top toy labai fainas lipdymo is molio ar gipso aparatas,tikrai puikus lavinantis zaislas ten pelytę su koja spaudi ir reguliuojasi greitis ar greiciau sukasi ar leciau ir vaikas rankomis formuoja kokią puodynę dubenelį ,viskas veikia tik nedaug zaistas mano berniuko isbandytas ,nera tik dazų jau isnaudoti su sepetuku ,dezute aptrinta pati ,molį reikia atskirai nusipirkti lipdymui,cia toks rimtas aparatas vaikui nuo 6 metų ,dezes ilgis 58cm
12eurų

brio meistro rinkinys konstruoti,viskas yra kiek ziūrejau,viskas puikios būklės ,cia gan didelis rinkinys nes vaikas sumeistravo jau ,bandziau isardyti atsibodo beardant tai foto padariau taip ,raktas irgi yra tik vaikas buvo paėmęs 9eurai

7eurai.faina zaidimas pagauk zuvytę ,jos magnetines pajungi ir laksto ir issižioja,reikia speti uzmesti kabliuką pagauti zuvytę tikrai fainas vaikui zaidimas mano berniuko

3eurai.mano berniuko megtas ir deliotas zaidimas kuo daugiau sudeti kad nenugriūtų

4.4euro.superine lavinanti delione demesį,kūrybą,kaip nori taip sudeti veikeją pasakos,mano berniuko deliotas be defektų tvarkingas

7eurai.brio natūralaus medzio įvairių formų užpakuotos kaladeles medines,nepraimtas maisas tik pati dezute is ekspozicijos tai nutrinta ,galima įvairius statinius statyti ,lavinti vaiką

vokiskos medinės kaladeles ,jų labai daug ir įvairių formų lavinancios ,mano berniukui ir dabar patinka dar kazką sumeistrauti is jų ,visiskai nenutrintos kaip naujos bus tik dezute pati pasitrynusi ,turi būti 60vnt bet pridejom dar ir savo tai 69vnt bus 9eurai
papildziau daug
http://public.fotki....mano/page6.html