Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

QUOTE(vilnera @ 2015 04 19, 16:04)
Mielosios, man regis, jus pacios saves nelabai suprantat.. Cia nuosirdziai as. 4u.gif

As save labai gerai suprantu, o vat jums mane butu tikrai labai sunku suprasti, irgi nuosirdziai..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 04 19, 15:53)
temoje OT jusu hose mylimojo zinutes norejo imest?  biggrin.gif

Iš kur taip sugalvojot?gerbkime vieni kitus.
Atsakyti
Sugalvojo..
Net demesio nekreipiau. Kazkam juodas siutis.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 04 19, 15:53)
Tai matau,niekaip neapsisprendziat - ar anas meile begaline, kuriam vergaujat ten, posmus eiliuojat, alpstat, trokstat visaip, ar jau-praejes jausmas, kaip kad siame poste aiskinat..  smile.gif

Jums to nesuprast.kaip gali aklam paaidkinti kokios spalvos dangus.
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 19, 15:56)
Turejau minty stipru rysi tarp zmoniu.. Ir nera tam svarbi lytis.
Tai nera tiesiog prisiminimas apie zmogu, tai visai kas kita..

Neimanoma tokiu dalyku keliais sakiniais paaiskinti, o ir kam?  Abejoju ar ka suprasit..  smile.gif

Būtent!
QUOTE(vilnera @ 2015 04 19, 16:04)
Mielosios, man regis, jus pacios saves nelabai suprantat.. Cia nuosirdziai as. 4u.gif

Jei lieptų nusipjsuti pirštą,kurį atiduotumet? Kurį mažiausiai skaudetų pjauti?
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 16:10)
nepraejes jai tas jausmas, ji tik bando save valdyt, tramdyt. neisjungsi gi jausmu kaip lempos biggrin.gif
turi kazkokia tai ivykiu virtine gal susikaupt, nuoskaudos, nusivylimas, kitas meiels objektas,arba lb pas zmogu racionalus protas but. kitaip as neisivaizduoju, kaip imanoma vat isakyt sau ir nebemylet kazko blink.gif . nu as niekaip sau neisakyciau nustot mb mylet, vien savos valios pastangomis tikrai to nepajegciau schmoll.gif

Nepraejęs.jis 12 m many gyvena,abejoju ar kada praeis.
Papildyta:
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 19, 16:49)
Sugalvojo..
Net demesio nekreipiau. Kazkam juodas siutis..  lotuliukas.gif

Kartais atrodo, kad klausia bele klaust,rašo bele rašyt,ir gali čia aiškint neaiškinęs,nesupras.
Atsakyti
QUOTE(~OT~ @ 2015 04 19, 17:42)
Iš kur taip sugalvojot?gerbkime vieni kitus.

Paskaitykit savo postus anoje temoje-i kuriuos ir kam rasomus oponuojat.

Jus apie Jorijos meile:
Ne visi tai supras.Ir tai nerereiškia,kad susikirtus tiems keliams ,ji mestų viską ir begtų į glebį,ypač jei būtų vyras jau ir vaikai.bet, kad drebetų viskas ir keliai linktų tai tikrai..

As:
Ko cia nesuprast? Chose mariju ir chose ignasiju melodrama,nu.
Man retai kyla, nu bet paklausiu - damos, kiek jums metu?

Jus:
Tebūnie jums lengviau taip galvoti wink.gif
norėjau pacituoti kelias jo žinutės,bet ištryniau..neverta,sakysit, kad ir jis melodramų prisižiūrejęs.

