Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 21tema

QUOTE(RositaK @ 2015 05 04, 16:21)
Tai kokia paslaptis jei abudu matėt kas ten ne/makalioja tarp kojų bigsmile.gif

Vyras ziuredamas nieko neiziurejo, o as nemaciau beveik ekrano - jie labai demonstravosi gydytojai biggrin.gif o jos mes prasem islaikyti paslapti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir Murkiai atsirado! biggrin.gif kur Murke, ten aeruoste bedos, tai uzsninga, tai shiaip lektuvai netupia..sukom ir sukom ratus virs stambulo. Valanda velavom nutupt, bet musu irgi lauke, ir memorial vairuotojas, ir butukas. Nebrturejau vakar jegu ka nors rasyt.
Mes istanbulsuites.com apsigyvenom, butukas puikus, tiesa, gavom upgrade i geresni. Tai koks pats pigiausias variantas nezinau net. Esam lb patenkinti. Ir mokam po truputi - nors uzsisakem 3sav, bet galesim nutraukt. Zodziu, esu kol kas lb geros nuomones apie situs butus.

Sulaukiau siandien mm, tai mes i klinika tik ryt. Laukiu. Ziuresim ka papasakos ir ka sutiksim smile.gif siandien susitikom su savo drauge, tai visa diena slampinejom po miesta smile.gif nusibaigiau, bet tokia geraja prasme. 15km nuejom stambulo kalneliais, bokstais ir parkais. Mano didziam liudesiui tulpes nuzydeje ir vietoj tulpiu festivalio tik tulpiu kotai biggrin.gif ir dar toks pastebejimas, kainos, palyginus du vasariu, tai x2. Na, bet yra braskiu, tresniu ir arbuzu. Ar gali dar ko noret biggrin.gif

Rasau is tel, atsiprasau uz klaidas. Kompas atsisako SM atidaryt. Vyras uzbannino matyt, kad zaist galetu, kol as rasineju jums. Daugiau nieko nesugalvoju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2015 05 04, 11:55)
Merginos - turkaites - SEKMES SEKMES SEKMES!  lithuania.gif Pasitikekit gydytojais, nekreipkit demesio i visas "smulkmenas" ir pirmyn!  bigsmile.gif  thumbup.gif

Ir visoms visoms aciu uz palaikyma ir palinkejus. Nuo musu abieju.
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 04, 21:18)
Rasau is tel, atsiprasau uz klaidas. Kompas atsisako SM atidaryt. Vyras uzbannino matyt, kad zaist galetu, kol as rasineju jums. Daugiau nieko nesugalvoju biggrin.gif
Papildyta:

Sekmes Murke! Laikom uz tave kumscius mirksiukas.gif
Atsakyti
Murke, jei ne paslaptis, kiek mokat uz apartamentus,, nes uzmeciau aki, tai kainytes blink.gif o gal ieskoti nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 04, 19:18)
Nu ir Murkiai atsirado! biggrin.gif kur Murke, ten aeruoste bedos, tai uzsninga, tai shiaip lektuvai netupia..sukom ir sukom ratus virs stambulo. Valanda velavom nutupt, bet musu irgi lauke, ir memorial vairuotojas, ir butukas. Nebrturejau vakar jegu ka nors rasyt.
Mes istanbulsuites.com apsigyvenom, butukas puikus, tiesa, gavom upgrade i geresni. Tai koks pats pigiausias variantas nezinau net. Esam lb patenkinti. Ir mokam po truputi - nors uzsisakem 3sav, bet galesim nutraukt. Zodziu, esu kol kas lb geros nuomones apie situs butus.

Sulaukiau siandien mm, tai mes i klinika tik ryt. Laukiu. Ziuresim ka papasakos ir ka sutiksim smile.gif siandien susitikom su savo drauge, tai visa diena slampinejom po miesta smile.gif nusibaigiau, bet tokia geraja prasme. 15km nuejom stambulo kalneliais, bokstais ir parkais. Mano didziam liudesiui tulpes nuzydeje ir vietoj tulpiu festivalio tik tulpiu kotai biggrin.gif ir dar toks pastebejimas, kainos, palyginus du vasariu, tai x2. Na, bet yra braskiu, tresniu ir arbuzu. Ar gali dar ko noret biggrin.gif

Papildyta:

