Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 23

QUOTE(*lim->0* @ 2015 05 24, 22:51)
Dekui, butinai imesiu, pradejau braizinetis...Tik spalva ne i pabaiga  biggrin.gif vizija nuo spalvos prasideda  bigsmile.gif

Del spalvu kiek zmoniu tiek nuomoniu. man sunku kazka isivaizduoti, man reikia pamatyti gyvai visa spintele ar stalvirsi, pavizdukai man 3D vaizdo nesudaro. deja. todel siulau nuvykti i Voke3, Baldu roju, Skraja, Ikea ir pastoveti tarp jau gatavu virtuviu, paciupineti stalvirsius. pastoveti prie salos, Ikejoje tikrai yra sala.

jeigu planuojate U formos virtuve, pasiruoskite islaidoms ant kampiniu spinteliu su karuselem, pamacius plana gal mes jus ikalbesime ant II eiliu virtuve, kuri yra taupiausia pagal spinteles ir kampiniu nebuvimo. biggrin.gif

buto plana patogiausia kelelti ji nufotografavus su telefonu, pati nesenai suzinojau doh.gif o kaip reiekjo, kai fenshuj braiziau, su metrais ir masstabais lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas turi patirties.

Mastau apie dirbtinio akmens stalvirsi. Bet corian brangus, svarstau apie starone. Niekas nebandet? To paties corian ekonomines klases gaminys montelli bet sito kazkodel nenoriu. Galvoju gal corian vien uz varda pasiima daugiau. Nes jie pirmieji pradejo gaminti ir lyderiauja.
Atsakyti
QUOTE(virgunele @ 2015 05 25, 17:16)
Gal kas turi patirties.

Mastau apie dirbtinio akmens stalvirsi. Bet corian brangus, svarstau apie  starone. Niekas nebandet? To paties corian ekonomines klases gaminys montelli bet sito kazkodel nenoriu. Galvoju gal corian vien uz varda pasiima daugiau. Nes jie pirmieji pradejo gaminti ir lyderiauja.

Montelis prastas. Strarone tempest yra brangesnės spalvos (kaina panaši kaip corian). Kitos spalvos pigesnės nei corian. Bent didmeninkams. Vartojimas (naudotojui) tas pats beveik kaip ir coriano, tačiau staronas gamintojų ne itin mėgstamas dėl kiek sudėtingesnio apdirbimo. Pasidomėkite Hanex 4u.gif Sąvybėm nenusileidžia corian, o kaina geresnė nei starono ar coriano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 25 gegužės 2015 - 16:06
QUOTE(Karvute @ 2015 05 25, 08:16)
Del spalvu kiek zmoniu tiek nuomoniu. man sunku kazka isivaizduoti, man reikia pamatyti gyvai visa spintele ar stalvirsi, pavizdukai man 3D vaizdo nesudaro. deja. todel siulau nuvykti i Voke3, Baldu roju, Skraja, Ikea ir pastoveti tarp jau gatavu virtuviu, paciupineti stalvirsius. pastoveti prie salos, Ikejoje tikrai yra sala.

jeigu planuojate U formos virtuve, pasiruoskite islaidoms ant kampiniu spinteliu su karuselem, pamacius plana gal mes jus ikalbesime ant II eiliu virtuve, kuri yra taupiausia pagal spinteles ir kampiniu nebuvimo.  biggrin.gif

buto plana patogiausia kelelti ji nufotografavus su telefonu, pati nesenai suzinojau doh.gif o kaip reiekjo, kai fenshuj braiziau, su metrais ir masstabais lotuliukas.gif

Dekui. Pakeist is U i dvi eiles neperkalbesit biggrin.gif Kampas tik vienas, nes kita kampa komplikuoja zidinio kolona (dabar jis pragriautas gartraukiui is priekio). Ir ta U su viena trumpesne koja. Virtuve kvadratine, tad viduryje esu numacius stala. I jokius salonus isvardintus, deja, nueit negaliu, nes gyvenu ne Lietuvoje. Bet butinai uzsuksiu i vietinius. Del pavyzduku surinku, as susiradau virtuves foto su spalvu kombinacija ir isimylejau. Dabar virtuve stovi medzio imitacijos ar tai medine - bet tai ne mano, kaip durnai beskambetu... doh.gif

user posted image

Virsutine dalis yra desine U koja, ji sudaro kampa su vidurine dalim. Virs kriaukles yra gana didelis langas. O apatine dalis nesijungia kampu, bet yra U kaireje. Ilgas pilkas - stiklas. Spalvos - kol kas neatitinka realybes. Nezinau, ka daryt su kampine kabinama spintele...

O spalvos bus tokios wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lim->0*: 25 gegužės 2015 - 18:07
mergaites gelbekit rolleyes.gif kur galima rasti saldytuvu didesni pasirinkima ,nes man reikia iki 160 cm aukscio be kameros gali būti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galite patarti, koks minimalus aukštis turi būti iki spintelių virš kriauklės, kad būtų patogu? Virš kaitlentės tai bus 60 cm iki gartraukio, bet galvoju gal virš kriauklės užtektų ir mažiau ?.. g.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2015 05 25, 17:52)
Dekui. Pakeist is U i dvi eiles neperkalbesit  biggrin.gif Kampas tik vienas, nes kita kampa komplikuoja zidinio kolona (dabar jis pragriautas gartraukiui is priekio). Ir ta U su viena trumpesne koja.  Virtuve kvadratine, tad viduryje esu numacius stala. I jokius salonus isvardintus, deja, nueit negaliu, nes gyvenu ne Lietuvoje. Bet butinai uzsuksiu i vietinius. Del pavyzduku surinku, as susiradau virtuves foto su spalvu kombinacija ir isimylejau. Dabar virtuve stovi medzio imitacijos ar tai medine - bet tai ne mano, kaip durnai beskambetu...  doh.gif

user posted image
Virsutine dalis yra desine U koja, ji sudaro kampa su vidurine dalim. Virs kriaukles yra gana didelis langas. O apatine dalis nesijungia kampu, bet yra U kaireje. Ilgas pilkas - stiklas. Spalvos - kol kas neatitinka realybes. Nezinau, ka daryt su kampine kabinama spintele...

