Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

QUOTE(~OT~ @ 2015 04 20, 16:28)
Perskaičiau ir apasiverkiau.nzn kodėl.
Papildyta:

Pasakojosi kai kurios.paskui nikus pasikeitė ir dingo viskas.bet nesikapstysiu, jei patys žmonės nebenori.o aš kol kas noriu,lai kapstosi,bet purvais nesidrabsto.analizė visada gerai,atsirenki,pagalvoji.pasikartosiu,kad open vienoj iš mūsų diskusijų labai padėjo.ji kalbėjo tiesiai,bet ne tiesmukiškai.dar patinka kaip Moonte reiškia mintis,nors ne viskas priimtina,bet visada maloniai pateikiama.

Kas drabstesi purvais? Asmeniskai as, nepasakiau tau nieko blogo. Sakai, ko kitos nesipasakoja? O kodel turetu? Ar norint bendrauti temoje, diskutuoti, butina apie save pasakoti? Kas nori, tas pasakojasi, kas nori, tas komentuoja smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 20, 15:48)
Man, tai idomu, o kodel jos apie save nesipasakoja  mastau.gif Taigi to cia susirinko.. Dalintis patirtimi..  biggrin.gif 
Matyt, kad tavo nuodeme mazesne, uztat ir siunta tave "analizuodamos"..

O kodel pati mazai pasakoji apie savo gyvenima mirksiukas.gif ? Tuo tarpu cia purvais drabstaisi pati pirma. Eilini karta, matau kitus, bet ne save, man galima viskas, bet kitos jau blogos, jei daro ta pati.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 20, 17:30)

O kodel pati mazai pasakoji apie savo gyvenima mirksiukas.gif ? Tuo tarpu cia purvais drabstaisi pati pirma. Eilini karta, matau kitus, bet ne save, man galima viskas, bet kitos jau blogos, jei daro ta pati.

Temoje buvo kalbeta, kad idomu pasipasakoti ir todel cia susirinko. Cia ne "mano" tema, kad pasakociausi, o ir neturiu noro. Kaip zmones kalba, tai taip ir reguoju.. O del dabstymosi purvais, tai mes turim labai skirtingas nuomones siuo klausimu. Ir beje, South, tik ne tau man tokius dalykus sakyti......... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 20, 18:52)
Temoje buvo kalbeta, kad idomu pasipasakoti ir todel cia susirinko. Cia ne "mano" tema, kad pasakociausi, o ir neturiu noro. Kaip zmones kalba, tai taip ir reguoju.. O del dabstymosi purvais, tai mes turim labai skirtingas nuomones siuo klausimu. Ir beje, South, tik ne tau man tokius dalykus sakyti.........  smile.gif

Tai ir nesakyciau as tau nieko, jei tu pati neaiskintum kitom del to, kai pati darai mirksiukas.gif . O purvais as nesidrabstau, kol manes nepradeda juo drabstyti.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 20, 16:30)
Kas drabstesi purvais? Asmeniskai as, nepasakiau tau nieko blogo.

Idomu, kodel viska priimi asmeniskai g.gif OT poste tamstos 'vardas' paminetas nebuvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 20, 15:49)
JEIGU tai būtų pirmoji meilė, pirmi rimti jausmai ir pan. Sakėt, visko neskaitėt, o aš pamenų jos istoriją. Visų pirmiausiai akcentas buvo dedamas, ant to, kad vyras nėra geras, yra nuskriaudęs ir kt jo bruožai buvo vardinti. Dabar, po jos apsisprendimo taip, ji rašo vien tik gerus dalykus apie vyrą, o aną jausmą palieka kaip šventą, kaip meilę.
Todėl, man iš šono labiau atrodo, kad sukrėtė vyras, laikas ėjo, manė, kad atleido, bet širdyje kažkas kirba, virba, neišbaigta, neišsakyta. Neišlaižytos žaizdos. Arba: NEpilnai atleista. Dėl savęs. Todėl horizonte pasirodžius žmogui, su kuriuo kažkada buvo kažkokie jausmai ir draugystė, viduje ir sukilo viskas. Nuo to ir atsirado ta sumaištis. Juk su ta meile, jeigu ji buvo, ji gyveno daug metų ramiai, užtikrintai. Kažkas nutiko, kas viską išjudino. Vyro išdavystė. Atnaujinti ryšiai. Ir viskas. Nebūtų senos meilės, būtų pasimaišęs kažkas naujas, būtų tas pats.

Buvau negirdejusi apie vyro isdavyste, bet kai isgirdau apie tai, tai labai panasiai, kaip jus galvoju.. ax.gif
Atsakyti
Jausmai exui tikrai nesusije su vyro isdavyste.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 20, 20:16)
Jausmai exui tikrai nesusije su vyro isdavyste.

jau tik nereikia kabint makaronu. jeigu su jAUSMAIS vyrui ok, tai kam tas meiluzis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūrosdruska @ 2015 04 20, 13:53)
South turejo meiluži,tai  jai pasijungę buvo jausmai.
Pasikeitusi turejo meilužį tik dėl sekso,nebuvo  jokių jausmų.
Nu argi neaišku, kad zmonės yra skirtingi, ką čia diskutuot paklodėm lotuliukas.gif

O kam jus senus skeletus i dienos sviesa tempiat?
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 20, 19:23)
jau tik nereikia kabint makaronu. jeigu su jAUSMAIS vyrui ok, tai kam tas meiluzis? biggrin.gif

