Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 21tema

mergaitės, va galvojau vis apie "kito vyro pabandymą" ir štai ką išmąsčiau g.gif
juk nė viena šiame forume nėra parašius, kad bandė kitą vyrą ir nepavyko... tad galima daryt prielaidą, kad tos, kurios išbandė kitą - pastojo, todėl čia nesilanko. O tai reiškia, kad mūsų medikai teisūs, siūlydami tokį "gydymo metodą" biggrin.gif lotuliukas.gif

P.S. nesuprantantiems humoro pasiaiškinu, kad juokauju blush2.gif bijau užsitraukt prakeiksmą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 05 07, 08:26)
o tai birželį nieko neturim?  blink.gif  lotuliukas.gif

aš planavau birželio pab., ale ciklas mano persislinko į nepalankų pagal žvaigždes laiką biggrin.gif tai nusikeliu gal rugpjūčiui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 07 gegužės 2015 - 09:23
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 05 07, 10:26)
mergaitės, va galvojau vis apie "kito vyro pabandymą" ir štai ką išmąsčiau g.gif
juk nė viena šiame forume nėra parašius, kad bandė kitą vyrą ir nepavyko... tad galima daryt prielaidą, kad tos, kurios išbandė kitą - pastojo, todėl čia nesilanko. O tai reiškia, kad mūsų medikai teisūs, siūlydami tokį "gydymo metodą" biggrin.gif  lotuliukas.gif

P.S. nesuprantantiems humoro pasiaiškinu, kad juokauju blush2.gif bijau užsitraukt prakeiksmą ax.gif
Papildyta:

aš planavau birželio pab., ale ciklas mano persislinko į nepalankų pagal žvaigždes laiką biggrin.gif tai nusikeliu gal rugpjūčiui g.gif

Na tame yra tiesos, bet tai lengviausias kelias o mes juk kovotojos! :-D

Kodėl nepalankūs??
Atsakyti
Man vienas senas gydytojas pasakojo, kad seniau tikrai labai dažnai siūlydavo "eiti nalievo", ir siuntimai į sanatorijas būdavo kartais tuo pačiu tikslu. Dabar labai į kairę neprivaikščiosi, kai laboratorijos visa gerkle siūlo tėvystės testus.
Juk dažnai būna, kai šeima, nesulaukusi vaikų, išsiskiria, ir sėkmingai susilaukia su kitom porom. Kai būna neaiškios kilmės nevaisingumas - gali būti tiesiog poros nesuderinamumas.

Apie moralinę šio dalyko pusę nešneku, tik apie praktinę rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 07, 09:30)
Na tame yra tiesos,  bet tai lengviausias kelias o mes juk kovotojos!  :-D
Kodėl nepalankūs??

čis šiaip apie tas žvaigždes biggrin.gif iš darbo negaliu ištrūkt birželio vid. ax.gif
Atsakyti
Merginos , aš vėl su savo klausimuku, nors temutėse buvo simta kartu kalbėta. blush2.gif ..Ruošiantsi ivf, kuriuo atveju turkai siūlo atjungti, nukirpti, blokuoti kiaušintakius? suprantu , jei nepratekami, yra hidrosalpingo. Bet jei nepratekami ir nera hidrosalpingo? pvz. kiaušintakiai laisvi,nera saaugu, bet neprateka nuo gimdos kampu?aisku, jei pratekami, palieka?!
O juos dažniausiai atjungia, t.y. nukerpa?ar dar kitaip ka daro? kam buve problemu su kiausintakiais, gal atsakysit kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupiks @ 2015 05 07, 10:50)
Merginos , aš vėl su savo klausimuku, nors temutėse buvo simta kartu kalbėta.  blush2.gif ..Ruošiantsi ivf, kuriuo atveju turkai siūlo atjungti, nukirpti, blokuoti kiaušintakius? suprantu , jei nepratekami, yra hidrosalpingo. Bet jei nepratekami ir nera hidrosalpingo? pvz. kiaušintakiai laisvi,nera saaugu, bet neprateka nuo gimdos kampu?aisku, jei pratekami, palieka?!
O juos dažniausiai atjungia, t.y. nukerpa?ar dar kitaip ka daro? kam buve problemu su kiausintakiais, gal atsakysit kas  4u.gif

