Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 21tema

Mergaites, klausykit, jau senai norejau paklausti, tik vis pamirsdavau... blush2.gif Kokia ten per arbatele jie geria beveik visur ir visada tokiose mazose stiklinaitese??? blink.gif Ar ragavot? Ar skani? Ar verta paragauti?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 08, 22:35)
Mergaites, klausykit, jau senai norejau paklausti, tik vis pamirsdavau...  blush2.gif  Kokia ten per arbatele jie geria beveik visur ir visada tokiose mazose stiklinaitese???  blink.gif  Ar ragavot? Ar skani? Ar verta paragauti??  g.gif

rasiux tai tiesiog juoda arbata... tik verda jie ja kiek kitaip mirksiukas.gif
man asmeniskai skani biggrin.gif
Atsakyti
Merginos.pradzioj parasyta kad del susitikomo su Semra ,rasyti yelenai.kuri cia is ju?nes nematau jokio e-meilo nurodyta prie jos
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 05 09, 02:24)
Merginos.pradzioj parasyta kad del susitikomo su Semra ,rasyti yelenai.kuri cia is ju?nes nematau jokio e-meilo nurodyta prie jos

YelenA isejo i dekreta, vietoj jos man rodos Anastasia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 05 08, 23:24)

Taip, kreiptis dabar reikia i Anastasia, Yelena dekrete dabar, kaip kad Atisa rase mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 05 08, 16:36)
Rosita, kada tavo skrydis?  ax.gif gi jau gegužę, taip?
Vėl lūš suoliukai biggrin.gif gerai, kad vasara, tai kas netilps, galės ant pievutės sėsti  thumbup.gif

Taip bigsmile.gif gegužės 20d jau keliu aukštai sparnus budinti savo miegaliukų wub.gif labai reikės JŪSŲ palaikymo wub.gif wub.gif

QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 08, 17:42)
Rosita, apie 17-18val.o kraujas tai net nezinau kokios spalvos, sunku pasakyti - nei rudas, nei raudonas... gal labiau link rudumo...  g.gif

Tuomet sakyčiau šiandien 1c.d. 4u.gif
QUOTE(-Tyluma- @ 2015 05 08, 20:22)
Labas vakaras, mano vilties palaikytojos.
Esmė tokia: vasarą keliaujam atostogų į Antaliją. Ir vakar man kilo tokia mintis: O gal verta vieną dieną paaukoti ir nuvykti į ten esančią Memorial? Pagrinde atsiliepimai yra apie Stambulo kliniką. O gal dėl pusdienio ir neverta iš viso?

Sveika wub.gif
Mes taip lygiai važiavom I vizitui 4u.gif vietiniais skrydžiais per vieną dieną susisukom ir dar apžiūrėjom crntrą 4u.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 05 09, 08:24)
YelenA isejo i dekreta, vietoj jos man rodos Anastasia  4u.gif

Taisau info 4u.gif
Atsakyti
4u.gif aciu mergytes
Atsakyti
Na, mielosios, kur dingusios visos??? Siandien cia taip tylu, ramu... g.gif
As prisiduodu - siandien buvom ligoninej, apziurejo mane, padare kraujo tyrimus del hormonu - viskas ok, neseniai gavau is Sevdos sms, kad viskas ok, galim pradet su 150 Gonalio doze, taip 3dienas ir 12d.sekantis vizitas biggrin.gif Tiesa, dar liepe abiems nusipirkti ir isgerti Zitrotek po 2tabletes, sake kazkokie antibiotikai... g.gif Tai vat - badymasis jau pradetas clap.gif 4u.gif
Beje, Elis sake, kad prof.Semros nebus nuo 05.09 iki 05.14d. (kaip ir jos pacios), bet profesore matem lakstancia koridoriais... gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 05 09, 10:06)
Taip bigsmile.gif gegužės 20d jau keliu aukštai sparnus budinti savo miegaliukų wub.gif  labai reikės JŪSŲ palaikymo  wub.gif  wub.gif

Bus! wub.gif thumbup.gif

Mergaitės, ar yra kam buvusi punkcija CD10? blink.gif Man šiandien CD7 ir Sevda ką tik parašė nusipirkti ovitrelle, nes ryt vaistinės nedirbs blink.gif Šiandien pasake, kad tikisi 4-5 subrendusių folių verysad.gif kas nors turi sėkmės istorijų tokiam atvejui?
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 09, 18:23)
Na, mielosios, kur dingusios visos??? Siandien cia taip tylu, ramu...  g.gif
As prisiduodu - siandien buvom ligoninej, apziurejo mane, padare kraujo tyrimus del hormonu - viskas ok, neseniai gavau is Sevdos sms, kad viskas ok, galim pradet su 150 Gonalio doze, taip 3dienas ir 12d.sekantis vizitas  biggrin.gif Tiesa, dar liepe abiems nusipirkti ir isgerti Zitrotek po 2tabletes, sake kazkokie antibiotikai...  g.gif  Tai vat - badymasis jau pradetas  clap.gif  4u.gif
Beje, Elis sake, kad prof.Semros nebus nuo 05.09 iki 05.14d. (kaip ir jos pacios), bet profesore matem lakstancia koridoriais...  gossip.gif

Su startu 4u.gif
Elis vakar sakė, kad prof turi kažkokį workshop, Elis jį koordinuoja. Tai manau, kad jos netoliese, bet užsiėmusios.
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 09, 17:23)
Na, mielosios, kur dingusios visos??? Siandien cia taip tylu, ramu...  g.gif
As prisiduodu - siandien buvom ligoninej, apziurejo mane, padare kraujo tyrimus del hormonu - viskas ok, neseniai gavau is Sevdos sms, kad viskas ok, galim pradet su 150 Gonalio doze, taip 3dienas ir 12d.sekantis vizitas  biggrin.gif Tiesa, dar liepe abiems nusipirkti ir isgerti Zitrotek po 2tabletes, sake kazkokie antibiotikai...  g.gif  Tai vat - badymasis jau pradetas  clap.gif  4u.gif
Beje, Elis sake, kad prof.Semros nebus nuo 05.09 iki 05.14d. (kaip ir jos pacios), bet profesore matem lakstancia koridoriais...   gossip.gif

su startu! 4u.gif 4u.gif puikumėlis wub.gif

šiandien pas mus šilta kaip Turkijoj, tai nieks nesėdi supermamoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 09 gegužės 2015 - 17:31
QUOTE(orya @ 2015 05 09, 18:29)
Mergaitės, ar yra kam buvusi punkcija CD10?  blink.gif Man šiandien CD7 ir Sevda ką tik parašė nusipirkti ovitrelle, nes ryt vaistinės nedirbs  blink.gif Šiandien pasake, kad tikisi 4-5 subrendusių folių  verysad.gif kas nors turi sėkmės istorijų tokiam atvejui?

Orya nenukabink nosies! CD neprisimenu, išpunktavo penkis, apsivaisino trys, trečią dieną įsodino du, rezultatui dabar bėga nosis ir kitą savaitę bus devyni mėnesiai wub.gif Na tiesa šaldyti ko neliko, bet čia tik smulkmena wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2015 05 09, 18:39)
Orya nenukabink nosies! CD neprisimenu, išpunktavo penkis, apsivaisino trys, trečią dieną įsodino du, rezultatui dabar bėga nosis ir kitą savaitę bus devyni mėnesiai  wub.gif Na tiesa šaldyti ko neliko, bet čia tik smulkmena wink.gif

Ačiū, noriu ir aš tokio rezultato 4u.gif wub.gif

Įtariu, kad ir šiandien pirkto gonal neprireiks... doh.gif
Atsakyti