nu nejuokink. kokio pavydo??? cia tik gailestis gali but, o ne pavydas.
kas cia pletkavojama? juk pacios kazka pasakot, ir visi diskutuoja, gi cia forumas, o ne sokiu burelis. kas cia ka specialiai seka? nu nesusireiksmink, niekam cia neidomu sekt
. pastabiems zmonems nereikia nieko sekt. uztenka iprastai gyvent ir stebet aplinka. tunpaskaityk kokia knyga apie kuno kalba. atsivers akys, pamatysi kaip naturaliai imi matyti zmones, ju emocijas, kaip nesutampa zodziai su kuno kalba ir pan. jei viena kart tai ismoksti, pasidomi giliau, paskui nereikia nieko specialiai daryt, nes naturaliai imi pastebet viska. pvz man kuno kalba reikalinga darbe, nes darbas susijes su bendravimu. as net i mokymus ejau tokio pobudzio, ir patikek, daug kas juos lanke. ypac tie, mur dirba vadybini, ar vadovaujanti darba, ar susijusi pvz su pardavimais, su konflkitu sprendimu, su kokiais nors gincais, psichologai pagaliau to mokosi. tos zinios labai padeda darbe, versle, visame kame. ir vat salutinis rezultatas, kad pradedi tai taikyt ir kasdienybeje. o jei dar ir siaip esi pastabus, su gera intuicija, tai zinok oi kaip gyvenime sunku kam nors prasprust pro akis tokiam zmogui
o gyvenimo spalvinguma kiekvienas savaip isivaizduoja. man pvz daug spalvingiau sedet apsikabinus vakare prie tv su mylimu vyru, nei voliotis lovoj su svetimu. man spalvingiau keliauti ir pazinti naujas salis, zmones, kulturas, vietoj to, kad slapstyciausi po viesbucius su meiluziu. nu zymiai idomiau ir spalvingiau, rimtai.
gi fiziologinis neistikimybes mechanizmas yra lb paprastas. svetimaujant, slapstantis, issiskiria daug adrenalino, kuris sujaudina simpatine nervu sistema, del to uzplusta energija, pagereja kraujotaka, nuir susidaro ispudis, kad cia kazkoks tai wau. gi realiai ta pati galima pasiekti pvz sportuojant
Suplakėt viską į vieną. Iš pradžių apie forumo istorijas, galiausiai apie kūno kalbą. Pati supratot, ką norėjot pasakyt?
Tarsi meilužiaujantys žmonės nekeliauja, nesusipažįsta su naujais žmonėmis, neskaito, nieko nedaro, tik sėdi apsikabinę meilužius. Nestatykit savęs geresne už kitus.