Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 27, 14:17)
O pas mus susiklostė taip, kad draugai geriau paimtų Gralį pasaugot, kol mes išvažiavę, negu Pepę. Ypatingai tie, kurie "paragavo" to saugojimo. Va tau ir patogumas mažo šuns... Vienaip ar kitaip, man su šunimis lygiai taip pat patogu/nepatogu, ar tai Pepė su savo 12 kg, ar Gralis su 50 - vedžiot reikia abu vienodai, užsiimt ir auklėt irgi vienodai, kakius rinkt vienodai, pavadžius, amuniciją pirkt vienodai, skiepyt irgi vienodai. Mašinoj tik vietos skirtingai užima ir maisto kiekis skirtingas. Na, dar nuo kirminų vaistai ir blusinis antkaklis brangiau Graliui.

Nu va AGNYTE!
Praktiskai viska ir pasakei!! Labai gerbiu rastiniu suniuku priziuretojus, bet turiu toki kaip iprastai durna klausima: nu nax reik laikyt 10 sunu jei nevalioji nei vieno sukontroliuot? g.gif O dvieju? O triju? O nuo kurio grudo jau kruva prasideda? bigsmile.gif
Mes cia visi gan skirtingas nuomones tuom klausimu turim ir nekvepia panasumu, kad rastume sutarima schmoll.gif Turbut ne tik nuo kiekvieno suns charakterio pareina, bet dar sis tas kliuna ir savininko blondiniskam mentalitetui. Vo kaip gudriai pavariau!! Bet juk ir as i ta debeseliu parada papuolu!! Ir Jus!! Ir TU!...
Gaunasis, kad suva kontroliuoja zmogu??
Sako savininkas supanaseja i suni! Jei taip,- man nereiktu taupyt ant plastines abhemacijos ir duju kameros biggrin.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 27, 15:31)
Nu va AGNYTE!
Praktiskai viska ir pasakei!! Labai gerbiu rastiniu suniuku priziuretojus, bet turiu toki kaip iprastai durna klausima: nu nax reik laikyt 10 sunu jei nevalioji nei vieno sukontroliuot?  g.gif  O dvieju? O triju? O nuo kurio grudo jau kruva prasideda? bigsmile.gif
Mes cia visi gan skirtingas nuomones tuom klausimu turim ir nekvepia panasumu, kad rastume sutarima  schmoll.gif  Turbut ne tik nuo kiekvieno suns charakterio pareina, bet dar sis tas kliuna ir savininko blondiniskam mentalitetui. Vo kaip gudriai pavariau!! Bet juk ir as i ta debeseliu parada papuolu!! Ir Jus!! Ir TU!...
Gaunasis, kad suva kontroliuoja zmogu??
Sako savininkas supanaseja i suni! Jei taip,- man nereiktu taupyt ant plastines abhemacijos ir duju kameros  biggrin.gif  rolleyes.gif  biggrin.gif

Arvydai, jau gal baikit rukyt zole, ka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 04 27, 13:38)
Nesupratau ?  bigsmile.gif Aš čia eilėn nestoju,man tik juokinga pasirodė  biggrin.gif

Ania? bigsmile.gif Ot tai nuskilo! thumbup.gif
"Eiles" tai yra eilerasciai!! Bet kokius galima rasyt; i milicija gi nepriduosiu; tai ir keiktis galima ir siaip ax.gif mirksiukas.gif Man svarbu, kad tik mane liaupsinantis posmelis susidarytu! lotuliukas.gif Netgi pradet galiu jei nixera daugiau nesugebat:
"Pelesesiais ir kerpem apaug...
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 27, 15:27)
As siuo metu disponuoju kambariu iki 20kv, gal net maziau, tai man elementariai nebetilptu didelis zverius  biggrin.gif
Turejus as ir ryzena, ir ale VA ir bokseri, tai aisku tie dickiai labai faini..nu bet kai gyveni ekonominiu rezimu, tenka prisitaikyt  rolleyes.gif O ir su mano ugiu kur kas parankesnis butu didelis suo, su maza trasoj turi saugot, kad nesumintum  lotuliukas.gif

Taigi ir sakau - požiūrio reikalas smile.gif Žinau žmones, auginusius vieno kambario bute senbernarą. Ir buvo visi patenkinti, ir narvui vieta buvo. Tik, sakė, rašomo stalo nėr kur statyt smile.gif O kažkas kitas pastatytų rašomą stalą ir sakytų, jog narvui vietos nėr smile.gif Kas kaip nupezęs smile.gif
Atsakyti
atnešu nuotaikos...labiau derėjo ryte įdėt biggrin.gif

https://www.facebook...75034492533563/
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2015 04 27, 15:41)
Ania? bigsmile.gif  Ot tai nuskilo!  thumbup.gif
"Eiles" tai yra eilerasciai!! Bet kokius galima rasyt; i milicija gi nepriduosiu; tai ir keiktis galima ir siaip  ax.gif  mirksiukas.gif Man svarbu, kad tik mane liaupsinantis posmelis susidarytu!  lotuliukas.gif  Netgi pradet galiu jei nixera daugiau nesugebat:
"Pelesesiais ir kerpem apaug...

