Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 21tema

QUOTE(RositaK @ 2015 05 12, 10:37)
Na geriau jau užšaldyti ir pailsėjus organizmui pasiimt ramiai snaigutes, nei įkelt per hiperstimuliaciją ir patirt grėsmę gyvybei ne tik leliuko/-ų, bet ir tavo doh.gif  4u.gif juk TR šaldymo technologijod aukščiausio lygio mirksiukas.gif

Na, jo, praita karta, kai man buvo hyperstimuliacija, tai jau galvojau, kad pasuktinioji ateina... Savaite lovoje pragulejau, kaip tik buvau savaitele pasiemus iseiginiu tam reikaliukui, tam kartui, jeigu kartais prireiktu... Pilvas atsimenu buvo issiputes, kaip pas nescia, skausmai nerealus kankino... blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 05 12, 17:58)
oyra - nu va, panasiai kaip man buvo, apsivaisins irgi panasiai (6) ir liks irgi panasiai (4), tad gali vadoovautis kaip vadoveliu  biggrin.gif Liuks rezultatas, laikom toliau kumscius!  drinks_cheers.gif

Būtų stebuklinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 12, 12:02)
Na, jeigu buvo apsisnargliavusi blondine, kuriai venu nerado, tai jo ten as biggrin.gif turbut kartu, malonu susipazint dabar smile.gif

As tai galvoju nenusimink. Gal procesa suvaldys ir tiesiig daug beibiu turesi  4u.gif

Na, tikiuosi, kad taip ir bus ax.gif
O kaip jums siandien sekesi? Ka papasakojo?
Man Sevda sako o tu kraujo tyrimus pasidarei? sakau kokius... nes nieks nieko nesake galvoju... tai sake dabar kiekviena karta atejus, prasinesti, kad atejom ir nueiti kraujo tyrimus pasidaryti - jie jau zinos ten kokius reikia padaryt sake smile.gif
O sloga ir mane puola - siandien tiek prisivaiksciojom, plaukem tuo Bosforo turu, susaliau, nes vejas labai didelis, bet tuo paciu ir idegem - raudonosiai dabar abudu lotuliukas.gif Prieplauko prisiragavom visokiu gerybiu, dar pareidami namo Irish puba uzmatem, ziuriu maistas kazkas panasaus, i kuri megstu, tai uzsukom, tuo paciu pavalgem - nereiks namie nieko gamint... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 05 12, 12:19)
Jūs čia vis spėliojat biggrin.gif  klinikoj sekat vieni kitus biggrin.gif
Aš tai bučiau paklausus: Laba diena, ar Jūs Murkiai? biggrin.gif
Papildyta:

Zuikuti, nepamenu ar parašei, kai klausiau, kur darysi GN ir kiek kainuoja? g.gif

Ir dar klausimas buvusioms ( sorry, kas 106 kartą), ar įmanoma tilpt labiau į 16 d. ar labiau į 21d. čia jei pataikai su mm laiku  blush2.gif na tipo nuskrendi ir startuoji ryt ax.gif su trumpu protokolu. Aš Lt tilpdavau į kokių 14 d. g.gif

Bernadeta, as kazkaip nedrisau... blush2.gif Is pradziu, kai eme krauja, tik girdejau, kai sesele paklause ar gavaris pa ruskij, tada tik mintis toptelejo, gal Murke smile.gif o po to, kai koridoriuj su vyru pamaciau, tai galvoju nu tikrai lietuviai, bet Murke kazka labai isiskaiciusi buvo, tai manes gal net nepastebejo smile.gif
Murke, tiesa, o kur ten tos tavo venos pasislepusios buvo??? lotuliukas.gif Man si karta kazkaip labai skaudziai buvo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 12, 18:29)
Murke, tiesa, o kur ten tos tavo venos pasislepusios buvo???  lotuliukas.gif  Man si karta kazkaip labai skaudziai buvo...  unsure.gif

