Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(Poisson'è @ 2015 08 19, 19:48)
Jolantuk, gražuoliai  wub.gif

Aciu smile.gif Foto jiems 1,5 men. Dabar 2 men. ir savaite.Nauju foto neturiu :/
Atsakyti
QUOTE(jolantukas1 @ 2015 08 19, 19:51)
Aciu smile.gif Foto jiems 1,5 men. Dabar 2 men. ir savaite.Nauju foto neturiu :/

Ta proga teks daryti fotosesiją biggrin.gif
Atsakyti
jolantukas1,labai grazus mazyliai wub.gif
Merginos,gal galite is savo patirties ka parti,gal kurios suneliui taip yra buve?
Mano Nikutei uzvakar igele bite i pedute,kas be ko sugirdziau tavegilio,bet vakar atsibudusi pamaciau,kad akyte papuliavusi,praploviau ramunelemis,bet siandien tas pats. Ar tai sutapimas,ar gali buti nuo bites igelimo? blush2.gif Patarkit ar vezti jau pas vet.ar dar palaukti?
Atsakyti
QUOTE(Meile ; ) @ 2015 08 20, 09:07)
jolantukas1,labai grazus mazyliai  wub.gif
Merginos,gal galite is savo patirties ka parti,gal kurios suneliui taip yra buve?
Mano Nikutei uzvakar igele bite i pedute,kas be ko sugirdziau tavegilio,bet vakar atsibudusi pamaciau,kad akyte papuliavusi,praploviau ramunelemis,bet siandien tas pats. Ar tai sutapimas,ar gali buti nuo bites igelimo?  blush2.gif  Patarkit ar vezti jau pas vet.ar dar palaukti?

As manau, kad uzdegimas atsirado. Nelaukciau galimybei pasitaikius vezsciau bent pasikonsultuoti, kad nepasilptu imunitetas. Juk puliavima, tai kazkas sukelia. Nikutei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meile ; ) @ 2015 08 20, 09:07)
Mano Nikutei uzvakar igele bite i pedute,kas be ko sugirdziau tavegilio,bet vakar atsibudusi pamaciau,kad akyte papuliavusi,praploviau ramunelemis,bet siandien tas pats. Ar tai sutapimas,ar gali buti nuo bites igelimo?  blush2.gif  Patarkit ar vezti jau pas vet.ar dar palaukti?

Neplaukite akyčių ramunėlėmis, paprastu šiltu vandeniu. Ramunėlės dar labiau išsausina gleivinę ir pablogina padėtį.

Kadangi po įkandimo, tai aš vežčiau pas vetą, gal kokia alerginė reakcija sad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!

Nikutei 4u.gif

Jolantuko neklauzadom irgi po balioneli! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes tris dienas buvom Lietuvoj. Maziuke priziurejo dukte savo namuose. Tai kaip dziaugesi vakar mazoji, kaip pasiemem. I namus atvaziavus lakste po visa buta. Tiek pasiilgus namu buvo.

Merginos esu nusiminus ir soke. Buvau Kikoj Akropoly Kaune. Maciau pameriano veisles sunyti, narve uzdaryta pardavineja. Klausiau merginu ar taip galima ir kiek laiko jis cia? Tai sake galima ir jau kelios dienos jis tame narve. Vaikai eina, erzina. Ar tikrai istatymas to nedraudzi? Susizinosiu tiksliai ir kovosiu, kad tokiu dalyku nebutu. Ar yra EU bendri nuostatai, del gyvunu laikymo salygu? verysad.gif

Atsakyti
[quote=jolantukas1,2015 08 19, 18:17]
Mano mazyliai, ....

gėris 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Meile ; ) @ 2015 08 20, 08:07)

Pries savaite mazdau Acejai taip pat igele i letena,bet as ta pacia sekunde iskart sedau i masina ir po 5 min jau pas vet buvau,nes Aceja pradejo silt,gulejo,net negalejo pasedet,krito ant sono,bet matyt cia ji is skausmo,streso.vet suleido nuo alergijos ir po val.suo jau jautesi,kaip niekur nieko ax.gif jokiu liekamuju pozymiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 08 19, 17:13)
Aisku prioritete gal butu latvijos rigair -bet ten viskas rezervuota jau...(nors sake pas juos amziausi 1.8kg buna ir tai retai)

kaip alternatyva lilit diamant ...

bet vistiek prioritete palieku maza jorka , galite pykiti smile.gif

@looo Nuoširdžiai patariu pasižvalgyti normalaus svorio šuniuko. Priešingu atvėju tik daugiau problemų turėsite, o ne džiaugsmo sad.gif Šalia mūsų namuo laikė mažą jorkšyrą, svorio nepasakysiu, bet ilgai jis negyveno ;( labai trapus, daug ko bijantis, ir tik ant rankų (beveik visada) buvo.
Jei su šuniu viskas gerai, jis nei ant rankų norės būti, nei našta bus smile.gif
Atsakyti
zodziu Pasukau dar karta i rigair -jie laukia vados. sake uz menesio zinos....bet sake galimai si karta bus nedideliu. kainos pas juos geros, ~500eu, plius atvezimas iki lt +30-50eu.

