Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(laukine22 @ 2015 05 13, 20:14)
Regium, norejau paklausti del mano dabartinio darbo, ilgai jame "trinsiu kede" ar greitai turesiu megiama ir sirdziai malonu darba? Kaip ir nusimato kita darbo vieta ateity, tik nezinau, kiek tai konkretu.

Aciu

keliu i virsu wink.gif
Atsakyti
Sveiki,
Čia esu dar naujokė, tiesiog, ieškau atsakymo į labai man svarbų klausimą.
Susipažinau su vienu žmogumi, jis labai gražiai kalbą, kokia aš jam svarbi ir pan. Bet esu vieną kartą jau nukentėjusi, todėl ir ieškau atsakymo į klausimą: Ar turėtų mūsų santykiai perspektyva?
Iš anksto Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, žinau, kad klausimas ne pagal taisykles, bet nu neturiu kur kreiptis.
Situacija tokia, kad sūnėnas įsitraukė į tinklinį marketingą. Platino kažkokį š, na, visi jį palaikėm, galvojom tebūnie jam tai savotiška mokykla, praktika. Bet jis gyvena iliuzijose, dabar parduoda savo butą, pinigus kažkur investuos. Negalima išpešt ką darys, jam užaugę sparnai, sapalioja apie kažkokius žmones, ir kad mes niekada nebūsim ten kur jis ir nesuprasim. Briedas konkretus, vienžo, mes visi lochai.
Tai va, nežinau ką daryt, kaip jam proto įkrėst, kaip padaryt, kad buto neparduotų, kad pinigų neprarastų... Nu ir išvis ką daryt ir kaip čia viskas bus.
Gal kuri gali užmest akį, labai prašau.
Atsakyti
klausimas regium:

situacija tokia, kad pries metus issiskyriau su vaikinu . veliau pradejau susitikyneti su kitu ir dabar su juo viskas nesiklosto. jis dinges, kazkur kitur, nieko nesako, nepaaskina. nei su manim, nei be manes. kazkokia nezinomybe. ar imanoma suzinoti kas laukia artimiausiu metu?arba kur nuklydusios jo mintys?
Atsakyti
Klausimas Regium. Kadangi taip tiksliai nupasakojot kažkada mano būseną, drįstu prašyti dar pagalbos asmeninių santykių klausimu. Esme tokia, kad noriu skirtis su savo draugų, jaučiu kad nemyliu to žmogaus ir abudu esame nelaimingi, nors jis bet kokia kaina mane nori išlaikyti:oh o aš jaučiu kad nebevaldau savo gyvenimo, dar prieš keletą mėnesių sutikau kitą žmogų, kuris užvaldė mano mintis, tai dar labiau viską apsunkina. ar galite išmesti kortas dėl to ar išsiskirsiu ir ar bus kas nors su tuo naujuoju žmogumi.
iš anksto labai dėkoju
Atsakyti
klausimas regium, nors is esmes nera labai svarbu kuri ismestu kortos, tiesiog pastebiu kad regium dabar daugiau dalyvauja temoje.

esme ta kad darbe dabar konfliktai, intrigos, klausimas ar as liksiu siame darbe , kuo viskas pasibaigs ?
is anksto Aciu atsakiusiai i man rupima klausima 4u.gif
Atsakyti
Labai prasau Regium ar Amariliai pagalbos 4u.gif
Pirma karta mano vyras isvyksta i komandiruote, i uzsieni doh.gif tikras galvos skausmas, nes baimiu daug doh.gif
Noriu paprasyti, gal galetumete padelioti kortas ir paziureti kokia sios komandiruotes perspektyva, t.y. ar vyrui viskas bus gerai, cia klausiu del traumu, vagysciu, apgavysciu, prasto uzdarbio ir pan unsure.gif nezinau, ar tinkamai klausiu, nes po bemieges nakties, galva sunkiai dirba doh.gif ziauriai bijau, kad jam kas nenutiktu verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes! wink.gif tikrai tylu cia labai.. Tikiuosi visom viskas gerai, givos ir sveikos! 4u.gif