kodėl turkai siūlo užblokuoti kiaušintakius nesant hidrosalpingso nežinau, čia jau jų reikėjo klausti 4u.gif Gal dėlto, kad jie vistiek neatlieka funkcijos, o tik yra grėsmė pastojimui kiaušintakyje. Beto, jei jau nepratekami, tai su laiku gali atsirasti ir hidrosalpingso gal...
mūsų, IVFininkių atveju, geriausia kiaušintakius tiesiog nukirpti ties susijungimu su gimda ir uždeginti galus, paliekant visą kiaušintakį, nes jį šalinant pasišalina kiaušintakį ir kiaušidę jungiančios kruajagyslės, kurios reikalingos tiekti maitinimą kiaušidėms stimuliacijos metu 4u.gif t.y. klipsai ar kiaušintakių visiškas pašalinimas mūsų atveju netinkamas 4u.gif

beje, kodėl tavęs nėra sąrašėlyje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupiks @ 2015 05 07, 09:50)
Merginos , aš vėl su savo klausimuku, nors temutėse buvo simta kartu kalbėta.  blush2.gif ..Ruošiantsi ivf, kuriuo atveju turkai siūlo atjungti, nukirpti, blokuoti kiaušintakius? suprantu , jei nepratekami, yra hidrosalpingo. Bet jei nepratekami ir nera hidrosalpingo? pvz. kiaušintakiai laisvi,nera saaugu, bet neprateka nuo gimdos kampu?aisku, jei pratekami, palieka?!
O juos dažniausiai atjungia, t.y. nukerpa?ar dar kitaip ka daro? kam buve problemu su kiausintakiais, gal atsakysit kas  4u.gif

pasidalinsiu savo situacija blush2.gif
kai TR darėm GN, gydytoja pasakė, kad tikėtina, jog yra viename hidrosalpingso ir liepė pasidaryt LP. tas kiaušintakis fotkėj toks išsipūtęs buvo. Prieš LP M. manęs klausė, ką konkrečiai turi jis padaryt. Perklausiau turkų, atrašė, jei l.blogas- išpjaut, jei nelabai -užblokuot. ok.
Atvažiuoju LP, M. klausia, o ką daryt, jei bus geras? sakau, gi nebus geras, fotkėj matos. Na ir padaro jis man LP ir... viskas puiku, pratekama, k. gražūs ir jis paliko, nieko jam nedarė, juk geras, pratekamas, gi jokio skysčio tada nebūna ir ivf įtakos neturi doh.gif
aš susinervinau, kad nepaklausiau TR, ką daryti su juo, jei bus pratekamas doh.gif nes kažkoks kreivas jis verysad.gif
žodžiu, laukiu išrašo vertimo ir siųsiu turkams. jaučiu lieps kartot GN, nes LP be įrašo dariausi. tik nežinau, ką reiks daryt, jei GN vėl bus jis išsipūtęs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 05 07, 11:12)
pratekama, k. gražūs ir jis paliko, nieko jam nedarė, juk geras, pratekamas, gi jokio skysčio tada nebūna ir ivf įtakos neturi doh.gif

