Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(looo @ 2015 08 26, 08:18)
Andra, tuo kad gali uzpavydeti naujagimi,

Apie kokį pavydą kalbat? Dažniausiai tai būna stresas šuniui dėl pasikeitusių gyvenimo aplinkybių. Garantuotai keičiasi kažkas, kas išmuša iš gyvenimo ritmo šunį ir jis pradeda elgtis neadekvačiai. Kiekvienas, rimčiau susidūręs su kinologija, tą puikiai gali paaiškinti. Atsirado vaikas, apsiverčia šuns gyvenimas: gal rečiau į lauką veda, nes laiko nebeturi, iš lovos iškrausto, nes ten nebe šuniuko vieta, o mažylio, sūpuoja čiūčiuoja irgi nebe šuniuką, o vaikiuką - garsai beveik tie patys, intonacija irgi, o dėmesys nukreiptas juk ne į šunį, o į vaiką, ant rankų nebeima, nes rankose vaikas dažniau. Va, dėl ko ir sakau, kad visi "pavydai" yra šuns sužmoginimas ir tiesiog auklėjimo klaidos, kurios, ištikus kritinei situacijai, atsigręžia atgal.
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2015 08 25, 20:32)
Veisėja kaip ir nieko, bet šuniukai nebus gražuoliai  mirksiukas.gif Pirmas šuniukas? Domina namams? Čempionu,-e, greičiausiai, netaps  mirksiukas.gif


O kas jiem negerai unsure.gif ? O jorkšyriukų būna negražių smile.gif ? Man jie visi (na kiek jų teko matyt) gražūs ir mieli, o ypač jų žvilgsnis.
Atsakyti
QUOTE(niunyte @ 2015 08 26, 09:55)
O kas jiem negerai  unsure.gif ? O jorkšyriukų būna negražių  smile.gif ? Man jie visi (na kiek jų teko matyt) gražūs ir mieli, o ypač jų žvilgsnis.

Iš snukučių visi jorkšyro terjerai skiriasi. Pas vienus ilgesnės nosytės, pas kitus trumpesnės ir pan. Jie bus jorkšyro terjerai, bet kai pažinsite veislę, pamatysite, kad yra ir gražesnių šuniukų mirksiukas.gif Gal nebrangiai prašo? Jei ne paslaptis, kokia kaina?
Atsakyti
tai ka jus parasete jau yra priezzastis, o as parasiau apibendrinima rezultata-pavydas. kuris kila ne tik suniui, bet ir vyrui (negauna sexo, nekalbu apie pirmus menesius, nes tai naturalu, bet kaikuruos moterrys ilgai "neduoda" -tik nepletuokime, kad nesupratingi vyrai ir t.t.) taipat pavydi ir broliai seserys. aisku visi sitie reiskiniai su laiku dingsta, bet pradzia pas visu buna plius minus vienoda. o suo tai elementariai gyvunas, niekad nezinai kaip jis gali pasielgti streso atveju,. galimai nores ignybti, tik kat nekaltas ignibymas maziyliui nekaip gali baigtis. + infekcijos, atnestos is laiko, galiausiai parazitai ir t.t. na ka jus neigsite kad betkoks gyvunas nekelia visikai jokiu pavoju kudikiui. Aisku, daugumoje atveju (kaip ir atveju mazas vaikas+mazas jorkas) nieko neatsitinka, bet jums betkuris medikas pasakys, kad pavojus isauga.
Atsakyti
Nauja tema. Senojoje antraštinėje žinutėje kažkur dilgelytės postas buvo dingęs... ax.gif
Atsakyti
Jau kiek ptiraset priezasciu del ko negalima seimoms su mazais vaikais suns.Dar plius laiko stygius augintiniui ypac mazam, nukentes socializacija ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantukas1: 26 rugpjūčio 2015 - 09:50
QUOTE(jolantukas1 @ 2015 08 26, 10:48)
Jau kiek ptiraset priezasciu del ko negalima seimoms su mazais vaikais suns.Pati sau priestaraujat.


ar rasiau apie kudikius, (ar nepastebejote). naujo seimo nario atsiradima , pavojus ir gresmes.
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 08 26, 10:50)
ar rasiau apie kudikius, (ar nepastebejote). naujo seimo nario atsiradima , pavojus ir gresmes.

O pradejusiam ropoti vaikui jau tas nebegresia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantukas1: 26 rugpjūčio 2015 - 10:02
QUOTE(jolantukas1 @ 2015 08 26, 10:57)
O pradejusiam ropoti vaikui jau tas nebegresia?
Papildyta:

O pradejusiam ropoti vaikui jau tas nebegresia?


kudikis lietuviskai skaitosi iki 1, metu bet as apjungciau sakyciau iki 2ju metu protelio buna panasiai. po dvieju metu jau skaitosi mazas vaikas. smile.gif po 2ju metu jau imanoma kazka paaiskinti. net i darzelius ima tik nuo 2ju metu, del tu paciu priezasciu.

beje idomu, nuo kokio amziaus manote kad vaikas nebepavojingas mazam suniui. nes vaikai LR iki 18 berods skaitosi.
Papildyta:
QUOTE(jolantukas1 @ 2015 08 26, 09:40)
Looo, jus nesupratot ka su tuo pavyzdziu norejau pasakyti.As apie tevu itaka vaikams kalbu, apie ju auklejima.Tokioj seimoj, kur vaikui viskas galima gyvuneliui ne vieta.


pilnai sutinku, bet jus pateikete na tesiog netinkama pvz. manau gerai juk jis dar snargliu nevalge smile.gif ar nepute burbulu is seiliu -bet cia toks amzius. ar neteko matyti kaip vaikai (beje ne visi) puola viesoje vietoje ant grindu ir pradeda kratytis-nupirk ta ana. cia toks amzius. mano mazoji pvz kai buvo mazesne, dauzydavosi galva is pykcio. tokio amziaus vaikui dar nieko negalejau paaiskinti, tik staigiai nukreipti demesi. vaikyste toks jau amzius...kai mazas suniukas sisioja, nemusi gi, jo lauki kol pasieks tokio amziaus kai prades tustintis ant palutes, kai bent kiek galesi ji pamokyti..arba zymeti kampus...

as labai tikiuosi kad su 50 puslapiu baigsime ta nuomoniu matavimasi...o nuo kitos temos desite savo jorku pasekimus nuotraukas, ir dalinsite patarimus. nes diskutuoti galima begale laiko, visvien matau kad kiekvienas liekam prie savo barikadu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 26 rugpjūčio 2015 - 10:18
Kalbu apie tai, jog nei mama,nei tevas vaikui nieko nepasake.Mergaitei apie 5 metus, ne tokia jau maza kad nesuprastu.

Jus apie ratus as apie batus.Gal jau baigiam gvildent ta tema.Mano nuomone nepasikeite, o dar labiau sustiprejo del seimu su vaikais.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti