Įkraunama...
Įkraunama...

Pasvaliečių plepesiai :)

QUOTE(Skaiciuoju @ 2015 04 24, 09:52)
Ačiū aš priimu sveikinimą, nors gegužės mėn vėl vardadienis, metuose turim du smile.gif

Sventes gerai lotuliukas.gif
Labas rytas mirksiukas.gif Atsikeliau su jausmu,kad dantu per daug lotuliukas.gif Ar nebus vejas niekadejas del to kaltas,reiks isiprasyti pas stomatologe unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, pasidarem korteles, belieka ju sulaukti

o dabar sakykit kaip gudriai sugirdot vaikams kapsules skruzdziu? is vis ji man jokios tableitkos nepraryja. viska smulkinti reikia. o skruzdes tai miltukais, kurie baaaaiiiisiai neskanus sleikstus. nu niekaip gretai neina ikisti. o su skaudancia gerkle ir temperatura guli. gryzom is migracijos ir itarima sukele gulinejimas, va ir turim, ka turim doh.gif
Atsakyti
Maniskis ryja kaip zuvedra lotuliukas.gif neturim problemu su skruzdem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2015 04 24, 12:23)
Sveikos, pasidarem korteles, belieka ju sulaukti

o dabar sakykit kaip gudriai sugirdot vaikams kapsules skruzdziu? is vis ji man jokios tableitkos nepraryja. viska smulkinti reikia. o skruzdes tai miltukais, kurie baaaaiiiisiai neskanus sleikstus. nu niekaip gretai neina ikisti. o su skaudancia gerkle ir temperatura guli. gryzom is migracijos ir itarima sukele gulinejimas, va ir turim, ka turim  doh.gif

Savo keturmetei bandžiau sugirdyti tai nepavyko, niekaip kapsulės neįveikė, ai numojau ir nebekankinau

Vat dabar pati bandžiau gerti tai dedu pliusą , nes įtariu jei ne tos kapsulės tai dvi svaites kokia būčiau sirgusi ir sunkiau su komplikacijom, o dabar jau baigiu pasveikti
Atsakyti
darbo savaitė baigėsi, pramogos prasideda- lekiu į šokius nail.gif yahoo.gif 59.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif kristute> kokius dar sokius? bigsmile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Ale kad vejuoti orai g.gif
Siandien dideli darba pasidariau siltnami is vidaus nuploviau bigsmile.gif
Atsakyti
kas per skruzdes???????????????????????? ir dar geriamos???? as is menulio nukritus jauciuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2015 04 24, 18:13)
kas per skruzdes???????????????????????? ir dar geriamos???? as is menulio nukritus jauciuos smile.gif

penkialapio balamedžio žievė (skruzdžių medžio žievė) šių augalų žievės gydomąsias savybes žinoma tūkstantmečius, dar senovės inkai naudojo ją kaip vaistą. Jie teigė, kad Pau D‘Arco pasižymi priešbakterinėmis, priešuždegiminėmis, priešgrybelinėmis, antivirusinėmis savybėmis ir Pau D‘Arco padeda kovoti su virusais, nes slopina fermentacijos procesus, be kurių virusai negali daugintis, taip pat padeda naikinti grybelį ir t.t.

laukia gera naktis. tempa 38 su dalim. kas 4 val geria skruzdes. bus matyt kaip ryt bus.

Skaiciuoju, o jei ryt neber tempos, arba jei maza, tai vistiek gert kas 4 val ar reciau? kosulio, slgos nera, tik gerkle skauda ir tempa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovilepp: 24 balandžio 2015 - 20:22
AAAAAAAAAAAAAAAAA smile.gif šito ir aš turiu smile.gif tik nžn kad taip vadinas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
SVEIKIT GREIČIAU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tindirindiriuška: 24 balandžio 2015 - 21:54
Labas rytas. Gretutei nuo mokytojos linkejomai greiciau pasveikt 4u.gif
Vakar koncertavau Krekenavoj tai per priemima tiek privalgiau, kad savaitei i prieki uzteks doh.gif bet jau linksmai pabuvom iki negalejimo. Siandien birzai laukia dainu musu thumbup.gif o vakare saslykai laukia, bet ziuriu, kad oras tai ne koks, nors iki 21 pranese
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
reiks pasiekti turgelį, obuolių noriu...

QUOTE(Raimondyte:) @ 2015 04 24, 18:21)
sveikos mirksiukas.gif  kristute> kokius dar sokius? bigsmile.gif

Vaškų gimnazijoje mokinių šokiai buvo, tuo pačiu ir mums, mokytojoms vaikai paleido tinkamų šokiams dainų thumbup.gif o vedė mano auklėtiniai, tai kaip juose nedalyvauti ax.gif

Lunatikai, ar dar dirbti savo tiesioginį darbą, kad tik dainuoji ir dainuoji lotuliukas.gif ?
Atsakyti