Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

QUOTE(vilnera @ 2015 04 24, 17:02)
O jus sukat galva dėl aistrų, ir buitiškas dėmuo nesvarbus?

Be abejo suku. Vyras visų pirma yra vyras, draugas, meilužis. Iš to, ką mes pasistatome dviese, kaip pora, išeina vaikai (mama ir tėtis), namai, buitis ir visa kita.
Jūsų aprašymas man, na... kaimyno aprašymas bigsmile.gif

QUOTE(vilnera @ 2015 04 24, 18:08)
Oi, na kam iskart-nepatyre, nemylejo.. Gal atvirksciai-kaip tik-turejo ivairios patirties?  smile.gif Juk jei analogiskai-tai deklaruojantis, svarbiau meile,o ne patogi kasdienybe, irgi-tiesiog neturejo to komforto ir ramybes? smile.gif
Anksciau labai gera pastebejima mergina parase-apie meiles savoku skurduma lietuviu kalboje. Kai stiprus rysiai buityje-tas gi nereiskia, kad nera meiles, galbut tik ta meile kitokia, be tu visu myli-nemyli aistru, pavydo scenu,milijonu pykciu ir taikymusi-kurie neretai ir kyla butent is nesutvarkytos buities.

O kas anot jūsų yra stiprūs ryšiai buityje? Kaip tas ryšys pasireiškia? Kas tai yra?

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 24, 17:17)
na man tai turi buti derme ir meiles ir buities.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 24 balandžio 2015 - 17:51
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 24, 18:40)
Be abejo suku. Vyras visų pirma yra vyras, draugas, meilužis. Iš to, ką mes pasistatome dviese, kaip pora, išeina vaikai (mama ir tėtis), namai, buitis ir visa kita.
Jūsų aprašymas man, na... kaimyno aprašymas  bigsmile.gif
O kas anot jūsų yra stiprūs ryšiai buityje? Kaip tas ryšys pasireiškia? Kas tai yra?
drinks_cheers.gif

Kiek laiko seimoje uzsiimama seksu? Kiek-buitimi?
Ir -ar kazkas rase, kad tuose santykiuose, kur kreipiamas demesys i buiti, nera meiles?

Stiprus rysiai buityje - galiu parasyt, kada ju ner-pvz-ji nori namu, kurt juos, puoselet, i tai investuoja savo pinigus, laika, energija. Jis - nori sedet prie tv. Arba jam svarbiausia-jo hobis. Ir viska investuoja ten. Abu myli, bet pastoviai pesasi del savu prioritetu. Kai rysys yra-abiem prioritetai tokie patys -pvz-tobulejimas, ir logiskai sekanti finansine gerove, patogi buitis, ne per prievarta ar kompromisus, o tiesiog - zmones atitinka vienas kita, ir ta apsiziuri jau rinkdamiesi zmogu gyvenimui. Ir kodel jus tame matot meiles nebuvima, tai nzn. Kazlauskiene va,interviu panasiai susake-kad aistra-aistra,o gyvenant ta buitis net labai svarbi patampa.
http://www.delfi.lt/...a.d?id=67799092
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 24 balandžio 2015 - 18:24
QUOTE(vilnera @ 2015 04 24, 19:18)
Kiek laiko seimoje uzsiimama seksu? Kiek-buitimi?
Ir -ar kazkas rase, kad tuose santykiuose, kur kreipiamas demesys i buiti, nera meiles?

Stiprus rysiai buityje - galiu parasyt, kada ju ner-pvz-ji nori namu, kurt juos, puoselet, i tai investuoja savo pinigus, laika, energija. Jis - nori sedet prie tv. Arba jam svarbiausia-jo hobis. Ir viska investuoja ten. Abu myli, bet pastoviai pesasi del savu prioritetu. Kai rysys yra-abiem prioritetai tokie patys -pvz-tobulejimas, ir logiskai sekanti finansine gerove, patogi buitis, ne per prievarta ar kompromisus, o tiesiog - zmones atitinka vienas kita, ir ta apsiziuri jau rinkdamiesi zmogu gyvenimui.    Ir kodel jus tame matot meiles nebuvima, tai nzn. Kazlauskiene va,interviu panasiai susake-kad aistra-aistra,o gyvenant ta buitis net labai svarbi patampa.
http://www.delfi.lt/...a.d?id=67799092

Na įdomiai čia paskaičiavot. Seksas aišku trumpiau, nes jį gi galima išvis sutrumpinti iki kyšt myšt. Baisiai primityviai kažkaip rolleyes.gif

