Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 23

QUOTE(viljana @ 2015 04 26, 12:52)
jus negalit  parodyt  geriau  savo  bbaldu  ,ypac  to  kampo  pacio  ,nes kaip  matai  stalciai  jusu  iki  pacio  kampo  ,o  kaip  kita  krastine  -dureles ?  kaip  atsidaro  ,vidus  kaip  gaunasi ?

Pavizdys is interneto platybiu as nebedariau nes labai jau brangus jis gaunasi!
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 04 26, 14:04)
VISIŠKAI PRITATRIU, TURINT SANDELIUKĄ KAM UŽSIKRAUTI PAKABINAMOMIS SPINTELĖMIS 4u.gif
MERGINOS O MAN REIKIA PATARIMO DĖL LANGŲ RUBŲ, ŠTAI MANO PROJEKTAS
user posted image
KADANGI STALVIRŠIS BUS LYGIAI SU PALANGE IR GARTRAUKIS BUS 17 CM NUO LANGO MANAU REIKIA MAN RINKTIS KAŽKĄ KAD NEUŽEITŲ UŽ LANGO RIBŲ, LANGAS GAN NEMAŽAS 180 CM, DAR ŠALIA SIENA EINA IRGI SU TOKIU PAT LANGU. ŠIAIP NEPATINKA ROLETAI, NORĖČIAU KAD BŪTŲ DIENINĖ UŽUOLAIDA.MANO PASVARSTYMAI:
1. ROLETAI DIENA NAKTIS
2. user posted image
3. user posted image
4. user posted image
5. user posted image
LAUKIU NUOMONIŲ.

RADAU TOKIA SAVO VIRTUVĖS FOTO STATYBŲ EIGOJ, Į BARDAKĖLI PRAŠOM NEKREIPTI DĖMESĮ
user posted image
Atsakyti
Juodai, gal galetumete kelti vizualizacija savo isivaizduojamo varianto? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Š@rūnė: 26 balandžio 2015 - 14:44
QUOTE(Š@rūnė @ 2015 04 26, 14:58)
Sandeliukas tikrai bus, jo matmenis dar galima pakeisti, nes jis tik bus daromas. Bet jame planuojame laikyti saldikli, lyginimo lentas ir kitus rakandus, tad ar labai daug vietos beliks dar ir puodams neisivaizduoju.

Ir kiek jau tų puodų turit? g.gif ... Lentynas sandėliuke reikia iki pat lubų pasidaryt ir vietos ten bus labai daug pasidėjimams mirksiukas.gif .
Jūsų planas labai primena mūsiškį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 balandžio 2015 - 14:48
QUOTE(Juodai @ 2015 04 26, 16:47)
Ir kiek jau tų puodų turit? g.gif ... Lentynas sandėliuke reikia iki pat lubų pasidaryt ir vietos ten bus labai daug pasidėjimams  mirksiukas.gif .
Jūsų planas labai primena mūsiškį smile.gif

Na bet ne vien puodams reikia vietos. Pakabinamu spinteliu labiausiia noreciau del susidejimo taurems, nes neturesime svetaineje jokios indaujos. Taip pat mikrobangine noretusi kazkur patapinti ,kad nestovetu ant darbastalio.
O kur galima butu pamatyti jusu virtuve?
Atsakyti
QUOTE(Š@rūnė @ 2015 04 26, 15:43)
Juodai, gal galetumete kelti vizualizacija savo isivaizduojamo varianto?  blush2.gif

Vizualizacijai reikia laiko smile.gif . Bet ant planelio vat taip primečiau:

user posted image

Čia tik principą parodžiau, galbūt dar svetainės išdėstymą kitaip. Durys į sandėliuką gal ir taip galėtų būti. Jis pas Jus planuojamas tikrai nemažas, manau viskam užtektų vietos smile.gif. Todėl siūlyčiau pirmiausia galvoti apie virtuvės dailų vaizdą, o ne apie talpumą mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Š@rūnė @ 2015 04 26, 16:17)
Na bet ne vien puodams reikia vietos. Pakabinamu spinteliu labiausiia noreciau del susidejimo taurems, nes neturesime svetaineje jokios indaujos. Taip pat mikrobangine noretusi kazkur patapinti ,kad nestovetu ant darbastalio.
O kur galima butu pamatyti jusu virtuve?

