Įkraunama...
Įkraunama...

Pasvaliečių plepesiai :)

sakykim kad buvau,tik ten kur gelytes biggrin.gif
Atsakyti
Po biški ir į priekį smile.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif Tai feisbukinates visos bigsmile.gif O as prisiminiau skaiciau, kad kazkuri ejo i rollshaper aparatus masazuotis, tik nepamenu kuri. Noriu ir as pradeti nuo rudens eiti, bet idomu, ar ten yra kiek naudos ar piniigai i bala? Gal atsilieps kuri buvo. blush2.gif
Atsakyti
Ejo,eina ir eis lotuliukas.gif Cia as mirksiukas.gif Ziurint kokios tu naudos nori ir sieki 4u.gif
Atsakyti
Reikia biski lasiakus apmazint, pastangrint kuna. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chimi @ 2015 06 24, 19:47)
Reikia biski lasiakus apmazint, pastangrint kuna.  blush2.gif

Aik į sporta salė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2015 06 24, 19:52)
Aik į sporta salė  biggrin.gif

Tai, kad ieskau kitu budu, lengvesniu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ner ten taip lengva biggrin.gif panasiai kas sporto salej ,nu biski lengviau,bet vis tiek savo atidirbi. Ten ta viska galima padaryti,jei laikysies nurodymu biggrin.gif as einu kitu reikalu,nesilaikau mitybos planu ir panasiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkiukas @ 2015 06 25, 17:15)
nu ner ten taip lengva  biggrin.gif  panasiai kas sporto salej ,nu biski lengviau,bet vis tiek savo atidirbi. Ten ta viska galima padaryti,jei laikysies nurodymu  biggrin.gif  as einu kitu reikalu,nesilaikau mitybos planu ir panasiai  ax.gif

Skaiciau, kad po pirmu kartu, kaip sudauzytos moterytes jauciasi.... biggrin.gif Bet linijos mazeja, oda stangreja? Po kiek laiko rezultatas pasirode? Bais jau man idomu viskas biggrin.gif
Atsakyti
Po pirmo karto,maniau nusausiu ta Kaledu seneli su tokia dovana lotuliukas.gif Na kaip po gero fizinio,nei atsisest,nei atsigulti,labiausia skauda problemines vietos. Einu nuo sausio,balandi buvau padarius beveik men pertrauka,galvojau vel skaudes,bet nea,nebeskaudejo ax.gif Toookiu transformaciju matau,tos kurios pasilaiko, super,akivaizdus rezultatai. Oda svelni pasidare,lb greit,gal po savaites ar dvieju. Kaip sakiau as ne del svorio einu,tad tais dziaugsmais nepasidziaugsiu biggrin.gif numeciau gal 1,5 kg blush2.gif sustangrejo ir kojos ir pilvas ir rankos,matau rezultatus,dabar jau aiskiai matau biggrin.gif
Atsakyti
Nu ka, greiciau tas rudenelis ateitu, apsisarvuosiu kantrybe, ir varysiu, zesiu kaip man cia seksis biggrin.gif Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Pabusi is pradziu biskeli mieguista,bet paskui praeina biggrin.gif Nuo rudens lyg dar kazkas bus,tik tiksiai dar nezinau g.gif ir nuolaidu geru turet būti abonimentui,nu nepasigailesi tikrai,pabandyk mirksiukas.gif ai dar ir spuogai isnyksta jei kur yra biggrin.gif Seip ir sveria ir matuoja,paseksi savo rezultatus. Sekmes 4u.gif
Atsakyti