Aš manau taip. Nėra tarpusavio meilės. Nėra žiūrėjimo vienas į kitą. Kai tu esi tu, bet savimi jauti kitą žmogų. Kai jauti, kad jis yra tavo dalis, nors jūs nei šnekėjot, nei kalbėjot, nieko. Na, nenupieši to jausmo, neaprašysi. Tai yra viduje. Ir nejauti tada, kad čia kompromisas, čia nusileidai, čia nenusileisi ir t.t. ir pan. Žmonės gali būti visiškai skirtingi, su skirtingais poreikis, bet jie ras tą viduriuką, kaip vienas kitam netrukdant augti atskirai ir kartu. Nėra lenktynių. Kituose santykiuose yra pripratimas, patogumas. Tai lyg ir smagu, kai jis namuose, bet ir smagu, kai jo nėra namuose.
Jūsų aprašytoje situacijoje, būtų meilė, vyras keltųsi nuo sofkės ir eitų sienų dažyti. Ir, dzin, kad jam jų nereikia. Svarbu, brangioji būtų laiminga wub.gif

Skaičiau straipsnį su Liveta. Man įstrigo ir įsiminė šitas sakinys: "ėjom, ėjom vienas į kitą, kol susitikom viduryje kambario" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 04 24, 17:08)
Oi, na kam iskart-nepatyre, nemylejo.. Gal atvirksciai-kaip tik-turejo ivairios patirties?  smile.gif Juk jei analogiskai-tai deklaruojantis, svarbiau meile,o ne patogi kasdienybe, irgi-tiesiog neturejo to komforto ir ramybes? smile.gif
Anksciau labai gera pastebejima mergina parase-apie meiles savoku skurduma lietuviu kalboje. Kai stiprus rysiai buityje-tas gi nereiskia, kad nera meiles, galbut tik ta meile kitokia, be tu visu myli-nemyli aistru, pavydo scenu,milijonu pykciu ir taikymusi-kurie neretai ir kyla butent is nesutvarkytos buities.

Na as turiu visu rusiu santykiu patirties. Todel mano nuomone siuo atveju atejus per asmenini patyrima.

QUOTE(Limcamca @ 2015 04 24, 18:56)
Na įdomiai čia paskaičiavot. Seksas aišku trumpiau, nes jį gi galima išvis sutrumpinti iki kyšt myšt. Baisiai primityviai kažkaip  rolleyes.gif

Aš manau taip. Nėra tarpusavio meilės. Nėra žiūrėjimo vienas į kitą. Kai tu esi tu, bet savimi jauti kitą žmogų. Kai jauti, kad jis yra tavo dalis, nors jūs nei šnekėjot, nei kalbėjot, nieko. Na, nenupieši to jausmo, neaprašysi. Tai yra viduje. Ir nejauti tada, kad čia kompromisas, čia nusileidai, čia nenusileisi ir t.t. ir pan. Žmonės gali būti visiškai skirtingi, su skirtingais poreikis, bet jie ras tą viduriuką, kaip vienas kitam netrukdant augti atskirai ir kartu. Nėra lenktynių. Kituose santykiuose yra pripratimas, patogumas. Tai lyg ir smagu, kai jis namuose, bet ir smagu, kai jo nėra namuose.
Jūsų aprašytoje situacijoje, būtų meilė, vyras keltųsi nuo sofkės ir eitų sienų dažyti. Ir, dzin, kad jam jų nereikia. Svarbu, brangioji būtų laiminga  wub.gif

Skaičiau straipsnį su Liveta. Man įstrigo ir įsiminė šitas sakinys: "ėjom, ėjom vienas į kitą, kol susitikom viduryje kambario"  thumbup.gif

drinks_cheers.gif va lb tiksliai apibudinai
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 24, 19:56)
Na įdomiai čia paskaičiavot. Seksas aišku trumpiau, nes jį gi galima išvis sutrumpinti iki kyšt myšt. Baisiai primityviai kažkaip  rolleyes.gif

Jūsų aprašytoje situacijoje, būtų meilė, vyras keltųsi nuo sofkės ir eitų sienų dažyti. Ir, dzin, kad jam jų nereikia. Svarbu, brangioji būtų laiminga  wub.gif

Skaičiau straipsnį su Liveta. Man įstrigo ir įsiminė šitas sakinys: "ėjom, ėjom vienas į kitą, kol susitikom viduryje kambario"  thumbup.gif

50 procentu skyrybu smile.gif Dristu teigti, kad tas ziurejimas ir jautimas nepazistant-kaip tai daznokai nepasiteisina.. Ir to viduriuko, ir kompromisu daznai nerandama. Nors jei paklaustumet tuokiantis-turbut visi sakytu, kad yra tas jautimas kito kaip saves..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 04 24, 21:32)
50 procentu skyrybu smile.gif Dristu teigti, kad tas ziurejimas ir jautimas nepazistant-kaip tai daznokai nepasiteisina.. Ir to viduriuko, ir kompromisu daznai nerandama. Nors jei paklaustumet tuokiantis-turbut visi sakytu, kad yra tas jautimas kito kaip saves..