Situacija į maniškę panaši... Aš po antro IVF'o guliausi į Kauną su vieninteliu tikslu, kad pašalintų kiaušintakius. O man juos paliko, sakydami "aš nepadariau ko tu norėjai, aš padariau dar geriau! Kiaušintakius palikau, tik fimbrijas "atvėriau".... doh.gif Sekė dar viena stimuliacija ir vienas bandymas natūraliam cikle, kol man vis gi (bet jau pats T) pašalino uždegiminius kiaušintakius. Taigi to "gero" poelgio dėka, 2 metams atsitolino tas, kas ir taip buvo neišvengiama (mano atveju!), išleisti pinigai, kentėjo sveikata ir BĖGO LAIKAS..... verysad.gif
Tikiuosi, kad tavo situacijoj gydytojų sprendimas bus tik teisingas! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gavau atsakyma is Elis, kad geriau jokiu priemoniu, ypac, vaistu, nesigriebti, patariama laukt mm naturaliai... Taigi lauksim, ka jau darysi... Tik i darbua kaip veluosim oi oi.. doh.gif doh.gif doh.gif Beje, ir pacios Elis nuo 6dienio iki 3dienio nebus, nedirbs, tai kaip tik tikriausiai ir papulsim i ta laikotarpi pirman nuejimui i Memorial... unsure.gif Rase, kad kai rasysiu emeila jai, kad dadeciau Sevda. Tai cia ta ilgaplauke, juodaplauke mergina, taip?? g.gif
Tikriausiai siandien dar reiks uzsukt, NT nusipirkt del sventos ramybes - vyras sako, gal nei turku pagalbos nebereikes, sakau kazin, cia tik memes greiciausiai gryba pjauna... blink.gif
Beje, mergaites, kaip su tualetais viesose vietose??? Kiek kur ejom, niekur nematem... g.gif g.gif g.gif Karsta, daug vandens norisi gerti, bet tuo paciu ir baisu, jei paskiau reikaliukas prispaus, ka reika daryti tada... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 05 07, 10:57)

beje, kodėl tavęs nėra sąrašėlyje?  ax.gif

Nes dar galvojam bandyt Lt (su kitokia schema ir atlikus aibe dalyku), jei nepersigalvosim. Daug darbu laukia dar iki jo... Bet pasvaigstu apie turkus, vyrui pasakoju kaip kam sekasi cia smile.gif

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 05 07, 11:12)
p, jei l.blogas- išpjaut, jei nelabai -užblokuot. ok.
Atvažiuoju LP, M. klausia, o ką daryt, jei bus geras? sakau, gi nebus geras, fotkėj matos. Na ir padaro jis man LP ir... viskas puiku, pratekama, k. gražūs ir jis paliko, nieko jam nedarė, juk geras, pratekamas, gi jokio skysčio tada nebūna ir ivf įtakos neturi doh.gif
aš susinervinau, kad nepaklausiau TR, ką daryti su juo, jei bus pratekamas doh.gif nes kažkoks kreivas jis verysad.gif
žodžiu, laukiu išrašo vertimo ir siųsiu turkams. jaučiu lieps kartot GN, nes LP be įrašo dariausi. tik nežinau, ką reiks daryt, jei GN vėl bus jis išsipūtęs unsure.gif

Tipo, jei lb blogas-visa ispjaut? o jei nelabai-ka reiskia užblokuot? Nu idomu ka turkai sakys smile.gif Parasyk, gerai, ka jie sakys.Labai įdomu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 07, 10:31)
Beje, mergaites, kaip su tualetais viesose vietose??? Kiek kur ejom, niekur nematem...  g.gif  g.gif  g.gif  Karsta, daug vandens norisi gerti, bet tuo paciu ir baisu, jei paskiau reikaliukas prispaus, ka reika daryti tada...  unsure.gif

as prekybcentriuose, kavinese naudodavausi. prie metro yra, galima pasinaudoti braukiant istanbul card arba metant monetas.
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 07, 11:31)
Beje, mergaites, kaip su tualetais viesose vietose??? Kiek kur ejom, niekur nematem...  g.gif  g.gif  g.gif  Karsta, daug vandens norisi gerti, bet tuo paciu ir baisu, jei paskiau reikaliukas prispaus, ka reika daryti tada...  unsure.gif

linkim, kad kuo greičiau pareitų PASKUTINĖS mmm 4u.gif daug vaikščiok, gal tai pagreitins mirksiukas.gif
šiaip WC pagrindinėse susibūrimo vietose daug kur yra, tik reik atkreipt dėmesį 4u.gif Šiaip galima orientuoti, kad bet kurioj mečetėj yra WC (o mečečių gi apstu) , galima juo naudotis, dažniausiai irgi mokami 4u.gif Prie Taksim aikštės iškart prasidėjus Istiklal dešinėj pusėj yra, o po Galata tiltu abiejuose perėjimuose į kt.tilto pusę irgi yra visiškai atnaujinti WC 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 07 gegužės 2015 - 11:02