Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

QUOTE(jurgiskis @ 2016 01 13, 18:43)
drinks_cheers.gif
Svarbiausia, kad svoris krenta. As dar elemento i svarstykles nenusipirkau, bet pilvukas pakrito smile.gif

Zinai, mano geriausias svorio matuoklis ne svarstykles, o drabuziai. Jau taip gerai pasimato ant svarkelio ar sijonuko.

As dar prie tos dietos pasiemiau 10 proceduru kursa grozio salone Agnete (Siauliuose). Tai Vakufit - begimo takelis. Issiurbia ora, ir tokiam pusiau vakume zingsniuoji. Energingai, puse valandos. O po to i masaza LPG aparatu. Cia sujudinimui kraujotakos, limfos prajudinimui. Padeda nuo celiulito, na sako ir apimties sumazinimui. Siaip jausmas nerealiai geras thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif trys dienos atlaikytos, tik obuoliuka vakare suvalgiau, dar lanka pasukau smile.gif Skrandis jau pasitrauke, nes siandien 2 kiausinukai sunkiai lindo, butu uzteke ir vieno smile.gif
Man ant rubu dar nelabai jauciasi.
Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2016 01 14, 11:05)
Labas rytelis 4u.gif trys dienos atlaikytos, tik obuoliuka vakare suvalgiau, dar lanka pasukau smile.gif Skrandis jau pasitrauke, nes siandien 2 kiausinukai sunkiai lindo, butu uzteke ir vieno smile.gif
Man ant rubu dar nelabai jauciasi.

Saunuole kad laikais! Pasijus ir ant rubu...
Atsakyti
Kazkaip pamirus musu temele. Sitokia veiksminga dieta...Na kur Jus besidietinancios,,,
Idomu ir senbuviu butu paklausyt, apie pasisekimus isgirst, et...
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Svoriukas vietoj. Manau kita savaitele issijudins ax.gif
Kita savaite jau trecia...Greitai bega laikas bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Ir as laikausi, svoris labai pamazu krenta, noretusi greiciau pamesti smile.gif
Kiek tau Vetra.l nukrito svoriuko?
Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2016 01 16, 15:52)
Labas rytas smile.gif
Ir as laikausi, svoris labai pamazu krenta, noretusi greiciau pamesti smile.gif
Kiek tau Vetra.l nukrito svoriuko?

Ryt pasakysiu, nes sestadieni ar sekmadieni sveriuosi. Manau, kad nedaug. Bet jei noriu numesti apie 10 kg. Tai iskaidzius i 4 savaites iseitu 2,5 kg i savaite. Vadinas tikrai tureciau numest tiek...Na bent jau tikiuos bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytelis smile.gif Siandien pas mane sverimosi diena...
Mano rezultatai po 2 savaiciu:
Viso: -5.100 kg.
Apimtys: Liemuo -5 cm, Klubai -2 cm.
Laikiaus labai saziningai. Nei vieno nukrypimo+ proceduros, + retkarciais lietuviskos liekninancios arbatos, bet retai.
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 01 17, 09:51)
Labas rytelis smile.gif Siandien pas mane sverimosi diena...
Mano rezultatai po 2 savaiciu:
Viso: -5.100 kg.
Apimtys: Liemuo -5 cm, Klubai -2 cm.
Laikiaus labai saziningai. Nei vieno nukrypimo+ proceduros, + retkarciais lietuviskos liekninancios arbatos, bet retai.

Saunuole, sveikinu 4u.gif
As tai sversiuos ryt is ryto.
Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2016 01 17, 11:48)
Saunuole, sveikinu 4u.gif
As tai sversiuos ryt is ryto.

Aciukas wub.gif
Lauksiu Tavu rezultatu drinks_cheers.gif
Pavasaris arteja...Gal atsiras ir daugiau besilaikanciu su mumis bigsmile.gif
Atsakyti
Na ka...kita savaite 3 dietoj. Nebereikes laikytis 3 kartu maitinimu per diena. O tai jau gerai. Nes man patinka maitintintis tada kada noriu, o ne pagal grafika, va bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

ziuriu aktyvi temute thumbup.gif saunuoles kas laikotes ir metat svoriuka 4u.gif as startuosiu nuo rytojaus, su kompanija bus smgiau laikytis thumbup.gif
sia dieta esu isbandzius jau nekarta, tai tikrai patiko meniu ir rezultatai buvo geri, nors ir ne visas 4 savaites pavykdavo issilaikyti, na tikiuos sikart nebus labai sunku ax.gif
Atsakyti