Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

Sugalvojau va šią nelabai gražią 7dienio popietę pasigirti savo lietuviškų kvepalų kolekcija...
Bet kai surinkau viską į krūvą, žiūriu, kad nelabai jau čia yra kuom girtis, labai jau negausi...

O kas dar lietuviško yra be čia nesančios R. Piekautaitės?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
taigi M-1 dar yra biggrin.gif
ir kažkada atsimenu lyg 69 danguje turėjo savo vardu kažkokį marmalą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 11 13, 20:21)
taigi M-1 dar yra biggrin.gif
ir kažkada atsimenu lyg 69 danguje turėjo savo vardu kažkokį marmalą biggrin.gif

Тai 69 danguje turiu, per vidurį skaidrus buteliukas. Bet kiek vargau, kol jį suradau... Ir tai tik puselę, be dėžutės... Reteniena... O M-1 pasidomėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2016 11 13, 14:22)

O kas dar lietuviško yra be čia nesančios R. Piekautaitės?

Na gi, ne vienas, ne du - tikrai kolekcija. O dar Aistis yra. FumParFum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2016 11 13, 23:37)
Тai 69 danguje turiu, per vidurį skaidrus buteliukas. Bet kiek vargau, kol jį suradau... Ir tai tik puselę, be dėžutės... Reteniena... O M-1 pasidomėsiu.

ooo nematau, visai žliba smile.gif tai nedaug trūksta tada kolekcijai iki visiško pilnumo biggrin.gif
Atsakyti
Na dar Izoldos trūksta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2016 11 14, 06:16)
Na dar Izoldos trūksta  bigsmile.gif

Vajeee, visai buvau pamiršus tą grožį... Kažin ar jo galima kur pauostyti?
Ar reikia Izoldos paprašyt, kad atomiku pasidalintų ?
Atsakyti
Kiek žinau galima Gedimino pr. Vilniuje Kristianoje. Bet kainytė... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2016 11 14, 11:21)
Kiek žinau galima Gedimino pr. Vilniuje Kristianoje. Bet kainytė... smile.gif

Kaune irgi yr. Neblogas tas kvapas toks.
---
Ale tai ir SEL yra bigsmile.gif !!!
Geras.

-Kokia faina kolekcija smile.gif
Atsakyti
Faina kolekcija!

O apie ka tas dvaro kvapas? Vertas demesio?
Atsakyti
'Izolda' aš esu ir Panoramos krist. mačius
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 11 15, 23:11)
O apie ka tas dvaro kvapas? Vertas demesio?

Buvo eilinė parfumdepresija, kai niekas nebeįdomu, niekas nebekvepia, ir pauosčiau šitą netikėtai ir Vau, jausmai atsigavo... Kaip kvapas man jis padarė įspūdį. Bet kaip kvepalas jis man visai nelaiko ir ant kūno aš jo tikrai nepurkščiau. Kartais pasiėmus pauostau ir tiek. Bet dabar jau šito nebėra ir nebebus, yra Odor Paradisi II, kuris pagal natas visai kitoks... O šitas tai ajerai ir svarainiai. Ruošiamės ruošiamės su draugėm nuvažiuot į tą Kaciūniškės dvarą ir pauostyt, kuom ten ištikrųjų kvepia, bet vis nenuvažiuojam...

Jei Kaune yra Izolda, lėksiu kitą savaitę uostyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurkinas: 16 lapkričio 2016 - 08:50