Va,net nuoroda i psl ikeliu.
http://www.supermama...?...0541&st=576
Atsakyti
jei neiseina isjungti jausmu, juos reikia leisti sau jausti, reikia leistis vedamai to jausmo (geriau atsargiai ir be didesniu pasekmiu), tada didesne tikimybe kad atsiras kazkas, kas tuos jausmus issklaidys, nes lengviausia gi puoseleti viska ant iliuziju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 19, 18:14)
jei neiseina isjungti jausmu, juos reikia leisti sau jausti, reikia leistis vedamai to jausmo (geriau atsargiai ir be didesniu pasekmiu), tada didesne tikimybe kad atsiras kazkas, kas tuos jausmus issklaidys, nes lengviausia gi puoseleti viska ant iliuziju smile.gif

Taigi zmogui norisi kilnaus, neaptersto meiluziavimu KENTEJIMO.. Jam nesinori, kad praeitu. Jis megaujasi kentedamas smile.gif Ot,nesusipratela.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 19 balandžio 2015 - 17:24
QUOTE(vilnera @ 2015 04 19, 18:24)
Taigi zmogui norisi kilnaus, neaptersto meiluziavimu KENTEJIMO.. Jam nesinori, kad praeitu. Jis megaujasi kentedamas smile.gif Ot,nesusipratela.

o tai aisku, kam gi cia kenteti doh.gif . geriau issiskesti ir megautis negalvojant apie pasekmes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 19, 18:28)
o tai aisku, kam gi cia kenteti doh.gif . geriau issiskesti ir megautis negalvojant apie pasekmes cool.gif

Murka, bet va situacija-abu myli milziniska meile-12 metu trunkancia-ka darytumet? As,zinokit, skirciausi. Nors pirmiausia eiciau pas psichologa-va tokiu atveju tai tikrai, kad padetu susigaudyt, kiek ta mano meile tikra.
Gyvenimas juk vienas, kodel reikia ji visa kentejimais uzsiimt?

O jei rimciau-tai manau,kad ta meile susisvajota,ir tiek. O realiai moteris myli ta savo vyra, ale nesuvokia to, nes anas arti, ir fantaziju i ji maziau telpa. Fantazuotoja tokia,emocinga ta moteriske.Ir kol negaus kokio didelio sukretimo,tol neatsimerks ir nesupras,kad ta tikra didele meile-ne tas susisvajotas, o tas,kur salia. Taip atrodo man. O kaip ten yra,laikas parodys smile.gif

Jei mano vyras taip susisapaliotu,kad ten 10 metu myli buvusia kokia-sakyciau-eik,mielasis, ir bandyk pagyvent su ja. Nes su vaiduokliais konkuruot jo sirdy-nesaziningos salygos. Siuo atveju geriau jau tegu ir sugula, negu dar 20 metu sapalioja sau galvoj apie nezemiskus jausmus kitai. O jei ir pamiegojus, pabuvus roziniai akiniai nenukristu-lai ir gyvena tada du laimingi zmones. Nes kai zmogu myli-ji paleidi pas didziaja meile,ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 19 balandžio 2015 - 17:52
QUOTE(vilnera @ 2015 04 19, 17:07)
Paskaitykit savo postus anoje temoje-i kuriuos ir kam rasomus oponuojat.

Jus apie Jorijos meile:
Ne visi tai supras.Ir tai nerereiškia,kad susikirtus tiems keliams  ,ji  mestų viską ir begtų į glebį,ypač jei būtų vyras jau ir vaikai.bet, kad drebetų viskas ir keliai linktų tai tikrai..

As:
Ko cia nesuprast? Chose mariju ir chose ignasiju melodrama,nu.
Man retai kyla, nu bet paklausiu - damos, kiek jums metu?

Jus:
Tebūnie jums lengviau taip galvoti wink.gif
norėjau pacituoti kelias jo žinutės,bet ištryniau..neverta,sakysit, kad ir jis melodramų prisižiūrejęs.
Va,net nuoroda i psl ikeliu.
http://www.supermama...?...0541&st=576

Ir kur čia parašyta,kad parodysiu Jorijos mylimojo zinutes?
Atsakyti
QUOTE(~OT~ @ 2015 04 19, 18:44)
Ir kur čia parašyta,kad parodysiu Jorijos mylimojo zinutes?

Is konteksto. Du postai, vienas po kito-is kur atspet, kad jus metotes-nuo jos, prie saves?
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 04 19, 17:24)

Meskit vaikus,meskit darbus,namus ir bek atgal į nioliktus metus medaus kopineti. vertas grieko pasiūlymas.o aš durnė kančių ieškau biggrin.gif ir kaip pati nesumasčiau.
Atsakyti