QUOTE(vilnera @ 2015 04 19, 13:47)
O jus teisi.. Gi taip lengva mylet, neturint, ir kaip sudetinga - bunant kartu. 
Ir net manau,kad ta meile is tolo-kaip tik su begale salygu-myliu, kol nereik virt barsciu, kol nereik matyt apsimiegojusio, pikto, sergancio, kol vaiku kartu neauginam..

Ir net manau,kad ta meile is tolo-kaip tik su begale salygu-myliu, kol nereik virt barsciu, kol nereik matyt apsimiegojusio, pikto, sergancio, kol vaiku kartu neauginam..

Būtent.atsaket sau kodėl neišejau.
QUOTE(samanta* @ 2015 04 19, 13:50)
manai neįmanoma mylėtis be jausmų stiprių?
Karta gal ir galima, bet ne su pastoviu sugulovu.
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 04 19, 13:52)
kita vertus. as kazkiek tikiu, kad galima jausti, su kuriuo zmogum galetum ir vaikus augitni ir su serganciu buti.
Ir salia tokio zmogaus tureti kita, tik pasidulkinimui?
QUOTE(~OT~ @ 2015 04 19, 13:39)

ir nebūtina mylėti žmogų, kad norėtum jį turėt

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 14:35)
bet tai jei vyras suzinotu, ir tave paliktu, tai taptu tas tavo eziukas gyvate? ar nenoretum su juo gyvent ir is vis kazkokio tai trecio ieskotumeis?
nesu tikra ar teisingai supratau klausimą. Ar svarstyčiau galimybę gyventi su meilužiu, jei vyras paliktų? Ne, jis ir liktų meilužis. Gyvenimą galėčiau kurti tik su tokiu, kurį jausčiau esant mano žmogumi, antrąja pusele. Nemanau, kad kažko ieškočiau, meilė ne grybas, jos nesurasi susiplanavęs. O ir stipriai pamilti kitą vargei sugebėčiau, kol širdy jausmai vyrui tebėra.
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 14:41)
i pagundu tema netycia kai kuriu zinutes pacitavau. man rodos si tema is vis pertekline, nepatogu kazkaip diskutuot tuo paciu klausimu per kelias vietas
Ši tema apie santykius, kai abu turi šeimas, pagundų tema - apie pagundas

QUOTE(S.B.M @ 2015 04 19, 16:12)
nesu tikra ar teisingai supratau klausimą. Ar svarstyčiau galimybę gyventi su meilužiu, jei vyras paliktų? Ne, jis ir liktų meilužis. Gyvenimą galėčiau kurti tik su tokiu, kurį jausčiau esant mano žmogumi, antrąja pusele. Nemanau, kad kažko ieškočiau, meilė ne grybas, jos nesurasi susiplanavęs. O ir stipriai pamilti kitą vargei sugebėčiau, kol širdy jausmai vyrui tebėra.

Nesupratai. Pagunda SM vadinamas meiluzis

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 14:35)
va cia ir yra blogiausia, kad judu neismylejot savo meiles. todel vargu ar tu kada negalvosi, kas butu, jei butu. as tai gal net drisciau paburti, jog jei tu su juo nekontaktuosi, kada nors atsiras salia taves kitas zmogus, kuris tau ji primins, bet bus kaip nors lengvai fiziskai pasiekiamas. ir tu ji isimylesi juodai, uz visa savo buvusia meile ir esama kartu. nes vat beda, kad net tekejai nemyledama savo vyro. mylint lengviau yra priimt zmogu su jo trukumais. o kai nemyli, tai metams begant jie vis labiau erzina. ir neimanoma gi is tikro prisiverst mylet kazka, kad ir koks puikus tas zmogus butu. sirdziai neisakysi, gali tik elgesi koreguot, bet jausmus - lb sudetinga
Man reikėjo to sugryžimo,kad galėčiau jį paleisti.o vyras per tuos metus man labai brangus tapo.ir geidžiu savo vyro ir man jis labai gražus,pats protingisusias iš visų pažįstamų vyrų.ir neerzina jis manęs nei trupučio,tik va pavydą išoperuočiau mielai.paleidau savyje ex..aišku smagu girdėti,kad kažkam esi svarbus ir tiek metų brangus.bet tai nieko nekeičia.jis mano praeitis,mano buvusio gyvenimo dalis.
QUOTE(~OT~ @ 2015 04 19, 16:17)
Man reikėjo to sugryžimo,kad galėčiau jį paleisti.o vyras per tuos metus man labai brangus tapo.ir geidžiu savo vyro ir man jis labai gražus,pats protingisusias iš visų pažįstamų vyrų.ir neerzina jis manęs nei trupučio,tik va pavydą išoperuočiau mielai.paleidau savyje ex..aišku smagu girdėti,kad kažkam esi svarbus ir tiek metų brangus.bet tai nieko nekeičia.jis mano praeitis,mano buvusio gyvenimo dalis.
Tai matau,niekaip neapsisprendziat - ar anas meile begaline, kuriam vergaujat ten, posmus eiliuojat, alpstat, trokstat visaip, ar jau-praejes jausmas, kaip kad siame poste aiskinat..

