Žadėjau palikti atsiliepimą apie pirkinius iš Multiluks ir Elevitos
Šiandien pirma serija

, tik SRK produkcija (Multiluks)
Dušo želė apelsinas, greipfrutas, žalioji arbata
SRK dušo želės man patinka visos, jos nuostabios

O ypač moliūginis

Bet ir šis superinis, kvapas
Mano vertinimas - 10 balų
Bananinė žele - vonios putos 
Kvapas
Avietinis kūno šveitiklis
Mano skoniui kiek per švelnus. Bet vėlgi nuostabus kvapas, maloni kreminė tekstūra
Mano vertinimas - 9 balai
Kūno kremai arbūzinis ir persikinis

Gaila, nupirkau mažas pakuotes, po 50 ml, su mano naudojimu - kiekvienos turinio užteko tik 2 kartams

Puikūs kremai, būtinai pirksiu pilnas pakuotes. Esu anksčiau iš tos pačios operos turėjusi šokoladinį, jis patiko labiausiai

Nuostabūs kvapai, drėkinimas taip pat labai geras. Naudojau tik kūnui, parašyta galima ir veidui, na kažkaip neišdrįsau
Papildyta:Prausimosi putos
Visų pirmą tai ne putos, bet nesikabinėjant - neblogas produktas, gerai valo makiažą, gaiviai kvepia. Bet man sausina odą, atidėjau vasarai...
Mano vertinimas - sausai odai netinka
Tonikas iš tos pačios serijos
Patiko pakuotė, gaivus kvapas. Kadangi tai drėkinamasis tonikas, tikėjausi iš jo daugiau... Sausai odai būna ir geriau

Bet normaliai, mišriai galbūt super
Maitinamoji kaukė
Man patiko

Malonu naudoti, kaukė tiršta, gerai pasiskirsto, skaniai kvepia. Minkština odą, palieka malonius pojūčius. Toks įvertinimas, kadangi nematau iš koto verčiančių rezultatų (kaip kad būna pvz po Belkosmex kaukių), bet pabandyti verta
Liftingo gelis, lyginantis veido spalvą, nuo 30 metų
Norėjau analogiško, tik drėkinamojo, deja nebuvo, tai griebiau šį. Malonu buvo išbandyti. Negaliu įvertinti, ar lygina veido spalvą, manoji ir taip lygi. Sausai odai vienareikšmiškai netinka vietoje kremo, tik kaip serumas, ant viršaus tepant įprastą kremą. Liftingo efektas jaučiasi, oda lyg įsitempia. Kvapas tiesiog kažkas nerealaus, juodieji serbentai

30 ml dingo akimirksniu, labai netaupiai naudojasi...
Mano vertinimas - 9 balai, jei naudoti kaip papildomą prie kremo priemonę

Šį kartą viskas, sandėliuke dar yra neišbandytų SRK gėrybių