Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

drinks_cheers.gif gero minusiuko mums ryt 4u.gif
Atsakyti
Gera minusa vakar prilinkejai thumbup.gif Pietums kiviai,vakarienei dar mastau-ar jautiena keptis ar vista g.gif
2stiklines vandens jau isgerta,liko 6 biggrin.gif Galvos skausmas priverte vandens stiklines kilnot tongue.gif (Migrena mane aplanke,kad ja kur...tik kiek pasinervuoju ji jau ir cia doh.gif )
Atsakyti
man antra vakara is eiles galva skaudena...atradau nerealu dalyka,audio knygos,igarsintos.ausinuka uzsimeti ir varai pazabaliot,ir kalorijos dega ir skaityt nereikia biggrin.gif gera ratuka siandien prasiejau,net kojas maudzia....tiesa,siandien 200 gr pliuso,bet jauciu skysciai,ryt tikiuosi dvigubo minuso bigsmile.gif
Atsakyti
Tai man kompanija su galva palaikai drinks_cheers.gif Skysciai,kad susikaupe tai faktas.Pradejau lakstyt i wc ,tai gal visi griesni kg kartu su galvos skausmu isbegs g.gif
Kepu vakarienei vistienos ketvirciukus.Salotoms arba agurkas arba pomidorai-dar nesumasciau ko noret.

Atsakyti
..dienele be grieku +6 stiklines vandens rolleyes.gif Vakarienei sukirtau 2 ketviciukus su 1 ilguoju agurku.Soti ,nesinori nieko draudziamo thumbup.gif
Galva dar truputi skauda(,einu miegot.
Iki rytojaus bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 31 kovo 2016 - 21:49
pas mane su grieku blush2.gif neatsispyriau skardinei alaus...bet minusiukas nors ir mazas,vistiek minusiukas -100gr biggrin.gif snd gal pirmadienio meniu imt g.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 01, 11:31)
pas mane su grieku blush2.gif neatsispyriau skardinei alaus...bet minusiukas nors ir mazas,vistiek minusiukas -100gr biggrin.gif snd gal pirmadienio meniu imt g.gif

Sveikute biggrin.gif neimk pirmadienio,geriau varyk is eiles,maziau makalavimosi bus mirksiukas.gif
Pas mane -1,2 thumbup.gif thumbup.gif Dar truputis ir prisvesti kg bus isnaikinti.
Mastau kokia zuvi ar krevetes vakarienei pasirinkus..reikes i parduotuve pazvejot issiruost,o taip tingis ax.gif
Atsakyti
as tik uz krevetes 4u.gif dar lb skanu tunas skardineje biggrin.gif as siandien zadu kist nagus i zeme bigsmile.gif reikia kokiu naslaiciu kieme i vazonus pakaisiot biggrin.gif reiktu ir kiema susitvarkyt,bet dar slapia biski,kiemas didelis,yra ka veikt,sportas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 01, 12:35)
as tik uz krevetes 4u.gif  dar lb skanu tunas skardineje biggrin.gif  as siandien zadu kist nagus i zeme bigsmile.gif  reikia kokiu naslaiciu kieme i vazonus pakaisiot biggrin.gif reiktu ir kiema susitvarkyt,bet dar slapia biski,kiemas didelis,yra ka veikt,sportas biggrin.gif

Koks sutapimas,as irgi masciau,kad reikia imtis reikalu su zeme...,tik va lietus kartas nuo karto uzeina-slapia...Labiau uz zemes darbus noreciau meskere uzmesti,zuvies pagauciau vakarienei rolleyes.gif
Imsiuos siandien namu tvarkymo-vis sioks toks ,,sportas'' tongue.gif
Atsakyti
wow,as irgi zvejys biggrin.gif tik man lbiau prie sirdies poledine zvejyba 4u.gif bet patinka ir nuo kranto vasara pametyt guminuka biggrin.gif senokai jau ir bebuvom g.gif su gelem jau baigta siandien,nagai juodi paliko,teks uzlakuot biggrin.gif as snd dar be pusryciu unsure.gif einu kiausu virt 4u.gif imetu i verdanti vandeni kiausini be luksto,lb skaniai iseina,kad nebutu kietas,bet ir neskystas labai,pipiriuku,druskos,niam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 01, 14:51)
wow,as irgi zvejys biggrin.gif tik man lbiau prie sirdies poledine zvejyba 4u.gif bet patinka ir nuo kranto vasara pametyt guminuka biggrin.gif  senokai jau ir bebuvom g.gif su gelem jau baigta siandien,nagai juodi paliko,teks uzlakuot biggrin.gif  as snd dar be pusryciu unsure.gif  einu kiausu virt 4u.gif imetu i verdanti vandeni kiausini be luksto,lb skaniai iseina,kad nebutu kietas,bet ir neskystas labai,pipiriuku,druskos,niam thumbup.gif

Saunuole 4u.gif As nelabai ka benuveikiau blush2.gif Tiesa,grazius spalvingus pietus pasiruosiau;saldytu darzoviu misinukas +2 kiausiniai.Darzoves truputi paviriau mazame kiekyje vandens,kad tik beveik jas apsemtu,po to suverciau i keptuve ir ant virsaus pora kiausiniu.Gavosi spalviskai labai grazu ,paragavus ir skanu thumbup.gif Va tik kukuruzai ten nekaip isipaise,bet neberankiojau biggrin.gif
3stiklines vandes isgertos,siandien gal daugiau as ju susipilsiu g.gif
Atsakyti
as biski kiema apgrebiau,krastelius tik biggrin.gif pasilikau kitam kartui visa dziaugsma doh.gif tuno skardine su agurku patvarkiau essen.gif
Atsakyti