Va šita labai labai artima:
http://withgood.co/r...-glaze-lucious/
QUOTE(snickers @ 2015 04 27, 13:52)
Aha - lygiai taip pat ruda

QUOTE(prek @ 2015 04 27, 13:45)
Sakyčiau ruduo. Man per murzina ir per ruda.
QUOTE(bytte @ 2015 04 27, 13:55)
Pierkūnas ten žino

QUOTE(snickers @ 2015 04 27, 14:26)
man tokia pasirodė tarp DA 08.2 ir DA 07.1 , nors baldas labiausiai pridėjus atitiko DA 08.2 , kitos paletės ni to.
Nu žinot ką, aš ant baldų nesuprantu nieko
Ką aš žinau, kam koks stalas tinka ar netinka, jei ant to stalo niekieno morda neguli
Pagal stalus nieko negaliu pasakyt 
Jei čia esat, visų mordas žiūrit, tai nepasiusit ir savo įsidėję, jei norit konsultacijos

Jei čia esat, visų mordas žiūrit, tai nepasiusit ir savo įsidėję, jei norit konsultacijos

QUOTE(Noa @ 2015 04 27, 15:59)
Nu žinot ką, aš ant baldų nesuprantu nieko
Ką aš žinau, kam koks stalas tinka ar netinka, jei ant to stalo niekieno morda neguli
Pagal stalus nieko negaliu pasakyt 

Tai vot aš giliam apmąstyme: ar eit pas Katią, ar sutaupyt ir konsultuotis čia?

Galėtumėt turėt uždaresnį nuotraukų albumą.
QUOTE(snickers @ 2015 04 27, 16:29)
Tai vot aš giliam apmąstyme: ar eit pas Katią, ar sutaupyt ir konsultuotis čia?

Kai kitų foto žiūrėt, tai tada gerai, tada įdomu, esu aktyvi skaitytoja ir žiūrėtoja

Yr kaip yr.
Užtat ir kainų skirtumas

QUOTE(prek @ 2015 04 27, 16:59)
O kai pagalvoji, ar pas Katią - kieno kito atsakomybė? Irgi paties

Gal mano ta ana prieš 100 metų suklydo, ir iš tikro aš esu Dark Winter

QUOTE(Noa @ 2015 04 27, 18:58)
O kai pagalvoji, ar pas Katią - kieno kito atsakomybė? Irgi paties
Na ir kas, kad susimoki. Ji pasako savo nuomonę, o jei paskui kas kitas nustatys geriau, tai ji gi pinigų negrąžins

Vis svajoji?

BFAS asmeninės nuomonės ne per daug yra. Nebent konsultantas būtų žlibas ar daltonikas. Bet jei konsultantas laikosi visos eigos -tai jau kaip kompas išmeta, taip ir bus.
Oi motin, tai čia kai kalbi, taigi viskas šakėm ant vandenio. Visi mes tai, kuo tikim, ir matyt pradedam
Ir taip gražu pasidaro
Kai aš maniau, kad esu vasara, man taip darniai vasaros spalvos tiko
Nors spalvose gluša tikrai nesu 
Dar ant svetimo yra lengviau pamatyt, o ant savo - baisiai sudėtinga. Gi esi tai vienas, pats savęs su niekuo palygint negali. Didelis čia skaitosi kontrastas ar mažas? Man tai akys nuo veido skiriasi, tada gal didelis
Žo, jei suklydo, tai tu to ir nesužinosi, nebent nueisi pas kokį Vasiljevą ir jis tau sakys - nu miela ponia, ką jūs kalbate, jums visiškai netinka tokios spalvos! Jums tinka štai tokios! Ir tada akys tau atsivertų, iš serijos, jofana, kaip aš anksčiau to nemačiau

Dar ant svetimo yra lengviau pamatyt, o ant savo - baisiai sudėtinga. Gi esi tai vienas, pats savęs su niekuo palygint negali. Didelis čia skaitosi kontrastas ar mažas? Man tai akys nuo veido skiriasi, tada gal didelis

Žo, jei suklydo, tai tu to ir nesužinosi, nebent nueisi pas kokį Vasiljevą ir jis tau sakys - nu miela ponia, ką jūs kalbate, jums visiškai netinka tokios spalvos! Jums tinka štai tokios! Ir tada akys tau atsivertų, iš serijos, jofana, kaip aš anksčiau to nemačiau