Aš manau, kad dėl to, kad žmonės labiau žiūri savęs, nei artimo žmogaus.
Pažiūrėkit, temoje meilužė sako: myliu, bet einu patenkinti savo poreikių. Ir, pvz daugumoje neištikimybės temų taip yra. Aš, aš, aš. Jei kas nors apie antrą pusę, tai būtinai minusas.
Labai geri žodžiai: mes klausomės tam, kad pasakytume atsakymą, vietoj to, kad išgirstume ką sako.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 24, 19:48)
Na as turiu visu rusiu santykiu patirties. Todel mano nuomone siuo atveju atejus per asmenini patyrima.
drinks_cheers.gif va lb tiksliai apibudinai

Esat buvusi meilužė? Pati turėjote meilužį?
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 24, 16:17)
na man tai turi buti derme ir meiles ir buities. tikrai nuostabi sutvarkyta buitis ir jokie milijonai neatstotu meiles.
as is vis laikausi nuomones, kad jei zmogus sako, kad meile nesvarbu, kad svarbiausia patogus zmogus buitine prasme, tai toks zmogus tiesiog niekad nemylejo. todel jis nesuvokia, ant kiek tai reikalinga. juk negali zinot ar omaras skanus, jei jo neragavai biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kalbat, kaip jum patogu..vienąkart vienaip, kitą kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 24, 21:39)
Aš manau, kad dėl to, kad žmonės labiau žiūri savęs, nei artimo žmogaus.
Pažiūrėkit, temoje meilužė sako: myliu, bet einu patenkinti savo poreikių. Ir, pvz daugumoje neištikimybės temų taip yra. Aš, aš, aš. Jei kas nors apie antrą pusę, tai būtinai minusas.
Labai geri žodžiai: mes klausomės tam, kad pasakytume atsakymą, vietoj to, kad išgirstume ką sako.

Analogiskai - neretai zmones del neistikimybes issiskiria. Galetu gi apgautas sutuoktinis ziuret labiau artimo savo, o ne savo izeistu ambiciju, principu ar dar ko. Temoje juk buvo iskelta mintis-kodel, va, jis turetu atleisti.. Tai del to ir turetu gal-kad artima myli kaip save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 04 24, 23:27)
Analogiskai - neretai zmones del neistikimybes issiskiria. Galetu gi apgautas sutuoktinis ziuret labiau artimo savo, o ne savo izeistu ambiciju, principu ar dar ko. Temoje juk buvo iskelta mintis-kodel, va, jis turetu atleisti.. Tai del to ir turetu gal-kad artima myli kaip save smile.gif

Toks tas ir artimas, jeigu gali peili i sirdi suvaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 24, 21:11)
Esat buvusi meilužė? Pati turėjote meilužį?
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  kalbat, kaip jum patogu..vienąkart vienaip, kitą kitaip  biggrin.gif

Tu gal ziurek i koki posta ten atsakymas buvo lotuliukas.gif . Visai ne apie meiluzius kalbejom doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2015 04 24, 22:27)

Tai kad kaip tik dauguma po pirmo karto nesiskiria schmoll.gif . Bet kad paskui lb daznai istorija pasikartoja
Atsakyti
Koks dar rysys buityje biggrin.gif ? Ir is vis, kodel reikia susitapainti su kitu zmogumi, tapti vienu? Nereikia kitam brukti nei savo hobiu, nei savo darbu, kuriuos tau patinka nudirbti namie. Jei tau patinka puoseletei namus, investuoti, kodel ir vyras turi ta pati daryti? Nes tu to nori? Neisivaizduoju tokiu santykiu. Buityje man patinka pareigu, darbu pasiskirstymas, o ne daryti ta pati.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 25, 10:10)
Koks dar rysys buityje  biggrin.gif ? Ir is vis, kodel reikia susitapainti su kitu zmogumi, tapti vienu? Nereikia kitam brukti nei savo hobiu, nei savo darbu, kuriuos tau patinka nudirbti namie. Jei tau patinka puoseletei namus, investuoti, kodel ir vyras turi ta pati daryti? Nes tu to nori? Neisivaizduoju tokiu santykiu. Buityje man patinka pareigu, darbu pasiskirstymas, o ne daryti ta pati.

O jei pvz man buityje nepatinka niekas? Kas tuomet turi viska nudirbt? Todel ir reikia susitart ir daryt abiems net ir tai, ko nenori.
Atsakyti