Papildyta:
QUOTE(~OT~ @ 2015 04 19, 15:09)
Būtent.atsaket sau kodėl neišejau.
Savo postu norejau pasakyt, kad meile gali but paaugliska, lengva,pro rozinius akinius, kai myli is tolo, del pacios meiles,del jausmo,nes smagu tiesiog mylet, ir gali but brandi, ta va, kai sakoma-ir varge,ir dziaugsme-t.y-ir tuos barscius kartu valgant, ir pampersus vaikams keiciant.
O, Jorija,ziuriu,rasot-tai gal jus paaiskinsit, kodel anoje temoje OT jusu hose mylimojo zinutes norejo imest?

QUOTE(S.B.M @ 2015 04 19, 15:12)
nežinau kaip gyvenat ir ką jaučiat, žinau tik ką rašot. O rašėt, kad tas žmogus amžiams turi vietą jūsų širdyje ir kad jūsų keliai geriau nesusikirstų, nes nežinot kaip viskas baigtųsi... Nevykęs palyginimas su močiute ir mama.
Turejau minty stipru rysi tarp zmoniu.. Ir nera tam svarbi lytis.
Tai nera tiesiog prisiminimas apie zmogu, tai visai kas kita..
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2015 04 19, 15:53)
Tai matau,niekaip neapsisprendziat - ar anas meile begaline, kuriam vergaujat ten, posmus eiliuojat, alpstat, trokstat visaip, ar jau-praejes jausmas, kaip kad siame poste aiskinat..

Neimanoma tokiu dalyku keliais sakiniais paaiskinti, o ir kam? Abejoju ar ka suprasit..

QUOTE(JORIJA @ 2015 04 19, 16:56)
Neimanoma tokiu dalyku keliais sakiniais paaiskinti, o ir kam? Abejoju ar ka suprasit..

Mielosios, man regis, jus pacios saves nelabai suprantat.. Cia nuosirdziai as.

QUOTE(vilnera @ 2015 04 19, 16:53)
Papildyta:
Savo postu norejau pasakyt, kad meile gali but paaugliska, lengva,pro rozinius akinius, kai myli is tolo, del pacios meiles,del jausmo,nes smagu tiesiog mylet, ir gali but brandi, ta va, kai sakoma-ir varge,ir dziaugsme-t.y-ir tuos barscius kartu valgant, ir pampersus vaikams keiciant.
O, Jorija,ziuriu,rasot-tai gal jus paaiskinsit, kodel anoje temoje OT jusu hose mylimojo zinutes norejo imest?

Papildyta:

nepraejes jai tas jausmas, ji tik bando save valdyt, tramdyt. neisjungsi gi jausmu kaip lempos

turi kazkokia tai ivykiu virtine gal susikaupt, nuoskaudos, nusivylimas, kitas meiels objektas,arba lb pas zmogu racionalus protas but. kitaip as neisivaizduoju, kaip imanoma vat isakyt sau ir nebemylet kazko