nu pas tamstą amžiais lazda perlenkta. Aš irgi prie bajerio,bet kartais padauginat. Rašyt reik lietuviškai ir visi supras teisingai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 27, 15:45)
Taigi ir sakau - požiūrio reikalas smile.gif Žinau žmones, auginusius vieno kambario bute senbernarą. Ir buvo visi patenkinti, ir narvui vieta buvo. Tik, sakė, rašomo stalo nėr kur statyt smile.gif O kažkas kitas pastatytų rašomą stalą ir sakytų, jog narvui vietos nėr  smile.gif  Kas kaip nupezęs smile.gif

Ideja rolleyes.gif jei kas vel pasiprasys su dideliu suniu padabojimui, reiks pasiulyt laikinai rasoma stala issigabent..su visu akvariumu ant jo biggrin.gif
Nes maza suni, tai po stalu apgyvendint galeciau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 04 25, 14:17)
o pabandykit jo užklaust ką padarei kai jis nieko nepadaręs wink.gif šuo tiesiog žino, kad po šio klausimo seks bausmė, todėl ir reaguoja taip, bet su tuo ką pridirbo tikrai nesusieja  ax.gif

nesvarbu kuriam iš šunų mano klausimas būna skirtas "ką padarei?" Pestkai kaip ir balalaika būna, o Torino susiriečia, prilimpa prie mano kojų, dreba taip lyg kokiu geru basliu būtų atvanotas kada biggrin.gif realiai vieną kart gyvenime su tapke yra gavęs, kai užtikau ant lovos sysiojantį lotuliukas.gif

Kalbėjot apie atsitrenkimus, tai jau kaip pati esu jobtelėjus į stiklines duris su nosim..... sodyboj buvom, įeinu į kambarį, iš labai saulėtos aplinkos, o jis tokioj prieblandoj, ir nesimato, kad ten ne atidaryta stiklinė siena, o uždaryta... tai ir paakiai pajuodę buvo ir paliest nosies negalėjau biggrin.gif patinus buvo...

QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 27, 15:17)
O pas mus susiklostė taip, kad draugai geriau paimtų Gralį pasaugot, kol mes išvažiavę, negu Pepę. Ypatingai tie, kurie "paragavo" to saugojimo. Va tau ir patogumas mažo šuns...

Pas mane tai kai Pesto toks šizikutis, gerai jaučias tik savam kieme. Tai mano šunų dabojimas reiškia, kad pas mane namuose kažkas turės gyventi smile.gif
Pliusas tas, kad gyvenu name, o visa šeima butuose. Tai vasarą tiek tėvai tiek sesuo ne prieš atvažiuoti grynam ore pabūti smile.gif Jei ne jie, neįsivaizduoju kaip reiktų daryti...

Aš esu tris savaites mano Torino tėvą prižiūrėjus, tiesa, tada dar nebuvo Pestkos. Su dviem dičkiais esam ir į Latvijos pajūrį važiavę.
https://scontent-fra...amp;oe=559ACE21

Torkos tėvas pirmą kart matė jūra... Durnius. Kitaip nepasakysi biggrin.gif lėkė gaudė bangas ir vandenį rijo. Be saiko ir saugumo jausmo varė per bangas gilyn, nesvarbu kad jos niurkdo žemyn... Tai, vyras eidavo su juo maudytis, įbrenda iki užpakalio - nu kad šuo kojom dugną siektų, jei tas numaklinėja toliau ir giliau - niurktelna, vyras už pavadžio viršun trukteli... tragedija buvo biggrin.gif šuva gi vandens sūraus prigeria, išlipa į krantą kaip bačka... tada ieško krūmo kur vimtelt biggrin.gif tai pradžioj stresavom, paskui pripratom lotuliukas.gif kartą šeima priėjus kalbina oi kokie šuniukai gražučiai biggrin.gif o mes jau matom, kad šuva vemt vietos ieško biggrin.gif tai vyras supratingai į miškelį žygiuodavo biggrin.gif neleidom jo ištisai vandeny būt, bet dienos karštos, tai nors susišlapint. O jo net ant kranto ramiai nulaikyt negalėjai, įsirėžus už antkaklio laikydavau kad neturėtų iš ko įsibėgėt... oi kokia kantrybė turėjo būti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 27, 15:45)
Taigi ir sakau - požiūrio reikalas smile.gif Žinau žmones, auginusius vieno kambario bute senbernarą. Ir buvo visi patenkinti, ir narvui vieta buvo. Tik, sakė, rašomo stalo nėr kur statyt smile.gif O kažkas kitas pastatytų rašomą stalą ir sakytų, jog narvui vietos nėr  smile.gif  Kas kaip nupezęs smile.gif

