.

Ai ir tie odos tonai, man mano oda atrodo is baltesniu, kitai tokia pati gali atrodyti rusva (as niekada neidegu raudonai, visada lygiai rudai), geriau pabandyti TBS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mammy: 18 balandžio 2015 - 12:01
Dekui Rapoja ir Happy mammy 4u.gif Aisku, protingiausia cia rinktis, visada gi buna apsedimas-pigu, visos perka, reik ir man biggrin.gif Paskui metosi tuntai pakampemis smile.gif
Atsakyti
sveiki, ar galite priminti ta arduotuve, is kurios perkate akiniu remelius, ne saules akinius. Aciu
Atsakyti
grazus RL paltukas, taiko 20 proc http://www1.macys.co...-...3&slotId=25 M L dydziai
Papildyta:
converse delioju smile.gif 14.30 noreciau paimti kol nedingo nuolaidele smile.gif) 25 proc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yezy: 18 balandžio 2015 - 12:29
QUOTE(happy mammy @ 2015 04 18, 12:53)
O as pati per klaida esu nusipirkusi 102 natural Ivory, tai sitas - BALTAS  biggrin.gif naudoju nepamiegojusiems paakiams maskuoti, o dukra maskuoja spuogelius su juo  biggrin.gif

Natural Ivory tai ne tik spalva šviesi,bet ir šiaip nekažką atrodo - http://www.katiesbea...n-minerals.html
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2015 04 18, 12:28)
Natural Ivory tai ne tik spalva šviesi,bet ir šiaip nekažką atrodo - http://www.katiesbea...n-minerals.html

aha drinks_cheers.gif , pasimokiau biggrin.gif dabar tai bandau, kai tik galiu, pries pirkdama biggrin.gif
Atsakyti
Kaip pasitikrinti converse kaina? Koks kodas? Ar tik sale taiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(furla @ 2015 04 18, 14:31)
Kaip pasitikrinti converse kaina? Koks kodas? Ar tik sale taiko? smile.gif

sale tik ir taiko smile.gif atsiuskit nuoroda, patikrinsiu nes kodo nera, o automatiskai mums numeta krepsi
Atsakyti