QUOTE(Acqua Alta @ 2015 04 23, 18:35)
Beje gal darzo temoj prisirinkau blogu iprociu - dabar negrazios rupuzes paskrenda iki kaimyno sklypo . Kazkas rase kad sliuzus taip skraidina .
Nius interesna,ar jūs toj Bulgarijoj visi trenkti ar tik naujai atvykę tokie nublūdę

?Kuo dabar ta rupūžė maišo?Taigi gėris koks,kiek visokių čiulpikų graužikų sunaikina.Sulygino durną šliužą su rupūžyte

Ištrankom viską,kas juda,paskui virkaunam,kad amarai ir kitokia kvaraba puola,nuvarom insekticidais ,fungicidais,kitais -idais ir giriamės
ekologiškom daržovėm.Visi gyviai ,kurie negraužia,nepunta,nespringsta ir kitaip nenaikina augalų,arba tik nežymią žalą padaro- yra gėris ir nėr ko jų trūcyt,vat
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 04 23, 20:34)
nu ti teip,patys jauniausi

tavo darbas?
Ne mano

Maniškiai ir vietoj turi ką ryt. Šitą,jei ten mano geri pažįstami ir pas tavi atsibeldė,tai saugok kopūstų daigus,bo nei kotuko nelieka
QUOTE(fausta32 @ 2015 04 23, 21:25)
O jūs nebandėt iš abiejų pusės plėvelės siūlais prišaudyt, kad vėjas neplėštų plėvelės
Pas man niekas neprišaudyta,ale dar nebuvo tokio vėjo ,kad plėvelę nuplėštų

.Sandarus
ogulniai.Pušis šalia išvirtus buvo nuo vėjo,šiltnamiui nieko.A jei skersvėjai pro visur pučia,tai net labai stipraus gūsio nereik,kad išnešiotų dalim po laukus