As cia kalbu apie OT, jausmai exui pas ja buvo dar iki vestuviu, ir po vestuviu, nors su juo jau nebendravo.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 20, 17:30)
Kas drabstesi purvais? Asmeniskai as, nepasakiau tau nieko blogo. Sakai, ko kitos nesipasakoja? O kodel turetu? Ar norint bendrauti temoje, diskutuoti, butina apie save pasakoti? Kas nori, tas pasakojasi, kas nori, tas komentuoja smile.gif

Nustatinėti diagnozės gali tik daktaras wink.gif kitų atveju tai tėra įzeidimas.o ir tave kaip niką žinau turbūt kokius 6 metus ir daug istorijų,bet nei vienos neminiu, o tu vis įgeli man,nzn kodėl.ir aš niekur nesakiau, kad kažkas turi kažką pasakotis wink.gif Tu man patinki,kad stengiesi būti nešališka,bet kartais kategoriškumu perlenki lazdą.
Papildyta:
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 04 20, 19:07)
Idomu, kodel viska priimi asmeniskai  g.gif OT poste tamstos 'vardas' paminetas nebuvo  cool.gif

Gal kažką pritaikė ir sau smile.gif gerai kai žmones moka analizuoti.
Papildyta:
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 20, 19:23)

Dar viena naujokė,taigi tau atleista vaike biggrin.gif už nežinojimą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*South* @ 2015 04 20, 19:24)
As cia kalbu apie OT, jausmai exui pas ja buvo dar iki vestuviu, ir po vestuviu, nors su juo jau nebendravo.

Jausmai toks neapčiuopiamas dalykas.Nesvarbu, kad jie yra,gali jų nenaudoti.Įsivaizduok,mylejai žmogų,bet tiesiog kažkas nesutapo.Tai kas belieka? Eit į vienuolyną? Atsiranda fainas vyrukas,visapusiškai tau tinka,patinka,bet gi yra jausmai ex.tai viskas negaliu su vaikinu bendrauti,gi tokia parazitė.santykiai gražus,viskas valio.nejaugi dabar dėl ex negali moteris kurti gyvenimo? Ir gyvena daug metų,bet va parazitė,kad susitikus ex kojos linksta.
Atsakyti
QUOTE(~OT~ @ 2015 04 20, 17:28)
Perskaičiau ir apasiverkiau.nzn kodėl.

Žinai, yra tokia knyga, ja vadovaujasi psichologai kai moko vaikus nugalėti savo baimes. Bet, labai dažnai, kas tinkama vaikams, tinkama ir mums. O, istorija knygos labai labai faina ir labai paprasta. Maža mergaitė turėjo rankinuką. Ir labai bijojo į jį pasižiūrėti. Kuo ji labiau bijojo, tuo rankinukas vis labiau didėjo ir sunkėjo. Kol galų gale vieną dieną, ji rankinuko išvis nebepakėlė nuo žemės. Atsisėdo ir verkė, verkė, verkė. Pro šalį ėjo sena močiutė ir jos užklausė, ko mergaite verki. Ji atsakė, kad negali panešti savo rankinuko, nes jis labai sunkus. Močiutė sako, o kas viduje? Gal gali kažką išimti. Mergaitė atsakė: nežinau, kas viduje. Bijau pasižiūrėti. biggrin.gif Tada močiutė prisėdo kartu su ja, ir jos abi atidarė rankinuką, paleido baimes ir pan. Laiminga pabaiga. Bet, esmę pagavai? Mums irgi kartais reikia atsisėsti, nebijoti prasidaryti rankinukus ir padaryti revizijas.

p.s. dar viena tokia mintis kilo. Ar tau sunkumai ant širdies (kaip ir bendravimas skypu, tada dar kai bendravot) nekyla būtent tuo metu kai namuose nėra vyro? Nepagalvoji apie variantą, kad kai vyras kartu, viskas gerai, viskas ramu? O kai jo nėra, tai tada ir save labiau mintim drąskai, nes gali atitrūkti, niekas netrukdo, gali duoti laisvę savo kančiai, ašaroms ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(~OT~ @ 2015 04 20, 20:04)
Nustatinėti diagnozės gali tik daktaras wink.gif kitų atveju tai tėra įzeidimas.o ir tave kaip niką žinau turbūt kokius 6 metus ir daug istorijų,bet nei vienos neminiu, o tu vis įgeli man,nzn kodėl.ir aš niekur nesakiau, kad kažkas turi kažką pasakotis wink.gif Tu man patinki,kad stengiesi būti nešališka,bet kartais kategoriškumu perlenki lazdą.
daug metų,bet va parazitė,kad susitikus ex kojos linksta.

Oi ne, as tikrai nei bandau igelti, nei smerkti, nei kazka specialiai pamineti, kiek pati kalbi, tiek ir as apie tai kalbu, ateisi pasikeitus nika, nekalbesi apie savo gyvenima, as jokiais budais apie tai ir nekalbeciau. Yra sios temoje ne viena, kuri nekalba apie tai, kas buvo ir as to neminiu, taip kad nereikia man pripaisyti to, ko nedarau mirksiukas.gif . Negaliu pakesti, kai kazkas taip elgiasi, pati nebekalbu su siuo niku kai kuriomis temomis ir nekelsiu tu istoriju i viesuma, kas buvo, tas buvo.
Atsakyti