Del sodinimo ir aiskuma

,pas mane 18 m2 siltnamis tai vienoj pusej pora ir kitoj pora paleidau,mulciuoju siltnami tai jie ant to mulcio ir raitesi,jokios dregmes per daug nebuvo
 ,pas mane 18 m2 siltnamis tai vienoj pusej pora ir kitoj pora paleidau,mulciuoju siltnami tai jie ant to mulcio ir raitesi,jokios dregmes per daug nebuvo  

Gal kas nors man patars. Išpikavau pomidorus į Sulinkių substratą pomidorams ir daržovėms (negavau Durpetos
 Gal kas nors man patars. Išpikavau pomidorus į Sulinkių substratą pomidorams ir daržovėms (negavau Durpetos  
   )  ir pradėjo substrato  paviršių traukti pelėsiai. Gal galima  kuo  nors perlieti, kad sustotų pelėsių dauginimasis? Ar jie labai kenkia pomidorų daigams? Ačiū.
 )  ir pradėjo substrato  paviršių traukti pelėsiai. Gal galima  kuo  nors perlieti, kad sustotų pelėsių dauginimasis? Ar jie labai kenkia pomidorų daigams? Ačiū.

)  ir pradėjo substrato  paviršių traukti pelėsiai. Gal galima  kuo  nors perlieti, kad sustotų pelėsių dauginimasis? Ar jie labai kenkia pomidorų daigams? Ačiū.
 )  ir pradėjo substrato  paviršių traukti pelėsiai. Gal galima  kuo  nors perlieti, kad sustotų pelėsių dauginimasis? Ar jie labai kenkia pomidorų daigams? Ačiū. cinamoną,trintą maistinį angliuką,ar medžio anglį pagalbon kvieskis
 cinamoną,trintą maistinį angliuką,ar medžio anglį pagalbon kvieskis  

O jei dar kokią foto įdėtumėte, tai ir diagnozę nustatytų. Aš visada įsiklausau nuomonės iš šalies
  O jei dar kokią foto įdėtumėte, tai ir diagnozę nustatytų. Aš visada įsiklausau nuomonės iš šalies  .
 .