Mes tai buvom nueje iki ligonines, susiradom kelia, pareidami po miesta paslampinejom, i kelias parduotuves ilindom, apsiprekinom maisto, butiniu priemoniu, namo parejom beveik kaip kupranugariai su terbom... lotuliukas.gif
O mums is Istanbul Suites nieko net neatrase, kai domejomes ir ieskojomes, kur apsistot... unsure.gif
O i musu emeila reagavo, neatrase, bet atejo vakarop, lai daremes vakariene, sako, jeigu norit, galim pakeist kambari, bet as jau kaip tik buvau visas spinteles, spinta issivalius, indus prasiplovus, lagaminus issikrauscius, maisto produktai isdelioti, vakariene gaminames, kambari isisvedinom, gaivikliu prisipirkau, pripurskiau... Snektelejom su vyru, kad gal kaip nors apsieisim, nes jeigu kraustytis, puse dienos uztruksim, kol persikraustysim, issideliosim, po to ten kol viska apsiziuresim, viska issideliosim... unsure.gif O kondiskei pultelio pasirodo reikejo, kurio pas mus nebuvo... blink.gif Tas zmogelis isejo, sakau vyrui, nu bet jis tikrai kazko apsirukes, smirda kaip velnias (as atidariau duris ir pagrinde kalbejau su juo)... Toks jausmas, kaip kad kokios zoles apsirukes, bent jau kvapas toks... Sako vyras gerai, kad bent jau negriuvinejo, kaip kad vakar, kai prieme, eidamas pro sali nuo vienos stalo puses prie kitos, uz musu lagaminu kliuvinejo... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(__777__ @ 2015 05 04, 20:47)
Murke, jei ne paslaptis, kiek mokat uz apartamentus,, nes uzmeciau aki, tai kainytes  blink.gif  o gal ieskoti nemoku  blush2.gif

Na, mes uz 24 naktis mokejom 1174€ (berods), zinau, kad svarais 869£ mums gavosi.... Nepigiai, nepigiai... Ir kuo vasara artyn, tuo apartamentai brangyn.... doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 04, 19:18)

Papildyta:

Na, tai tau pasiseke jau, kad mm atejo, o as tai visndar laukiu, kol apsireiks... doh.gif Nors jau kaip ir laikas butu... Nors paskutini karta po GN ir antibiotiku atejo 34-35c.d.... blink.gif
Jau pradejau plana, tik ne 3V, o 2V - karstas vyras ir karstas vynas, kurio musu megstamo, patys atsivezem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 04, 23:01)

Na, mes uz 24 naktis mokejom 1174€ (berods), zinau, kad svarais 869£ mums gavosi.... Nepigiai, nepigiai... Ir kuo vasara artyn, tuo apartamentai brangyn....  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:

nu bet ot kainos.... unsure.gif

merginos uz visas visas kumstukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif visas su sekmingu startu thumbup.gif
Atsakyti
http://www.wimdu.com...p;sort_by=score

Nezinau ar parodys sita zinute.bet sakyciau visai nebrangei kambarys.
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 05 05, 01:19)
http://www.wimdu.com...p;sort_by=score

Nezinau ar parodys sita zinute.bet sakyciau visai nebrangei kambarys.

Mes taipogi buvom is pradziu susirade labai faina butuka, bet kai jau pradejom bukintis ir dar besibukinant dadejo apie 130£ kazkoki mokesti (greiciausiai puslapio mokestia kazkoks), tai apsigalvojom... schmoll.gif
Ir ar tu esi tikra, kad cia apartamentai, o ne nuomojamas kambarys??? unsure.gif
Papildyta:
Na, ka dar daryti, ko.dar griebtis, kad mm prisisaukt??.... unsure.gif unsure.gif unsure.gif Negalim cia sedet ir laukt ju savaite laiko... schmoll.gif 2V isbandyta + labai daug vaiksciojam... kas dar apart hamamo?? g.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Diiideles sekmes visoms turkaitems ir ju drakoniukams tongue.gif Kazkodel prisiminiau ta drakoniuka tongue.gif Nes man tai labai aktualu - su mano drakonu apsimoka vazineti tik i all inclusive doh.gif
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 04, 21:18)
Nu ir Murkiai atsirado! biggrin.gif

Gal galite patikslinti kuri butent ir kokia kaina? ax.gif Zvalgomes 4u.gif
Bernadeta, kaip tu, brangoji? Kaip sveikata po LP? Jau tas birzelis ant nosies smile.gif
Angeleli, kaip dziaugiuos uz jusu seima. Daug jums sveikatos wub.gif wub.gif wub.gif