Man ta rusakalbė irgi žiaauriai skaudžiai kraują ima blink.gif jau geriau šaunuolės turkaitės, kurios nei vieno žodžio nesupranta ką sakai - vieną kartą vos pajaučiau kaip įdūrė ax.gif Nors viena buvo, kuri iš viso į veną nepataikė, tai iš kitos rankos ėmė...
Atsakyti
Kaip suprantu visos skraidote i Stambula smile.gif O gal yra merginu kurios buvote ar planuojate i Antalija ?
Atsakyti
O yra gal dar kazkokia koordinatore, kurios as nezinau?? g.gif Tokia blondine, siandien buvo susigarbiniavus plaukus, su sijonuku, aukstakulniais, prisimaliavojus, papuosalu belenkiek... blink.gif Fyfa tokia mums pasirode... blink.gif Praita karta, kai buvom, taip pat ja matem ir atkreipem demesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 12 gegužės 2015 - 18:19
Oi panos, visus cetrodite ispirkot biggrin.gif prie Memorial nebebuvo doh.gif pakeliui teko tikrinti visas vaistines kol "savo" priejom. Ten toks gerai angliskai kalbantis senukas dirba, sako turbut baigesi doh.gif tai kai rado, sakiau jam turkiskai "aciu dievui", tai juokesi patenkintas. Dar indirim isprasiau, gavos beveik tiek pat smile.gif

As turiu 10 foliuku. Nuo 9 iki 15mm. Man noretus vienodesniu, bet gal nieko? Ka manot? Daktarams tai viskas ok smile.gif Ryt vel einam, tai ziuresim kas toliau.

Rasiux, mano venos visad pasislepe. Sesutems buna issukis pataikyt is karto. Tai jeigu pataiko ir nelieka melynes, sesute uzskaitau kaip gera biggrin.gif

Orya, nu neblogai. Lauksim dabar tolimesniu naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 05 12, 17:17)
Oi panos, visus cetrodite ispirkot biggrin.gif prie Memorial nebebuvo  doh.gif  pakeliui teko tikrinti visas vaistines kol "savo" priejom.  Ten toks gerai angliskai kalbantis senukas dirba, sako turbut baigesi  doh.gif  tai kai rado, sakiau jam turkiskai "aciu dievui", tai juokesi patenkintas. Dar indirim isprasiau, gavos beveik tiek pat smile.gif

As turiu 10 foliuku. Nuo 9 iki 15mm. Man noretus vienodesniu, bet gal nieko? Ka manot? Daktarams tai viskas ok  smile.gif Ryt vel einam, tai ziuresim kas toliau.

Rasiux, mano venos visad pasislepe. Sesutems buna issukis pataikyt is karto. Tai jeigu pataiko ir nelieka melynes, sesute uzskaitau kaip gera biggrin.gif

Orya, nu neblogai. Lauksim dabar tolimesniu naujienu  4u.gif

O Cetrodite kam naudojamas bus? g.gif
Mes taip pat ryt vel nuo ryto keliausim i Memorial - tai gal jau susimuojuosim mirksiukas.gif Mums po 9.15, o jums? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 12, 19:07)
O yra gal dar kazkokia koordinatore, kurios as nezinau??  g.gif  Tokia blondine, siandien buvo susigarbiniavus plaukus, su sijonuku, aukstakulniais, prisimaliavojus, papuosalu belenkiek...  blink.gif  Fyfa tokia mums pasirode...  blink.gif  Praita karta, kai buvom, taip pat ja matem ir atkreipem demesi

Žydrom akim? Jeigu taip, tai čia TA rusakalbė Kristina.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 05 12, 18:22)
O Cetrodite kam naudojamas bus?  g.gif
Mes taip pat ryt vel nuo ryto keliausim i Memorial - tai gal jau susimuojuosim  mirksiukas.gif  Mums po 9.15, o jums? smile.gif

9:30 wink.gif
Cetrodite slopinantys smile.gif kad spetu maziukai foliukai pasivyt.
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 05 12, 17:25)
Žydrom akim? Jeigu taip, tai čia TA rusakalbė Kristina....  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Na, akiu neteko pastebeti, bet visa kita, tai taip lotuliukas.gif Labai jau nosi pasirode uzrietusi... blink.gif
Atsakyti
linulyte, galiu įtraukt į mūsų sąrašėlį? 4u.gif kada planuoji- o gal jau suplanavai?- I konsultacijai?
Atsakyti