QUOTE(-Murke- @ 2015 05 06, 15:09)
Aciu aciu

Man kol kas Kapadokija lb patinka

mes cia busim dvi naktis, atgal paemem vakarini skrydi, tai turim dvi pilnas dienas. Vos memorial dave starta ir pasake, kad laukia penktadieni, mikliai pirkom bilietus. Bookinge susiradom nebrangu padoru viesbutuka ir pirmyn. Darant IVF skrydis vienintele opcija manau - gi tie vaistai!! Ir taip tikiuosi neperkais jie man.
Siandien balionus ryte medziojau ir ejom pahikint tiesiog viena is marsrutu. Nuejom 20 km, abu negyvi dabar

bet prabangiai ir netiketai yra baseinelis viesbutyje. Rytoj tai pasiemem tura toleliau, nes pazadejo i aeriosta nuvezt po to

iki tol vazinejom viesu transportu tarp miestuku.
O nuotrauku, deja, is tel nemoku ikelt.
Papildyta:
Rasiux, tai ner mm? Bandyk hamama, atsilenkimus, 3V

ziauru truputuka.
Linkiu, kad greit ateitu
Ne, nera...
Siandien ryte atejo apartamentu tvarkyti, pasakem, kad truputeli veliau ateitu, kad galetume nusipraust, apsirengt, uzkast. Isejom pasivaikscioti - nervas eme del kiekvienos smulkmenos... is pradziu pries iseinant apsivilkau bridziukus ir maikute ant sleikuciu, tai vyras sako gal padoriau apsirengsi?.. lauke apie +25, sakau ka siulai? Turiu tik kelias maikutes atsivezusi, kur su rankovem yra be jokiu iskirpciu, jos tokios truputi siltesnes dar ir visos tamsios, sakau nu ok, apsivilksiu, bet man bus karsta, ir kai reikes eit ligonine, nei vienos "padorios" bliuskutes nebeturesiu...

Grizom po kokios valandos ar dvieju, tai, pasirodo niekas dar net nebuvo ateje tvarkyt... Tai dar po kokios geros valandos tik atejo, tai ejom antra karta pasivaiksciot - pasitrainiojom aplink Taksim aikste valandziuke ir grizom..
Niekur nesinori eit, nieko nesinori daryt - daugiau pavaikstom, nugara pradeda maust, skaudet, memiu nera - nervas ima del kiekvieno sudniekio...