Ech, noriu ir as jau i Turkija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 05 04, 21:47)
Murke, jei ne paslaptis, kiek mokat uz apartamentus,, nes uzmeciau aki, tai kainytes  blink.gif  o gal ieskoti nemoku  blush2.gif

Labas rytas,
Mokam 45 eur sad.gif as neradau nieko normalaus pigiau.
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2015 05 05, 07:03)
Labas rytas.
Diiideles sekmes visoms turkaitems ir ju drakoniukams  tongue.gif Kazkodel prisiminiau ta drakoniuka tongue.gif  Nes man tai labai aktualu - su mano drakonu apsimoka vazineti tik i all inclusive  doh.gif

Gal galite patikslinti kuri butent ir kokia kaina?  ax.gif

Druide, sitas butukas.
http://www.istanbuls...ished_Flat.html

Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 05 05, 07:03)
Labas rytas.
Diiideles sekmes visoms turkaitems ir ju drakoniukams  tongue.gif Kazkodel prisiminiau ta drakoniuka tongue.gif  Nes man tai labai aktualu - su mano drakonu apsimoka vazineti tik i all inclusive 

Bernadeta, kaip tu, brangoji? Kaip sveikata po LP? Jau tas birzelis ant nosies 
Ech, noriu ir as jau i Turkija  ax.gif

Labas!
Nu baik jau ax.gif ne toks jau ėdrus tas tavo drakoniukas biggrin.gif nebent varškėčių užsimanys biggrin.gif

Aš gerai po LP smile.gif ketvirtadienį padarė LP, o šeštadienį jau praėjau kamuoliukų trąsą vaikų kambary biggrin.gif ne savu noru, žinoma cool.gif pakliuvau į gimtadienį, tai nebuvo kelio atgal lotuliukas.gif negi nuvilsi vaikus biggrin.gif na o pirmadienį į darbelį išėjau.
Iš tiesų tai aš nerimauju, kad man ten nieko neprapjaustė LP metu, tai turkai jei sakys kad netinka jiems, tai ką tada g.gif
Birželį nevažiuosim tikrai, nesusidėlioja mums planai, tai gal rugpjūtį g.gif na matysim rolleyes.gif
Kaip jūs besilaikot? Dar neturit žinių iš genetikės? Kada Jūs planuojat? Rugsėjį? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 05, 07:26)
Labas rytas,
Papildyta:
Druide, sitas butukas.

Murke, o jūsų butas centre? O kiek dienų jūs užsisakėt? Galvoju, jei neaišku, ar iškart darys įsodinimą, tai skirtumas kokių 5 dienų gaunas g.gif kaip tada?
Sėkmės Jums, Murkiai, šiandien klinikoje 4u.gif lauksim naujienų.

Dar toks klausimas: jei man LT visas protokolas būdavo iki 15 d., tai ar galiu planuotis panašiai ar gali kardinaliai skirtis? g.gif na būti ilgesnis? TR sakė irgi taikytų trumpą .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 05 gegužės 2015 - 08:30
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 05, 08:26)
Labas rytas,
Papildyta:
Druide, sitas butukas.

Aciu labai, butent sis man ir krito i aki 4u.gif

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 05 05, 09:21)
Labas!
Nu baik jau ax.gif ne toks jau ėdrus tas tavo drakoniukas biggrin.gif nebent varškėčių užsimanys biggrin.gif
Aš gerai po LP smile.gif
Birželį nevažiuosim tikrai, nesusidėlioja mums planai, tai gal rugpjūtį g.gif na matysim rolleyes.gif
Kaip jūs besilaikot? Dar neturit žinių iš genetikės? Kada Jūs planuojat? Rugsėjį? 4u.gif

Saunu, kad sveikata gerai 4u.gif
Oj nesakyk, edrus drakonas ziauriai doh.gif
Rugpjuti, sakai ax.gif Ziurek juoks-juokais taip ir spalio datrauksim kartu ax.gif
Nezinau ir kokio biudzeto as zadu vaziuot, bet vis dar planuoju spali blush2.gif
Is genetikes zinos bus tik birzeli 4u.gif Tiesa, jau buvau ir primirsusi, kad laukiam tyrimu rezultatu blink.gif
As daug maz orentuojuos pagal LT protokola 4u.gif
Atsakyti