O kiek jau tų taurių yra? g.gif ... Pas mane taurėm skirta viena pakabinama spintelė - mums užtenka. Nekolekcionuojam jų smile.gif. Mikrobangę dėkit į sandėliuką, tai su laiku visai atsisakysit biggrin.gif . O jei rimtai - nu žmonės, negi patogu mikrobangė kažkur pakabinta? unsure.gif. Vistiek, turint omeny, kad dauguma sakosi ją laikantys dėl vaikų (kad jie galėtų pasišildyti pietus doh.gif ), tai jiems nelabai saugu ja pakabinta naudotis. Jei jau naudojat, tai tegul ir stovi ant stalviršio unsure.gif .
Nežinau, man tai tos mikrobangės nei gražu, nei sveika schmoll.gif . O vaikas, jei jau sugeba mikrobangėj pasišildyt maistą, tai sugebės ir orkaitėje, arba išvis sugebės net ir pasigaminti ką nesudėtingo. Niekad neturėjau jos ir nematau reikalo schmoll.gif .
---
Mano virtuvę galit pamatyt gamintojo puslapyje - balduamatas. Prasideda nuo 148 nuotraukos.
Atsakyti
[quote=Juodai,2015 04 26, 17:58]
Vizualizacijai reikia laiko smile.gif . Bet ant planelio vat taip primečiau:

user posted image

Čia tik principą parodžiau, galbūt dar svetainės išdėstymą kitaip. Durys į sandėliuką gal ir taip galėtų būti. Jis pas Jus planuojamas tikrai nemažas, manau viskam užtektų vietos smile.gif. Todėl siūlyčiau pirmiausia galvoti apie virtuvės dailų vaizdą, o ne apie talpumą mirksiukas.gif .
Papildyta:

Aciu, dabar kiek aiskiau. O man vis atrodo, kad bus maza vietos, gal ir be reikalo. Dar jeigu deti indaplove, vel atsimeta spintele.
Atsakyti
QUOTE(Š@rūnė @ 2015 04 26, 17:15)
Aciu, dabar kiek aiskiau. O man vis atrodo, kad bus maza vietos, gal ir be reikalo. Dar jeigu deti indaplove, vel atsimeta spintele.

bet jeigu jus darot sala, tai dekit ten indaplove ir dar turesit 1-2 ten spinteles (priklausomai nuo salos dydzio)
jusu langai iki zemes ar ne? nelabai suprantu mastau.gif
Atsakyti
Pas mane išvis nebus nei vienos pakabinamos spintelės, nu ir reiškia turėsiu tilpt. Ir tilpsiu garantuotai, mažiau šlamšto bus pridėliota tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Š@rūnė @ 2015 04 26, 18:15)

Kokio dydžio vitruvę turite dabar?
Dedant indaplovę atsimeta pakabinamos spintelės - džiovyklos poreikis smile.gif.
Indaplovė patogiausia šalia plautuvės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 balandžio 2015 - 17:52
QUOTE(marina30 @ 2015 04 26, 14:32)
RADAU TOKIA SAVO VIRTUVĖS FOTO STATYBŲ EIGOJ, Į BARDAKĖLI PRAŠOM NEKREIPTI DĖMESĮ
user posted image

NA IR MAN PATARKIT PRAŠOM DĖL LANGŲ RUBŲsmile.gif)) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 04 26, 19:08)
NA IR MAN PATARKIT PRAŠOM DĖL LANGŲ RUBŲsmile.gif)) 4u.gif

Na, principą Jūs ir pati puikiai suprantat, o visa kita - skonio ir stiliaus reikalas bigsmile.gif . Tik manau, kad ant abiejų langų toks pats rūbas turėtų būti.
Atsakyti