labai pozityvus požiūris thumbup.gif

Prieš pasiimdava Čipą, galvojau ar tikrai reikia, bet paskui nusprendžiau, kad reikia sulyginti skaičių - katės trys, o šunys tik du tongue.gif

mano gaujos niekas nepriima, mama atvažiuoja ir pas mus gyvena, o kai aš viena išvažiuoju, tai šeimyna žiūri, nors MB tai labai bamba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 04 27, 15:55)
atnešu nuotaikos...labiau derėjo ryte įdėt  biggrin.gif

https://www.facebook...75034492533563/
Papildyta:

nu pas tamstą amžiais lazda perlenkta. Aš irgi prie bajerio,bet kartais padauginat. Rašyt reik lietuviškai ir visi supras teisingai.  rolleyes.gif

Paprastai pas mane pasiklausia kas, kur, kaip, uz kiek ir KODEL rasoma, bet siuom atveju nerandu prie ko prisifist; esi teisi! Ir visos esat teisios verysad.gif Atsisiurbsiu porai dienu, nes dab tikrai uzsivedes ir net pats jauciu, kad si syki pro sali grybauju.
Soriukas. Jokiu budu nieko iskaudint ar pan. nenorejau!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2015 04 27, 16:12)

Neviduriavo? Maniškiai nuo sūraus jūros vandens viduriuoja...

QUOTE(TaGre @ 2015 04 27, 16:13)
labai pozityvus požiūris  thumbup.gif

Stengiuos smile.gif
Maniškiai važiuoja į viešbutį, jei mes lekiam kur nors, kur šunys negali. Šiemet išvarom į Kroatiją, tai pirmą kartą viešbuty pas dresuotoją bus savaitę. Ilgiausiai buvom palikę 3 dienom.
Pas mus laisvalaikis toks, kad su šunim galim dažniausiai smile.gif O gal tiesiog prisiderinom taip ir randam galimybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2015 04 27, 16:12)

Torkos tėvas pirmą kart matė jūra... Durnius. Kitaip nepasakysi biggrin.gif lėkė gaudė bangas ir vandenį rijo.

Mano margoji lekia isilgai kranto lodama ir gaudydama bei rydama bangas doh.gif po to nei vemia, nei viduriuoja, bet sysioja daznai, tai tenka po tokiu pasilakstymu varyt i miskeli, kad mergiote pusle atlaisvintu civilizuotai, nesokiruodama poilsiautoju.

QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 27, 16:19)
Pas mus laisvalaikis toks, kad su šunim galim dažniausiai smile.gif O gal tiesiog prisiderinom taip ir randam galimybes smile.gif

Ir pas mane laisvalaikis pagrinde "gamtoj", tai be sunu netgi bais liudna butu..o jei kazkur no pets, tai tada man ta vieta schmoll.gif
Esu syki viesbuty takse su aira palikus, 2 savaitem..gerai, kad mergos gerai sutardavo, tai zymiai linksmiau abiem, o kai budule airai gali duot snukin, tai jau reiktu atskiru patalpu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 27, 09:59)
Na jau, absoliuciai ne tas pats, na nebent kol i lauka vedziot abu maziukus kas pora valandu reik.
O jei isvaziuojat, tai ar kartu veztis, ar tikrai nesunku kam tokia pupa itaisyt, svarbu, kad tinkamai isaukleta butu wink.gif
Veztis/nestis ja kone visur galima (na, bent jau neisprasys  bigsmile.gif ), eda kone 10 kartu maziau uz vokieti, seriasi irgi nepalyginamai (vokietistai tik kai sneka apie veisles privalumus taktiskai nutyli serimosi "zavesi", bet privaciuose pokalbiuose oi kaip padejuoja  lotuliukas.gif ).
Dresuros labai grieztos irgi nereik - uztenka nuoseklaus auklejimo.
Be abejo, tai suo, ne ziurkenas, dziaugsmas 15 metu, bet su tokia maza nepalyginamai lengviau/paprasciau/pigiau nei su didesniu/dideliu suniu  4u.gif
p.s.tik prasau didesniu ir ypac dickiu seimininkem nepult man labai stipriai oponuot, zinau ka pasakysit, pati turiu dvi mergas sumoj 16 kg, tai ta teksta taikiau butent tos pinciukes atvejui, prie saves nepritraukinejau tongue.gif

Dar atsakomybės jausmas nusipirkus didelį kitoks. Vistiek mažas šuo kuris aplos sukels mažiau baimės nei didelis.
Kas dėl šėrimosi tai mano Grantukas dalį vokiečių lenkia wub.gif
Atsakyti