Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 21tema

QUOTE(RositaK @ 2015 05 01, 20:02)
Gali vietoj vonios nueiti į hamamą, tradicinis yra cemberlitas hamamas, paskutinįkart buvom su mama nuėję, man taip patiko rolleyes.gif paskui dar masažiuką pasiėmiau, tai grįžom apsipatenkinę wub.gif
Ir dabar reiks nueit kai važiuosiu. Nes paskui būsiu  nestuke.gif tai ilgam neišeis masažintis lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as irgi transferio isvakarese hamaminausu ruosiau pataliuka thumbup.gif gal ir padejo hihihi.gif o Rosituk paskui kai nestuke.gif yra daro nestukems masazus Is Mazylio tokia moteriskute, jeigu reikes perduosiu kontaktus 4u.gif padejo netint ir taip labai patiko kartais pasilepinti ax.gif sekmingos H ir lauksim Tavo mm rolleyes.gif

visoms keliancioms sparnus virusiukai 2.gif 2.gif 2.gif 4u.gif

angelas sargas sveikinimai nestuke wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 02 gegužės 2015 - 07:03
QUOTE(Edena @ 2015 05 02, 07:59)
sekmingos H ir lauksim Tavo mm  rolleyes.gif

4u.gif
Aš svaigstu jau lotuliukas.gif

Orya 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 01, 10:08)
Kokia tu greita smile.gif ir atgal neuzilgo vel  thumbup.gif
Galesi visas mokyt dabar visko smile.gif mane tame tarpe.

O man pilvuka uzskaudo kaip pries mm. Reik dar pora dienu pratempt. Pririjau duphastono su vitaminu c ir nejudu smile.gif bet tikiuosi kad nepertempsiu per dau  doh.gif  ir taip blogai, ir anaip.. zodziu, vieni nervai wink.gif

-Murke-, ar viskas gerai?? Ar neatejo mm anksciau laiko? unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 02, 15:51)
-Murke-, ar viskas gerai?? Ar neatejo mm anksciau laiko?  unsure.gif  smile.gif

Tai judvi jau ryt keliat sparnus 4u.gif
orya, o tu jau babylande beveik? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 05 02, 14:41)
orya, o tu jau babylande beveik? rolleyes.gif  4u.gif

Aha, RositaK mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 02, 14:51)
-Murke-, ar viskas gerai?? Ar neatejo mm anksciau laiko?  unsure.gif  smile.gif

Neatejo smile.gif dabar jau galiu stengtis kad ateitu tongue.gif valau langus, eisiu pabegiot ir 3 V smile.gif

Kaip tu?

Taip, Rosita, mums ryt kyla sparnai smile.gif nesitiki net smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 02, 16:50)
Neatejo  smile.gif dabar jau galiu stengtis kad ateitu  tongue.gif valau langus, eisiu pabegiot ir 3 V smile.gif

Taip, Rosita, mums ryt kyla sparnai smile.gif nesitiki net smile.gif

šiandien 3 V, o ryt prasikals sparnai biggrin.gif

sėkmės, mergaitės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 05 02, 16:01)
šiandien 3 V, o ryt prasikals sparnai  biggrin.gif

As tai neperseniausiai po darbu, buvau iki parduotuves nulekus, dabar jau galiu rami eit pradet lagamina pakuotis biggrin.gif
Ir dar tuo paciu paieskot papildomu budu paankstint mm, jei prireiktu netycia... Bet tikiuos, kad neprireiks... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 05 02, 17:01)
šiandien 3 V, o ryt prasikals sparnai  biggrin.gif

Aciu biggrin.gif kad tik prasikaltu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 02, 17:17)
Aciu biggrin.gif kad tik prasikaltu smile.gif

o sausio pab. dar kai kas prasikals biggrin.gif

mergaitės, visoms linkiu, kad kitais metais per mamyčių dieną jau visos turėtumėt, kas jus sveikina wub.gif wub.gif wub.gif kad jus visas aplankytų laimė supuoti ant rankų savo ilgai lauktą pupuliuką wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 02 gegužės 2015 - 17:28
QUOTE(RositaK @ 2015 05 02, 16:41)
orya, o tu jau babylande beveik? rolleyes.gif  4u.gif

4u.gif
Aha, prieš valandą į viešbutį pagaliau įgriuvau jau vos ant kojų bepastovėdama, 22 val nuo tada kai iš namų išėjau (13 lektuvuose, kitos oro uostuose), bet greitas dušiukas ir 15 turkų gatvėje klausia iš kur tokia graži (makiažas 30 val senumo, nes tokių pastangų dėl to, kad nusipirkti keletą bananų ir sulčių už kampo neprisiverčiau įdėti) - nebūtų turkai lotuliukas.gif beje, tos kur čia beveik vietinės, gal žinot, čia nieko tokio, kad jie ranką man vis griebia paspausti? Nereiškia, kad aš už jų žadu ištekėti ar pan? biggrin.gif
Su mėmėm tariausi, kad neateitų prieš ir per skrydį, jos kultūringai atsilaikė, tai šiandien vakare ar ryt jau laukiu labai. Viešbuty yra hamamas, galvoju ar eit, ar geriau tą rimtesnį, jūsų rekomenduojamą bandyt pirmadienį, jei draugių nesulauksiu. Šiaip man jis irgi kažkada labai gero įspūdžio nepaliko, bet gal labiau kad mano oda sausa, tai nuo muilo žiauriai traukė ir visus apgamus nutarkavo doh.gif biggrin.gif Gal dar nuo vietos priklauso ax.gif
Lalabamba, super greitai sukiesi! biggrin.gif
Atsakyti
Lengvo skrydžio ir SĖKMĖS, mergytės 4u.gif Lauksim žinių wub.gif

O pas mane šiandien visai š diena... unsure.gif Gavau šiandien AMH rezultatus. 0,51 turkiškais matavimo vienetais. Žiauriau nei žiauru... verysad.gif Praeitais metais Lt buvo dar virš dviejų... Po tokių žinių tik trupinukas vilties ir tikėjimo beliko... Nors Semra apžiūros metu, sakė, kad rezervo dar užtenka, ypatingai kairėj kiaušidėj (ji pas mane mažiausiai pjaustyta), bet skaičiai viską pasako. Laukiu žinių, ką į tai pasakys Tr gydytojai doh.gif

Dar pora pastebėjimų dėl TOS Kristinos... smile.gif Gal su vaistų pardavimu maklių ji jau nedaro, nes pvz.Folbiol kainavo man 3Tl už dėžutę. Bet iš principo, laikykit ją ant trumpo pavadžio. Visad situaciją valdykit JŪS, ir nebijokit uždusint jos žinutėm ar klausimais. Geriau N kartų klaust, nei kad liktų nors mažiausių kabliukų ar abejonių... Aš antra diena su ja žaidžiu ping'pongą. Kai baigsis partija, papasakosiu.. smile.gif
Atsakyti