QUOTE(virga @ 2015 08 20, 10:44)
Sveikos merginos!
Nikutei
Jolantuko neklauzadom irgi po balioneli!
Mes tris dienas buvom Lietuvoj. Maziuke priziurejo dukte savo namuose. Tai kaip dziaugesi vakar mazoji, kaip pasiemem. I namus atvaziavus lakste po visa buta. Tiek pasiilgus namu buvo.
Merginos esu nusiminus ir soke. Buvau Kikoj Akropoly Kaune. Maciau pameriano veisles sunyti, narve uzdaryta pardavineja. Klausiau merginu ar taip galima ir kiek laiko jis cia? Tai sake galima ir jau kelios dienos jis tame narve. Vaikai eina, erzina. Ar tikrai istatymas to nedraudzi? Susizinosiu tiksliai ir kovosiu, kad tokiu dalyku nebutu. Ar yra EU bendri nuostatai, del gyvunu laikymo salygu?
Sveiki Virga, man dėl to irgi labai liūdna, bet Lietuvoje labai prasti įstatymai. Manau, kad tai yra pilnumoi leistina
Papildyta:
QUOTE(Alion@ @ 2015 08 20, 14:58)
@looo Nuoširdžiai patariu pasižvalgyti normalaus svorio šuniuko. Priešingu atvėju tik daugiau problemų turėsite, o ne džiaugsmo

Šalia mūsų namuo laikė mažą jorkšyrą, svorio nepasakysiu, bet ilgai jis negyveno ;( labai trapus, daug ko bijantis, ir tik ant rankų (beveik visada) buvo.
Jei su šuniu viskas gerai, jis nei ant rankų norės būti, nei našta bus

ypač kai temoje turime pavyzdį. Dar negirdėjau tokio dalyko, kad nutiktų kaip Sineriukės šuniukui. Ne kartą būdavo tiek mūsų, tiek draugų šuniukams, kad bitės ar širšės įgelia, tai arba tik cypteli kartelį arba iš viso tik atsitiktinai geluonį randam. Jorkšyrai ir taip tokie maži, ypač kai išmaudome ir plaukas šlapias, nebepasipūtęs, tai matosi kiek maži. Man tie žmonės kurie specialiai nori itin mažiukų su sadomazochistais asocijuojasi

Neturi bėdų tikriausiai gyvenime, tai nori būtinai jų užsikrauti, kad dėl kiekvieno atvejo pas veterinarus lakstytų ir pergyventų dėl tų savo kilograminių "jūrkiaulyčių"
Jolantuk, gražios kruopos

Rašau kruopos, nes juk ir taip jos mažos