Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai ir cukinijos

QUOTE(saintlina @ 2015 05 06, 11:04)
sodinkit tokiam pačiam lygy, kaip dabar auga. Nieko tokio, kad patįsę.

sakykit, prašau, tai galioja tik arbūzams, ar visoms "moliūginėms" kultūroms? mano moliūgai ir cukinijos irgi patįsę, taip ir "prašosi" giliau pasodinamos...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 05 11, 13:04)
sakykit, prašau, tai galioja tik arbūzams, ar visoms "moliūginėms" kultūroms? mano moliūgai ir cukinijos irgi patįsę, taip ir "prašosi" giliau pasodinamos...

su arbūzais aš kur kas geriau sutariu nei su kitom moliūginėm, tai garantuot negaliu, bet manau, kad visoms smile.gif
Atsakyti
Aš namie daiginau, o paskui su "uodegom" į šiltnamį nuvežėm. Daigai lyg paukščiai sparnus išskleidę. O mama aną dieną atsivežė namie augintus, tai tikrai tokius norisi giliau sodinti, nes savęs neišlaiko. Kai labai ilgas stiebas ir nepasodini giliau, tai vėjas darko augalą. Kad ir ne visada gerai būna, sodinti giliau, bet sodinam..Labiau gaila, kai vėjas taršo tą daigą. Jam didesnis stresas būt vėjo sūkury,
Atsakyti
O i kokio dydzio indelius sodinate moliugus,cukinijas ir arbuzus?
Tokie permazi turbut?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meganija: 11 gegužės 2015 - 18:20
QUOTE(meganija @ 2015 05 11, 18:15)
Tokie permazi turbut?

man tai jie labai nepatogūs kai išiminėt reikia daigus. Gal aš nemoku su tokiais, bet man indukai šitiems augalams turi būti po vieną. Imu plastikinius vienkartinius alaus bokalus. Pripratau prie šios taros per tiek metų smile.gif
Atsakyti
Tai tuos indukus susikarpau,tada labai patogiai issijima mirksiukas.gif A tai vat norejau suzinot ar jie nepermazi g.gif jei permazi reiks alaus bokalu papirkti.
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2015 05 11, 19:14)
Tai tuos indukus susikarpau,tada labai patogiai issijima  mirksiukas.gif  A tai vat norejau suzinot ar jie nepermazi  g.gif  jei permazi reiks alaus bokalu papirkti.

na, jei sukarpyti, tada patogiai smile.gif O kokia ten jų talpa?
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2015 05 11, 18:15)
Tokie permazi turbut?

Situose daiginu pomidorus/agurkus/kopustus/paprikas. Arbuzams/moliugams/ melionams imu 0, 5 ltr durpinius indus.
Atsakyti
uoj, tik ne durpinius..
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2015 05 10, 09:43)
Kurios salia sniegiu sugine rusiskas veisles. Ar pasiteisino ? Nes turiu 26 sniegius ir 4 daigelius rusisku dvieju veisliu. Galvoju ar verta sodinti nes sniegiai kryzminsis. Seklu as ju pasilikau ir kitiems metams bet.......

Tai arbūzai su moliūgais kryžminasi ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 11, 19:34)
na, jei sukarpyti, tada patogiai  smile.gif  O kokia ten jų talpa?

Maziukai jie gal kokie 0,2ltr g.gif
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2015 05 11, 20:06)
Tai arbūzai su moliūgais kryžminasi ar ne? g.gif

ne smile.gif Aviacija apie skirtingų veislių arbūzus klausė.
Papildyta:
QUOTE(meganija @ 2015 05 11, 20:18)
Maziukai jie gal kokie 0,2ltr  g.gif

aš tai sakyčiau, kad mažoki ax.gif
Atsakyti