QUOTE(neatleidziu @ 2016 11 24, 10:37)
Tu matai, pasirodo auginau albinosa.

Niekad nepagalvojau, kad pointas, tai albinosas

Tebunie ir su albinosiniais trukumais, bet tamsus pointai man patys paciausi

[right][snapback]71241771[/snapback][/right]
Na jie tokie - dalinai

Albinosai, sako, turi ten kažkokių sveikatos bėdų, tai pointai gal ne tiek labai turi, nors vėlgi. Ėjo mitas, kad pointai žvairi. Ir pasirodo, tikrai jie turi tokią tendenciją, tiktai kai veislynai veisia galvodami, tai jie tą žvairumo geną tiesiog ištravino - nes neveisia tokių kačių. O vat kur ne veislynai, tai būna tų žvairiukų, ir jie būtent daugiausia pointai...
Čia aš filosofiškai
O aš negalėčiau pasakyti, kad man tokios spalvos katinai gražesni už kitus, o kažkokios ne, ir neimsiu katino, nes man nepatinka jo spalva. Katinai per asmenybės tokiam vertinimui

Jie kaip žmonės - gali teoriškai patikti blondinai, bet jeigu brunetas fainas, mielas ir nenusikalba, tai imi tą brunetą ir džiaugiesi
Aš tik girdėjau tokią teoriją, nežinau, kiek mokslška jinai, kad ryži katinai patys meiliausi. Kadangi jie labai ryškūs ir jiems sunkiausia susirasti natūralioj gamtoj maisto, tai jie labiausiai linkę meilintis žmonėms, tai jų išgyvenimo garantas. Nu gaaaal, bet kodėl tada ne balti, juk tie dar ryškesni? Kita vertus, mūsų Lotusas yra ryžas, ir jo meilumas yra maksimalus, meilesnių katinų išvis nebūna, dar meilesnis katinas turėtų išvis susilieti su žmogum

Jau Kuzma meilus, bet Kuzma turi didybės, jis valdovas. Meilus, murkiantis, bet su karūna. O Lotelis neturi jokios didybės, tik meilę, visi žmonės yra baisiai faini, jis visus apmurkia ir išbučiuoja. O kai Kuzma supyksta, kad tas šiknalindys čia visą dėmesį susigrobia, tai ir jį apmurkia ir išbučiuoja