QUOTE(Luana @ 2015 07 17, 18:57)
Kriiste, Virga ačiū Belutė jau namie.
Mes kaltų dėl nelaimės neieškom ir nesvarstom kas būtų jeigu būtų... nes taip pradėjus galvot tai ir vaikai galėjo nukentėt... jei žinotome už kokio kampo nelaimė laukia tai pagalvę prieš parkrentant pasidėtume...
Nežinau kodėl dukra su šuniu nuėjo draugės pasikviest visada telefonu susiskambina, ir ji pati labai pergyvena... dabar džiaugiamės kad šunytė sveiksta.
Dėl vaikų ir šunų tai pas mus kiemas nedidelis, visi vieni kitus pažįstam, vaikai drasiai vedžioja šunis, išvis kieme pas mus 50% vaikų 50% suaugusių vedžiojančių šunis. Nekalbu jau apie tai kad jaunesni nei mano dukra ir jaunesnius seses ar brolius prižiūri. Dėl atsakomybės mano mergaitė pakankamai greit sureagavo situacijoj, bėgo pagalbos, o ne verkė ir laukė kas toliau bus.
Žinau kad teist visada lengviausia
Mes kaltų dėl nelaimės neieškom ir nesvarstom kas būtų jeigu būtų... nes taip pradėjus galvot tai ir vaikai galėjo nukentėt... jei žinotome už kokio kampo nelaimė laukia tai pagalvę prieš parkrentant pasidėtume...
Nežinau kodėl dukra su šuniu nuėjo draugės pasikviest visada telefonu susiskambina, ir ji pati labai pergyvena... dabar džiaugiamės kad šunytė sveiksta.
Dėl vaikų ir šunų tai pas mus kiemas nedidelis, visi vieni kitus pažįstam, vaikai drasiai vedžioja šunis, išvis kieme pas mus 50% vaikų 50% suaugusių vedžiojančių šunis. Nekalbu jau apie tai kad jaunesni nei mano dukra ir jaunesnius seses ar brolius prižiūri. Dėl atsakomybės mano mergaitė pakankamai greit sureagavo situacijoj, bėgo pagalbos, o ne verkė ir laukė kas toliau bus.
Žinau kad teist visada lengviausia
Mano suo buvo nukrites, irgi visi kraujo testo parametrai buvo pablogeje,bet vetai ramino,kad visad taip buna po traumu, kritimu, sutrenkimu, kepenu nepankamumas irgi, bet kepenys labiausiai atsistatantis organas, taip kad susitvarkys tikrai. Gydymas mums truko apie 3 savaites, paskutinio kraujo testo parametrai puikus. Jums irgi taip bus, praejo kritines 24 valandos,dabar viskas tik geres. Sekmes.
Idomu,ko pasimokete is situacijos? Kokias isvadas padarete? Ka darysite,kad ateity to isvengtumet?
As tarkim iskart po savo liudno ivykio persikrausciau i kambary pirmame aukste, pradejau ieskoti naujo buto pirkimui su kiek imanoma maziau laiptu, ieskoti dureliu laiptams uztverti (kaip maziems vaikams). Aplink visur apsideliojau veteriniu kliniku dirbanciu visa para numeriais ir vet.pagalbos telefonais., taxi numeriais ir t.t
Beje, prie ko tas vanduo buvo pilamas ant perkasto suns? Jus taip mokete vaika pirmaja pagalba suniui suteikti?