QUOTE(Pinot noir @ 2015 05 23, 11:41)
Taip, man pervargimas greičiausiai, ir nemokėjimas tvarkytis su stresais. Neturiu laiko, deja, darbui su savim.
Jau šiandien kažkaip geriau buvo, ilgiau pamiegojau, nors užmigau tai labai vėlai.
Kvet. turiu, bet negaliu jo vartot, nes kitą dieną būnu nedarbinga, nepasivelku. Kartą skyrė, bet tik kelis kartus bandžiau, nes negaliu pakęsti būsenos po jų. man ji gal baisesnė nei nemiga.

Jau šiandien kažkaip geriau buvo, ilgiau pamiegojau, nors užmigau tai labai vėlai.
Kvet. turiu, bet negaliu jo vartot, nes kitą dieną būnu nedarbinga, nepasivelku. Kartą skyrė, bet tik kelis kartus bandžiau, nes negaliu pakęsti būsenos po jų. man ji gal baisesnė nei nemiga.

Oi, su kvetiapinu turiu ilgą patirtį, yra tekę gerti iškart, be pratimųsi 600 mg, tai vos nenualpau, kojom nebepaėjau, ir 800 yra tekę trumpai gerti.
Dabar geriu ne XR, geriu vakare tik 100 mg , prieš tai 200 gėriau, bet sumažinau db, kai xanax geriu. Tai žinai, prie kvetiapino poveikio reikia pratintis mažiausiai mėnesį, natūralu, kad nepatinka tas poveikis, man labai nepatinka ir poveikis, kai išgeri, kai netenki savęs, nebevaldai savo kūno, ir tas "girtumas" atsikėlus praeina po mėnesio, aš 200 mg išgėrusi po 6-7 val atsikeliu visiiškai žvali, kaip negėrusi jo. Bet žinoma, kad čia pratinsiesi tik tada, kai visai amba, turi gerti tą vaistą, nes kito pasirinkimo nėra, todėl ir sakau, kad dėl miego neskiriama, jis rimtas vaistas. Atsimenu, kai gerdavau didesnėmis dozėmis, 400 mg per naktį, 600 mg ir kai kūdikis susirgo ir naktį teko važiuoti ir gultis ligoninėn, kaip sunku, kai atsikeli kaip girtas, būna džiūsta, liežuvis pinasi, šnekėti sunku, o turi atlaikyti, nes esi mama. Arba kai sirgdavo vaikas ir kančia atsikelti kaip apsinarkašinus, o reikia vaiką inhaliuoti, tempę matuoti ir t.t.