QUOTE(Amariliai @ 2015 05 15, 23:17)
Aciu smile.gif
Labas. Man truputeli nekalbadieniai, o ir su Taro truputeli riboju, butent darba su zmonemis, nemanau, kad tas truks ilgai, vel sugrisiu. Toks etapas pas mane. Sveikstu as, abi problemos tvarkosi. Tiesa, skaiciau, kaip rasei, kad paskui vyra i pasaulio krasta, kaip paskui katorgininkus moterys ejo smile.gif Taip zinai, pamaniau, kokia Tu maksimaliste. As ir turejau tokias nuostatas kuri laika, bet nuo to gyvenimo, kad "niekam anei kojiniu, anei kotletu" daug metu, tai pasidare taip, kad asmenine erdve tiek brangi pasidare, jog man ne tik i Sibira, ale ir i Uk problema sukeltu, jei reiktu is paskos vaziuot smile.gif Nutruko pokalbiai, as daugiau mastau, nei kalbu, Elvega ir Vika turbut isvaziavusios, ner kam kalbet. Atsinaujins gi viskas. Reikalingas man tas atsiribojimas siuo momentu, sakau, grisiu, ilgai netruks. O del kortu, ateis gi Regium, kai laiko tures.

Dar ne, Amariliau, atostogausim nuo birzelio pirmu dienu. Kelione jau nupirkta smile.gif reik mum poilsio, pavargom su tom lygoninem, darbais, mokykla..
Kaip tu?
Atsakyti
Sveikos, kaip sekasi jums visoms? Visai laiko neturiu pastaruoju metu. Dar maniskis sauktiniu sarase, tai tvarkomes popierius, rasom laiska kad atsauktu saukima, visai be laisvo laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pincetas @ 2015 05 18, 17:04)
Sveiki, žinau, kad klausimas ne pagal taisykles, bet nu neturiu kur kreiptis.
Situacija tokia, kad sūnėnas įsitraukė į tinklinį marketingą. Platino kažkokį š, na, visi jį palaikėm, galvojom tebūnie jam tai savotiška mokykla, praktika. Bet jis gyvena iliuzijose, dabar parduoda savo butą, pinigus kažkur investuos. Negalima išpešt ką darys, jam užaugę sparnai, sapalioja apie kažkokius žmones, ir kad mes niekada nebūsim ten kur jis ir nesuprasim. Briedas konkretus, vienžo, mes visi lochai.
Tai va, nežinau ką daryt, kaip jam proto įkrėst, kaip padaryt, kad buto neparduotų, kad pinigų neprarastų... Nu ir išvis ką daryt ir kaip čia viskas bus.
Gal kuri gali užmest akį, labai prašau.

Sveiki,
jo laukia laikina iliuzine sekme trumpa laika, paskui krastutinis kritimas i materializma, skolos, bedarbyste, fantaziju pasaulis. Galimos problemos su istatymais. Jus negalite jo is ten istraukti, jeigu bandysite tai daryti, jis gali iseit, atsiriboti nuo seimos visiskai. Kortu patarimas - generuokit pozityvu scenariju jo atzvilgiu, vizualizuokite tai, mastykite apie tai, kad viskas baigsis gerai, tas gali padeti. Tai Jusu vaikas, Jus turite tam teise, tai viskas, ka galite padaryti. Deja.

QUOTE(V.i.k.A @ 2015 05 20, 09:20)
Sveikutes! wink.gif tikrai tylu cia labai.. Tikiuosi visom viskas gerai, givos ir sveikos!  4u.gif
Dar ne, Amariliau, atostogausim nuo birzelio pirmu dienu. Kelione jau nupirkta smile.gif reik mum poilsio, pavargom su tom lygoninem, darbais, mokykla..
Kaip tu?

nu jau ligonines tai... as tai nieko, sakau, reabilituojuosi ir pamazele dirbu. temoj reikstis gal jau pradedu noret, bet ner laiko. mergiote uzsikrete kokia tai bacila, baigia pasveikt, o as va atsikeliau su tempa, sloga ir degancia gerkle. ta tempa tokia bjauri, 37 su dalim, must negalima, o jauciuos baisiai, nes mano pastovi tempa yra 36 ir 2 dalys, tai as cia skaitos jau karsciuoju biggrin.gif
O siaip norm.

QUOTE(Wejuske @ 2015 05 20, 11:43)
Sveikos, kaip sekasi jums visoms? Visai laiko neturiu pastaruoju metu. Dar maniskis sauktiniu sarase, tai tvarkomes popierius, rasom laiska kad atsauktu saukima, visai be laisvo laiko biggrin.gif

a tai imanoma dar nuo ten issisukti sveikam bunant?

tiesa, suzinojau, kad mane viena kale skaito, tai kale informuoju, kad as ne siaip bureja, cia ner vienintele mano specialybe ir vienintelis uzsiemimas. ir kitos gadalkos (isskyrus visokias prie stoties ir is sanciu) turi padoru issilavinima ir gerus darbus. ale tai sociumo poziuris, tas bukumas jau nestebina, bet vis vien pribloskia kartais.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti