Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(kliomba @ 2015 05 03, 00:24)
Man tai vis tiek, tos diagnozes tokios orines. Na kitu sriciu  gydytojai, paziuri tyrimus, skaiciukus, viska konkreciai sudelioja ir diagnoze aiski. O cia pasneka ir is pasakojimo mazdaug priraso. T.y. Dazniau pritaiko tokia liga kurios vaistus galetu panaudoti. Kartais ir neslepia to. As mastau, kai ejau, jauciausi slyksciai ir norejau pasiguost. Pagal paguodos zodzius ir surase tris diagnozes. Buciau nuejus su kita nuotaika, butu visai kitos.

O pagal ką tu siūlai jiems nuspręst? Kuo skundiesi, tą suguldo į ligos rėmus.
Aš išvis, man rodos, visad vienodos nuotaikos. Tik kartais iš gailesčio sau ten apsibliaunu, kai klausinėja. Nors šiaip man prabliaut misija sunkiai įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 05 03, 00:24)
Nakvynės namuose ilgai nelaiko

Nidulia, vaistai gali paviršutiniškai padėti. Ko gero, ir padeda. Bet visi suprantam, kad nėra stebuklngos piliulės. Vienam psichoterapija, kitam sportas, trečiam milijonas. O man nežinia kas.

Viena ausim girdėjau kažkokią banaliausią pokalbių laidą. Ten sakė, kad reikia kasdien bent po 4val. Tėve mūsų kalbėt. Tik tokią išeitį ir matau. O gal net tokią.

Nesakau, kad vaistai yra gydymo pagrindas, bet ju pagalba bent jau issikapanoti iki tokios busenos, kad rastum hegu toliau pati kazka daryti. Tikejimas tikejimu, bet 4 valandas Teve musu... ir tiketis pagerejimo? Jau pasakojau sakme, kai dievas paseke,-"jei tik lauksi pagerejimo, tai laukti teks labai labai ilgai".
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2015 05 03, 00:30)
Ane? Kazkada kazkokioj laidoj kai rode benamius, ten jie pasakojo, kad imanoma ilgiau pagyvent, tik kazkiek moket reikia, tipo nuoma.

Po mėn moki tą tipo nuomą, o ilgai nelaiko, nes ten ne viešbutis. Interesantų netrūksta, tai turi malonėt užleist vietą. Ten kažkaip priima tik jei sunkioj situacijoj esi, bet privalai ieškotis darbo ir t.t. Aš taip viena ausim girdėjau/skaičiau.
Papildyta:
Nidulia, po 4val maldos ramybė tikrai ateina. biggrin.gif Nu tik susikaupt maldoms nėr lengva, kai galva atrodo nukris. *****. Jausmas toks, lyg visus kaulus skaudėtų. Ne nerimas, bet tos somatinės nesąmonės. Ir tai, ir tai grasina išvaryt iš proto.
Atsakyti
O man bjauri savigaila kazkokia. Pamasciau, kad niekam niekam nerupiu ir nereikia manes sitam pasauliui. Jei likciau niekur, tik nusisaut. Per prasta turbut ir tam benamiu viesbuciui buciau. Menesiais ne vieno skambucio nesulaukiu. Jei pati ko nepaieskau. Ir apskritai, tiek kiek pati stengdavausi, tiek ko nors budavo. Tam trumpam kartui. Kaip viskas nusibodo.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2015 05 02, 23:34)
Nesakau, kad vaistai yra gydymo pagrindas, bet ju pagalba bent jau issikapanoti iki tokios busenos, kad rastum hegu toliau pati kazka daryti.

Gal tu neseniai tema seki. Bet man rodos Night isbandzius jau tiek vaistu, ju kombinaciju ligoniniu ir ko tik nori. Daugiau uz daugeli musu. Jau neber kur nei tempti nei spyrius siulyt. Nebent dar koks neregetas budas atsirastu.
Atsakyti
Kokie skirtingi tie žmonės... Mane purto tel. garsas. Tikrai ne todėl, kad man labai jau ten kaźkas skambina. Galiu pakęst tik pokalbius su mama. Ir tai. Šiandien paskambino, ji kalbėjo, aš tik iš mandagumo kažko paklausiau. Man įdomu, ir ji tikrai rūpi, bet kartais man per sunku kalbėt. Apskritai tel. man asocijuojasi su blogom žiniom arba darbo problemom.
Artimiausi man žmonės bendrauja su manim internetu. Ir tas man daug paprasčiau ir priimtiniau.
O šiaip niekas niekam šitam gyvenime nereikalingas.
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2015 05 03, 01:15)
Gal tu neseniai tema seki. Bet man rodos Night isbandzius jau tiek vaistu, ju kombinaciju ligoniniu ir ko tik nori. Daugiau uz daugeli musu. Jau neber kur nei tempti nei spyrius siulyt. Nebent dar koks neregetas budas atsirastu.