O spalvos bus tokios  ::

user posted image

visaks logiska ir grazu, bent jau mano akim, klausimas: jus kiekvienoje eileje turesite po kolona, gal noretumete saldituva permesti prie boilerio? del proporcijos g.gif jums butu erdves prie lango, sviesa kristu graziai ant visu stalvirsiu, neuzkliudama uz saldituvo. pasvarstykite 4u.gif man visada norisi nuo langu patraukti visas spintas, zinoma retai kada tas imanoma 4u.gif pas mus imanoma.

spalvos skanios wub.gif

QUOTE(viljana @ 2015 05 25, 20:32)
mergaites  gelbekit  rolleyes.gif  kur  galima  rasti  saldytuvu  didesni  pasirinkima  ,nes man  reikia    iki  160  cm  aukscio  be  kameros  gali  būti  blush2.gif

ieskokite katalaguose ir prasykite kokio Elektromarket ar senuku, gal tos firmos atstovu , jums uzsakyti, atveza jeigu garantuojate kad tikrai imat, neapsigalvojat.
Atsakyti
Karvute, negaliu saldytuvo kelt prie lango, nes langas.... O ir tada netureciau is desines kur indu det... dabar saldytuvas remias i kolona, kuri atsikisus labiau nei saldytuvas, tai gal ir neuzstos. Bent jau dabar lyg ir nepastebejau, kad uzstotu - stovi senoj virtuvej toje pacioje vietoje. O kaip kampine spintele daryti?
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2015 05 26, 18:15)
Karvute, negaliu saldytuvo kelt prie lango, nes langas.... O ir tada netureciau is desines kur indu det... dabar saldytuvas remias i kolona, kuri atsikisus labiau nei saldytuvas, tai gal ir neuzstos. Bent jau dabar lyg ir nepastebejau, kad uzstotu - stovi senoj virtuvej toje pacioje vietoje. O kaip kampine spintele daryti?

reiskias netaip uzmaciau, atsiprasau 4u.gif

gal dar kas pakomentuos, pasiulys ka, bet man graziai atrodo. o per viduri stalas koks? apvalus, siulaus su bent suapvalintais kampais, apvalus man permazas, ovalas taip pat visoks buna. skiklas? ar medis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2015 05 26, 17:39)
reiskias netaip uzmaciau, atsiprasau 4u.gif

gal dar kas pakomentuos, pasiulys ka, bet man graziai atrodo. o per viduri stalas koks? apvalus, siulaus su bent suapvalintais kampais, apvalus man permazas, ovalas taip pat visoks buna. skiklas? ar medis? 4u.gif

Gali tekti orkaite po kaitlente kist, nes, pasirodo, ten jungiklis kazkoks trukdo doh.gif

Stala planuojam toki. Turetu susiderint su juoda buitine technika. Gaila, kad spalvu pasirinkimo nera:

user posted image

O ka daryt su kampine spintele pakabinta? doh.gif gal kas patartu?
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2015 05 25, 20:32)
mergaites  gelbekit  rolleyes.gif  kur  galima  rasti  saldytuvu  didesni  pasirinkima  ,nes man  reikia    iki  160  cm  aukscio  be  kameros  gali  būti  blush2.gif

jei vilniuje gera parduotuve buitis.lt
Atsakyti
Grįžtu ir aš su savo virtuve smile.gif . Vyras davė savaites terminą elektos išvedžiojimo planui, tai reiškia jau reikia tiksliai apsispręsti ir dėl virtuvės.

langus jau pasikėlem ir pasikeitėm, pertvarą jau išsigriovėm, kaip sakant judam į priekį.... 4u.gif

Virtuvės langai pakelti aukštyn į viršų ir pakelta apačia taip, kad stalviršis būtų su palange. čia va virtuvės langų siena
user posted image

ir virtuvės projektas,kur man mintis ir vizija patinka, bet dar nėr tas idealus variantas, kur man viskas tinka ir patinka.
user posted image
Vis tik galvočiau, kad šaldytuvą reiktų dėti kairiame kampe, o orkaitės spintą dešiniame. Šaldytuvas arčiau durų būtų, lengviau pasiekiamas.
Pagrinde kas man kliūva, kad per mažas darbinis paviršius tarp kriauklės ir orkaitės. Koks būdu tinkamiausias būdas tą plotą padidinti?
aš galvoju:
1. arba kaitentę dėti per 2 stalčių blokus (kaip iš Murčiko virtuvės suprantu, kad realiai plotas stalčių kaip ir nesusiogadina, tik kad įkaita ir nedėti į viršutinį stalčių kokių lengvai užsideganąių daiktų
2. arba kažkaip per plautuvės spintelę - gal ją didinti ir darytu pvz 80cm kaip 2 durš spintelę, o kriaukę pastumti nuo aukštos spintos per 40cm, tada išlošiu 20cm stalviršio, bet susigriauna simetrija doh.gif (kanalizacija iš tikrųjų išvesta yra po dešiniu langu, ty ten, kur dabar tarp aukštos spintos ir plautuvės ura stalčiai

Na mano tikslas - bent v20cm padidinti darbinį paviršių tarp plautuvės ir kaitlentės. g.gif
Atsakyti