na ir betelgeiizeje sake bus aisku kas ir kaip po menesiuko. turi vada bet per mazi dar kad kazka sakyti.

ten kur norejau pikrti su manim pasielge labai negraziai -tesiog ignoravo skambucius, ir sms. nors rasiau jog jei kazkas keiciasi ir nebeparduoda, pranestu. to rezultate suvalge pora savaiciu paiesku. (dabar paaiskejo per kitus zmones kad nebeturi, ar pardave) o vis delse ryt-poryt atvaziuokite.

noriu kompakt tipo, bet visgi ne daigiau 2ju. betkuriuo atveju siuo metu lt pasiulos beveik nera, pavelavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 20 rugpjūčio 2015 - 14:43
QUOTE(virga @ 2015 08 20, 10:44)
Sveikos merginos!

Nikutei  4u.gif

Jolantuko neklauzadom irgi po balioneli!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mes tris dienas buvom Lietuvoj. Maziuke priziurejo dukte savo namuose. Tai kaip dziaugesi vakar mazoji, kaip pasiemem. I namus atvaziavus lakste po visa buta. Tiek pasiilgus namu buvo.

Merginos esu nusiminus ir soke. Buvau Kikoj Akropoly Kaune. Maciau pameriano veisles sunyti, narve uzdaryta pardavineja. Klausiau merginu ar taip galima ir kiek laiko jis cia? Tai sake galima ir jau kelios dienos jis tame narve. Vaikai eina, erzina. Ar tikrai istatymas to nedraudzi? Susizinosiu tiksliai ir kovosiu, kad tokiu dalyku nebutu. Ar yra EU bendri nuostatai, del gyvunu laikymo salygu?  verysad.gif

Sveiki Virga, man dėl to irgi labai liūdna, bet Lietuvoje labai prasti įstatymai. Manau, kad tai yra pilnumoi leistina
Papildyta:
QUOTE(Alion@ @ 2015 08 20, 14:58)
@looo Nuoširdžiai patariu pasižvalgyti normalaus svorio šuniuko. Priešingu atvėju tik daugiau problemų turėsite, o ne džiaugsmo sad.gif Šalia mūsų namuo laikė mažą jorkšyrą, svorio nepasakysiu, bet ilgai jis negyveno ;( labai trapus, daug ko bijantis, ir tik ant rankų (beveik visada) buvo.
Jei su šuniu viskas gerai, jis nei ant rankų norės būti, nei našta bus smile.gif

drinks_cheers.gif ypač kai temoje turime pavyzdį. Dar negirdėjau tokio dalyko, kad nutiktų kaip Sineriukės šuniukui. Ne kartą būdavo tiek mūsų, tiek draugų šuniukams, kad bitės ar širšės įgelia, tai arba tik cypteli kartelį arba iš viso tik atsitiktinai geluonį randam. Jorkšyrai ir taip tokie maži, ypač kai išmaudome ir plaukas šlapias, nebepasipūtęs, tai matosi kiek maži. Man tie žmonės kurie specialiai nori itin mažiukų su sadomazochistais asocijuojasi smile.gif Neturi bėdų tikriausiai gyvenime, tai nori būtinai jų užsikrauti, kad dėl kiekvieno atvejo pas veterinarus lakstytų ir pergyventų dėl tų savo kilograminių "jūrkiaulyčių" smile.gif

Jolantuk, gražios kruopos smile.gif Rašau kruopos, nes juk ir taip jos mažos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2015 08 20, 16:14)
Sveiki Virga, man dėl to irgi labai liūdna, bet Lietuvoje labai prasti įstatymai. Manau, kad tai yra pilnumoi leistina
Papildyta:

drinks_cheers.gif ypač kai temoje turime pavyzdį. Dar negirdėjau tokio dalyko, kad nutiktų kaip Sineriukės šuniukui.

kam jus vis pabrezete kad kazkas turi netoki suni, kazin koks jusu poziuris i dvarniazkas (speju su jorko misrunais sitoje temoje isvis ne vieta, busi sutrptas)...zmogus nori buti bendruomeneje, isirase pas jus i "virtualu kluba" yra draugiskas, o jus vis pabreziate, kad jus daugiau smegenu ir "meiles" turite negu kazkas kitas.

jau kaip negaliu pakesti visaziniu...ir statanciu save "auksciau"
ar tas igelimas 100% priklauso nuo svorio-cmmon-tik darkarta nepraleidot progos patupdyti savo uzpakali ant sosto...
Atsakyti