Pamenu, kad Night nemazai vaistu ismeginusi. As neprarandu vilties, kad dar daug kombinaciju neismeginta ir turi kazkas jai tikti ir istraukti is tos duobes. Turi gi ta remisija buti kazkada.
Atsakyti
Dėl vaistų tai... Aš pati sau jų nekaitaliočiau taip dažnai. Nu bet aš pasitikiu medikais ir tegu jie sprendžia, kaip geriau, kad jau vaikštau ten. Tarsi nk ypatingo man nėr, bet pati suprantu, kad, kaip ir ne 1jų sakė, kad nėra tipinė D. Ir kad nėra "švari". Nu tai ir bando bandymų keliu. Aš gal durna, bet pokalbiai man visai jokio postūmio nedavė. Atrodo, tie specai supranta mane, kas ir kaip, bet kad nk iš to. Nors aš nevaikštau metų metus terapintis. Gal labai ilgo laiko neimliems reik. Nžn.
Atsakyti
Man 6 psichoterapiju buvo mazai. Va 12 kartu jau dave teigiamu rezultatu.
Atsakyti
Kazkuri klause del mano spec.aip,turiu,bet niekad nedirbuspagal ja.vireja mano spec.man patinka gamint,bet sau ir artimiemsiems.
O ko tik dirbus lt nesu-valytoja,indu ploveja,gamykloj detaliu,lauko prekyboj,aukle,administratore vaiku zaidimu kambary.dirbciau ir db bile ka,kad tik su šuniu ir lt gyvent.
Noriu iskest iki gruodzio(puse vadaros vis tiek lt)bet lb abejoju ar pavyks.
Issipizdavoja,issijuokia,kad vaistus geriu del vaiko ir tikis kad noresiu cia but...nu zodziu,tingiu padakot ir siurpint jus.
Nes pati esu pasiurpus...
Atsakyti
Ooo, Mėja, jau iki gruodžio... Kęsk, jei taip nori kęst. Berods, nepirmąkart tą laiką nutęsi. Nu tikrai, jei tau taip reikia kančios, tai kęsk. Nuo norėjimo kančios vaistų nėr. Man tavęs nuoširdžiai gaila, bet jau čia nk nepadarysi. Pati NORI toliau kentėt.

Nidulia, mano atveju 12k tas pat kas nieko. Čia jau, matyt, reiktų ne 1m. Kad GALBŪT duotų kokį teig. poslinkį. Bet aš nebetikiu.

Atsakyti
Paskaičiau nieko nesuopratau,ką čia rašėte,žiauriai irzli iš pačio ryto,pms irmm praejo,nu reiškia pilnatis jau veikia schmoll.gif
Vaikis 12 nakties maudytis ejo doh.gif ,smagia naktele apturėjau,ištumė manę iš lovos vos neišgriuvau,dar ir rankon ikando,gaus nekalbadieni nuo manęs.
Nežinau,gal kokio relaniumo išgerti toookia nervuota,man turbut reikia poilsio nuo artimūjų.Norisi pabėgti nuo visų.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 05 03, 02:44)
Issipizdavoja,issijuokia,kad vaistus geriu del vaiko ir tikis kad noresiu cia but...nu zodziu,tingiu padakot ir siurpint jus.
Nes pati esu pasiurpus...

Jie ne tikisi, o zino kad liksi. Nu ispizdavoja ir ka? Ir iki gruodzio- tai kone metus. Cia zinai grynai kaip su vaikais-jie lipa ant galvos kai leidzia, kai nepajaucia pasekmiu. Ir jie tau lips ir vaikas lips. Ir siuo atveju ne jie kalti-tu leidi. Kodel vieniems zmonems lipa ant galvu kitiems ne- ne del to kad pastaruosius zmones supa supratingieji, todel, kad jie neleidzia uzlipti ant galvos.
Atsakyti