QUOTE(nile @ 2015 05 02, 00:25)
Karvute, aciu, kad ikelete nuotraukas
Iskylo klausimas, ar kaitlente kazkiek yra islindus ir uzima spinteleje vietos?
Siofka, jusu virtuve

Kkur radot toki fasada?kokiu spalvu ju yra?
Surikkata, projektas

Kokia cia spalva, lyg ne visai balta, ar ne?

ne visai neuzima, kiek ji i stalvirsi ikelta, tiek ir uzima, vienintelis dalikas is apacios (ten kur puodai) ji matosi, kai ikaista stiklo pavirsiaus apacia, tai itariu, del to kad ji tarp 2 spinketiu ikelta, GAL nera kazkokios saugos tarpynes, jeigu ji buna... syki palieciau ta melaini pavirsiu, tai karstas, net labai, biskuti nusideginau. jau rasiau, is stalciuku isimti degtukus, zvakes, viska ka galimai gali uzsidegti, nors kulinarines knygas laikau po kaitlente, ir gimtadienio zvakes

nors ta puse mazai naudoju. kitoj puse blum stalciukas yra, visas, nesumazintas

spec pasiziurejau, net nufotkinau, bet ten kazi ar kas gerai matytusi. plokste, ant jos gulu spatvirsio dirbtinio akmes plokste, salia agregatas ir laidas is apacios. niekas neissikisa, agregato storis toks pat kaip stalvirsio.

einu sveist is apacios...
QUOTE(rasamal @ 2015 05 02, 18:49)
Ikeliu savo virtuves plana teismui
Labai labai laukiu pastebejimu ir pasiulymu, kaip ka galima pakeisti, kad butu patogiau
Kol dar nieko virtuveje nera ( kita savaite turi ateiti vesti ventiliacija gartraukiui, ir greitu laiku prades dirbti santechnikas) man svarbu atrasti patogiaisias vietas virtuvinei technikai.
Taip pasideliojus darbinis trikampis (kriaukle-kaitlente-saldytuvas) gaunasi beveik 7m, ar ne per daug (dabartineje virtuveje 4.85m)
Darbinis stalas (kriaukle-kaitlente) virs 2m (dabartineje virtuveje 1.35m -lyg ir sociai tos vietos) gal kriaukle stumti i desine puse uz indaploves?

dar neisangrinejau pilnai, bet man ji atrodo labai didele, klausimas ar tokios reikia? kiek seimos nariu turite? gal daznai sveciu buna? as siulyciau daryti su sala ar pusiasale nes is svetaines matysime visame griozyje virtuve. as pati panasia darausi, tik pas mane ji pereinama, noru nenori kazka turiu galvoti...